Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2020
Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί και τοπικά ως βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αρχικά, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, το πρωί στα παράλια, αλλά το απόγευμα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σταδιακά στα δυτικά μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, αλλά σε δυτικές και βόρειες περιοχές κυρίως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Την Τετάρτη, περίοδοι κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό χιονόνερο.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
Σχετικά

Ποια ευρωπαϊκή πόλη είναι η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο
Η πόλη που τα έχει όλα, ανακηρύχθηκε ως το πιο ευτυχισμένο μέρος στη γη για το 2025

Ισχυροί βοριάδες έως 7 Μποφόρ – Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Πέθανε ο ηθοποιός Μπραντ Έβερετ γνωστός από το Grey's Anatomy
Ο 46χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Λος Άντζελες



H ευρωπαϊκή πόλη που χαρακτηρίστηκε ως το «πιο ευτυχισμένο» μέρος στον κόσμο για διακοπές
Με εξαιρετικό φαγητό και άφθονους χώρους πρασίνου που προσφέρουν μια χαλαρωτική διαμονή

Η εμβληματική αίθουσα εκδηλώσεων, Ledra Ball Room, του Hilton Nicosia επέστρεψε πλήρως ανακαινισμένη!
Ένας εντυπωσιακός χώρος, στο κέντρο της πρωτεύουσας, ο οποίος φιλοξενεί αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μία ζωή

Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 22 προορισμούς, με τιμές από €22 (μόνο για σήμερα)
Ryanair Flash Sale: Πτήσεις από Πάφο με έως και 15% έκπτωση!


Το The Piano Tour υποψήφιο για σημαντική διεθνή βράβευση!
Μέσω του The Piano Tour, η κλασική μουσική έχει έως σήμερα διασχίσει αυτοκινητόδρομους, ανέβει σε ταράτσες, παίξει ποδόσφαιρο, τρέξει σε βραδινό αγώνα δρόμου, ταξιδεύσει πίσω στον χρόνο και καταρρίψει ακόμη και ρεκόρ Guinness!

5 πόλεις στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείς έστω μια φορά στη ζωή σου
Μην χάσεις την ευκαιρία να δεις από κοντά αυτές τις πόλεις

Στους 37°C η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται αισθητή πτώση
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας