Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα 14 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτήν την εβδομάδα

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2020

Αυτή η εβδομάδα, όπως και να το κάνουμε, δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο! Ούτε τους φίλους του θεάτρου, ούτε τους λάτρεις του σινεμά και της μουσικής! Οπότε ετοιμάσου τις επόμενες μέρες να τα ζήσεις όλα! 

Οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών θα σου φτιάξουν τη διάθεση, θα δημιουργήσουν νέες επιλογές στις εξόδους σου και θα σε ψυχαγωγήσουν με όλη τη σημασία της λέξης.

Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα θα γεμίσουν αυτές τις μέρες το πρόγραμμά σου!

«Κιμμέρια» στη Λεμεσό
Την κυπριακή ταινία του Σάιμον Φαρμακά «Κιμμέρια» (2018) παρουσιάζει η Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού στην τακτική της προβολή και στο πλαίσιο του Μήνα Γαλλοφωνίας. Το φιλμ έλαβε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ «Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2018», ενώ απέσπασε θετικές κριτικές παντού όπου προβλήθηκε. Σ' ένα μικρό (φανταστικό) κυπριακό χωριό, που στελεχώνεται από γραφικούς, χαριτωμένους, ήρωες, μια φωτεινή μέρα, ένα σφαιρικό πυρακτωμένο αντικείμενο θα πέσει και θα προσγειωθεί στη νεκρή ζώνη, στο χωράφι του Σκεύου. Μια σειρά παράλληλες ιστορίες που δίνουν την ευκαιρία στον Φαρμακά να σατιρίσει την τρέλα και τα απίθανα χιουμοριστικά, γραφειοκρατικά απρόοπτα που δημιουργούνται γύρω από το γεγονός, με την κάθε πλευρά (ιδιαίτερα εκείνη των Αμερικανών και εκείνη της τοπικής αστυνομίας) να προσπαθεί να βάλει χέρι στο αντικείμενο. Παίζουν οι Άθως Αντωνίου, Κίκα Γεωργίου, Τιμ Άχερν, Ανδρέας Μελέκης.
>> Δευτέρα 9 Μαρτίου, Ρίο 3, Λεμεσός, 20.15.  
 
«Το χελιδόνι» στο Εγκώμιο
Μια συγκλονιστική ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα αφηγείται το έργο του Γκιλιέμ Κλούα «Το χελιδόνι», που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Νικολέτας Χριστοφόρου. Με αφορμή αφορμή την τρομοκρατική επίθεση της 12ης Ιουνίου 2016 σε gay bar του Ορλάντο, ο Καταλανός συγγραφέας προτείνει ένα βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό έργο, ύμνο στην αγάπη και τη ζωή. Η πραγματική σημασία αυτής της επίθεσης, τα κίνητρα του τρομοκράτη και η σκιά των θυμάτων προκαλούν αντιπαράθεση ανάμεσα στην Αμέλια και τον Ραμόν, που θα τους οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από τα τρομερά γεγονότα. Παίζουν: Άντρη Μηνά και Μάριος Ζησίμου.
>> Δευτέρα 9 Μαρτίου, Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99843878.
 
