Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Brunch στη Λευκωσία με φρέσκες γεύσεις από το PAUL!

Ζήστε την εμπειρία που προσφέρει το PAUL

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2020

Tα φρέσκα ψωμιά βγαίνουν αχνιστά από το φούρνο, τα αυγά ετοιμάζονται ποσέ, τηγανητά ή σε ομελέτες και οι παρέες γεμίζουν τα τραπέζια στο κέντρο της Λευκωσίας. 

Πρόκειται για το αγαπημένο πλέον σε όλους brunch στο PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro – Café!

Το PAUL μετρά 2 και πλέον χρόνια λειτουργίας στο νησί και πέραν των 130 χρόνων σε ολόκληρο τον κόσμο και συνεχίζει να ικανοποιεί τους θαμώνες του με ένα από τα πληρέστερα και πλουσιότερα μενού προγεύματος!

Τα ζεστά φρέσκα ψωμιά που ζυμώνονται με συνταγές οι οποίες μας ταξιδεύουν πέντε γενεές πίσω και ψήνονται καθημερινά από επαγγελματίες αρτοποιούς που ξεχωρίζουν για την αγάπη στην τέχνη τους, αλλά και οι επιλεγμένες και ποιοτικές πρώτες ύλες, δημιουργούν τη βάση για ένα ολοκληρωμένο μενού που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κάτι για κάθε περίπτωση.

Με προσανατολισμό την ποιότητα, το PAUL προσφέρει μια σειρά από προϊόντα με στοιχεία απαραίτητα για την καλή διατροφή, με έμφαση στη γεύση και τα φυσικά τους συστατικά.

Οι γαλλικές τηγανίτες, τα φρέσκα αρτοσκευάσματα, τα μπενετίκτ, τα croque, τα quiche και τα παραδοσιακά γαλλικά και όχι μόνο σάντουιτς είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα βρείτε στο πλούσιο του μενού! Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε τις επιλογές σας με ένα καφέ φτιαγμένο με το μοναδικό χαρμάνι που η Lavazza παρασκευάζει αποκλειστικά για τα PAUL σε ολόκληρο το κόσμο ή με φρέσκες επιλογές από χυμούς και smoothies!

Ζήστε την εμπειρία που προσφέρει το PAUL στο μοναδικό περιβάλλον των δωματίων του παλιού αρχοντικού ή στην κατάφυτη βεράντα στο κέντρο της Λευκωσίας!

Rendez-vous για brunch στο PAUL!

Απολαύστε λαχταριστό brunch και στο νέο κατάστημα στο Mall of Cyprus!

Mάθετε περισσότερα:
PAUL Zήνας Κάνθερ 11, Λευκωσία, 1065 / T: 22029377
PAUL Mall Of Cyprus / T: 22000210
Facebook: PAUL1889.Cyprus/ 
Instagram: paulcyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close