Ταινίες για την ημέρα της Γυναίκας
Δύο ταινίες μικρού μήκους κι ένα ντοκιμαντέρ προβάλλονται απόψε με διοργανωτές το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου και την Πρεσβεία της Ρουμανίας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Πρόκειται για τις ταινίες «Αξιοσημείωτες γυναίκες της Ρουμανίας» και του ντοκιμαντέρ «Γυναίκες και άνδρες». Οι δύο ταινίες 7 και 3 λεπτών, δημιουργήθηκαν από από τον οργανισμό Professional Women Network - Ρουμανία (2020 - υπότιτλοι στα αγγλικά). Το ντοκιμαντέρ (2015 - 52 λεπτά - υπότιτλοι στα αγγλικά) αφορά την πρωτοπορία του Μουσείου των Αξιοσημείωτων Γυναικών, το οποίο ξεκίνησε από το ρουμανικό υποκατάστημα του οργανισμού Professional Women network (PWN). Πρόκειται για μια ψηφιακή πλατφόρμα που στοχεύει στην προώθηση γυναικείων προσωπικοτήτων από την ιστορία της Ρουμανίας. Αντιμετωπίζοντας το ζήτημα της καταπίεσης των δικαιωμάτων των γυναικών από ιστορική, οικονομική και πολιτιστική άποψη, η παγκόσμια έρευνα που διεξάγεται από την Φρεντερίκ Μπεντός και την ομάδα της, παρέχει μια επισκόπηση όλων των κοινωνικών θεμάτων που επηρεάζονται από αυτές τις ανισότητες δίνοντας το λόγο σε διεθνείς εμπειρογνώμονες.
>> Δευτέρα 9 Μαρτίου, Πολιτιστικό Κέντρο Αγίων Ομολογητών, Λευκωσία, 20.00. Είσοδος ελεύθερη. 
 
Εργαστήρι με τις Γκίφτι Γουιάφε και Μπάρμπαρα Κέμλερ
Η ηθοποιός Γκίφτι Γουιάφε και η σκηνοθέτιδα Μπάρμπαρα Κέμλερ συνεργάζονται εδώ και πάνω από μία δεκαετία. Γνωρίστηκαν όταν η Γκίφτι ήταν μια έφηβη που μόλις είχε φτάσει στη Γερμανία από την Γκάνα, ενώ η Μπάρμπαρα σκηνοθέτιδα θεάτρου η οποία δούλευε με νεαρούς ηθοποιούς. Πλέον είναι συνεργάτες. Και οι δύο ενδιαφέρονται για την πολιτιστική ανταλλαγή μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής, Γκάνας και Γερμανίας. Σε αυτό το εργαστήρι για εφήβους και νέους έως 18 χρόνων θα διδάξουν ένα συνδυασμό afrodance (που βασίζεται στο afropop και το afrobeat) και υποκριτικής. Κατά τη δημιουργία μικρών σκηνών, θα επικεντρωθούμε στο θέμα της συντροφικότητας. Η συντροφικότητα είναι σημαντική σε κάθε μορφή σχέσης –ερωτική, οικογενειακή, κοινωνική, πολιτική– και η μόνη λύση σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα στον κόσμο. Παρακαλείστε να προσέλθετε στο εργαστήρι με άνετα ρούχα και με ιδέες σχετικές με το θέμα. Διάρκεια: 3 ώρες. Γλώσσα διεξαγωγής: αγγλικά.
>> Δευτέρα 9 Μαρτίου, Αποθήκες ΘΟΚ, Λευκωσία, 17.00. Πληρ. 22864306.
 
«Όσοι εργάζονται» στη Λάρνακα
Η ελβετική συμμετοχή στον Μήνα Γαλλοφωνίας γίνεται με την ταινία του Αντουάν Ρούσμπαχ «Όσοι εργάζονται» (2018), που προβάλλεται απόψε από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας. Ο Φρανκ αφιερώνει τη ζωή του στη δουλειά. Κρεμασμένος στο κινητό του, διαχειρίζεται τα φορτηγά πλοία που ναυλώνει για μεγάλες εταιρείες. Σε μια κρίσιμη κατάσταση παίρνει μια δύσκολη απόφαση που οδηγεί στην απόλυσή του. Συγκλονισμένος και προδομένος από ένα σύστημα στο οποίο είχε δώσει τα πάντα, ξεκινά μια ψυχική αναζήτηση για να σώσει το μόνο δεσμό που έχει πλέον αξία στα μάτια του: αυτόν που κατάφερε να διατηρήσει με τη μικρότερη κόρη του, τη Ματίλντ. Αναδείχτηκε Καλύτερη Ταινία στα ελβετικά βραβεία κινηματογράφου. Παίζουν οι Ολιβιέ Γκουρμέ, Αντέλ Μποσατέι, Λούκα Μινέλα.
>> Δευτέρα 9 Μαρτίου, Θέατρο Σκάλα, Λάρνακα, 20.30. 

Das liegt im Blut (Είναι στο αίμα)
Στο πλαίσιο των δράσεων ‘Μόνος σε έρημο νησί’ φιλοξενείται μια solo performance της ηθοποιού Gifty Wiafe από την Γκάνα, η οποία ζει στη Γερμανία. Ένα διαπολιτισμικό ταξίδι, το οποίο, μέσα από χιούμορ, χορό και αφήγηση, αγγίζει θέματα μετανάστευσης, πολυπολιτισμικότητας, εθνικής ταυτότητας, ταυτότητας φύλου και σύγχρονων περιβαλλοντικών προκλήσεων. Κείμενο: Petra Kindler. Σκηνοθεσία: Barbara Kemmler. Η παράσταση θα είναι στην αγγλική γλώσσα.
>> Τρίτη 10 Μαρ | Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, Λατσιά, Λευκωσία, 20.30, €6.

Κονσέρτο για κλαρίνο, τσέλο και πιάνο στο Τεχνόπολις 20
Το Baltic Trio σας προσκαλεί σε ένα κονσέρτο για κλαρίνο, τσέλο και πιάνο στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο, την Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020, ώρα 8μμ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα των Ludwig van Beethoven, Antonin Dvorak, Fryderyk Chopin και Arno Babadjanian. Το τρίο δημιουργήθηκε το 2019 από τρεις νεαρούς, ταλαντούχους μουσικούς, οι οποίοι γνωρίστηκαν στην Μουσική Ακαδημία της Gdańsk, στην Πολωνία: Andrzej Wojciechowski (κλαρίνο), Maciej Kulakowski (τσέλο), Miroslawa Sumlinska (πιάνο). Όλοι τους ξεχωριστά έχουν κερδίσει πολλά βραβεία σε εθνικούς και διεθνής μουσικούς διαγωνισμούς, τόσο ως σόλο αλλά και σε μουσική δωματίου. Έχουν επίσης κερδίσει πολλές υποτροφίες του Υπουργείου Πολιτισμού της Πολωνίας. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα παρουσιαστεί παράλληλα μια βιογραφική έκθεση για τον γνωστό Πολωνό συνθέτη Fryderyk Chopin. Η εκδήλωση τελεί  υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Κύπρο.
>> Τρίτη 10 Μαρτίου, Τεχνόπολις20, Πάφος, 20.00. Είσοδος: 10 ευρώ. Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420 (μόνο τηλεφωνικώς).

Γαλλικά τραγούδια. Η Kirane σε κονσέρτο
Με κείμενα ποιητικά και μινιμαλιστικές διασκευές με πινελιές συγκίνησης, η Κιράν ανοίγει διάπλατα ένα παράθυρο στο οικείο. Στα τραγούδια της, οι λέξεις που ψιθυρίζονται καλλιεργούν αμφισημίες αφήνοντας να πλανάται ένα αίσθημα μελαγχολίας. Η μουσική της, κράμα κλασσικών επιρροών και κατάφωρα αστικών ακουσμάτων, αναστατώνει τις πίστες.
>> Τρίτη 10 Μαρτίου, Κινηματοθέατρο Παλλάς, Πάφος, 20.30. Πληρ. 22459333.

Ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδά Καλδάρα
Έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του, τον Δημήτρη Μπάση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Τρίτη 10 Μαρτίου Θέατρο Ριάλτο και στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου την Τετάρτη, 11 Μαρτίου. Το αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας. Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Σύνδεσμο για Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ). Πρόκειται για μία εκδήλωση αφιερωμένη σε έναν σπουδαίο Έλληνες συνθέτη τον Απόστολο Καλδάρα. Ο τίτλος της «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω…». Συμμετέχει ο συνθέτης Κώστας Καλδάρας. Συγκεκριμένα φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που “έφυγε” ο Απόστολος Καλδάρας (7 Απριλίου 1922 – 8 Απριλίου 1990) ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού αλλά και ένας καθολικά αγαπητός καλλιτέχνης που σημάδεψε την τέχνη του τραγουδιού με το ταλέντο, την αξιοπρέπεια και το ήθος του, αφήνοντας μας τεράστια κληρονομιά τα εκατοντάδες τραγούδια του! Ένας κύκλος συναυλιών ξεκινά ως τιμή στο υπέροχο έργο του μεγάλου συνθέτη. Παρέες σπουδαίων καλλιτεχνών θα φέρουν τις μεγάλες επιτυχίες του ξανά κοντά στον κόσμο με την αρχή να γίνεται από την Κύπρο τον ερχόμενο Μάρτιο με δύο συναυλίες στη Λεμεσό και τη Λευκωσία στις 10 και 11 Μαρτίου αντίστοιχα. Ο Απόστολος Καλδάρας μας χάρισε τραγούδια μεγάλα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού: «Νύκτωσε χωρίς φεγγάρι», «Συ μου χάραξες πορεία», «Όποια και να σαι», «Φαντασία», «Ένα αστέρι πέφτει πέφτει», «Εβίβα ρεμπέτες», «Δεν ξέρω πόσο σ΄αγαπώ» και τόσα άλλα ανεκτίμητης αξίας και χωρίς ημερομηνία λήξης, τραγούδια. Τα μεγάλα τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα  θα ερμηνεύσει στις δύο συναυλίες ο κορυφαίος Δημήτρης Μπάσης μαζί με δύο καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς που έχουν ήδη διαγράψει τα πρώτα βήματα μιας πολλά υποσχόμενης πορείας, την Κατερίνα Παράσχου και τον Πάρη Παράσχο. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Κώστας Καλδάρας, γιός του Απόστολου και συνθέτης ο ίδιος με επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες, ο οποίος θα παρουσιαστεί στη σκηνή για να μας αφηγηθεί στιγμές από την καλλιτεχνική και προσωπική ζωή του πατέρα του. Παράλληλα στο πρόγραμμα θα γίνει και μια ένθετη αναφορά στο συνθετικό έργο του Κώστα Καλδάρα. Τους ερμηνευτές συνοδεύουν πέντε εξαίρετοι μουσικοί υπό τον επί χρόνια συνεργάτη του Δημήτρη Μπάση, τον συμπατριώτη μας μαέστρο Βασίλη Χατζηλούκα. Παίζουν οι μουσικοί Μάριος Τούμπας (πιάνο), Γιώργος Σπύρου (μπουζούκι), Ξένιος Ευαγγέλου (ντραμς – κρουστά), Αντρέας Παράσχος Blynd (μπάσο) και ο Βασίλης Χατζηλούκας (κιθάρα). Τη Μουσική Διεύθυνση έχει ο Βασίλης Χατζηλούκας και την Καλλιτεχνική Επιμέλεια η Γεωργία Μεσιήτη.
>> Τρίτη 10 Μαρτίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745.
>> Τετάρτη 11 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.30.

Εργαστήρια της Τρίτης - Άνοιξη 2020
Μια σειρά εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκαν στο Θεατρικό Καταφύγιο ΘΟΚ ως "Εργαστήρια της Τετάρτης" κατά την περίοδο Οκτωβρίου- Δεκεμβρίου 2019 και μεταφέρονται, με κάποιες διαφοροποιήσεις, στο Θεατρικό Μουσείο Κύπρου ως "Εργαστήρια της Τρίτης" για την περίοδο Μαρτίου- Μαΐου 2020. Τα εργαστήρια απευθύνονται σε συμμετέχοντες διαφόρων ηλικιών και ενδιαφερόντων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματικών. Θα διεξάγονται εβδομαδιαία στο Θεατρικό Μουσείο Κύπρου (Πάνου Σολομωνίδη 8, 3032, Λεμεσός) από 10 Μαρτίου μέχρι 12 Μαΐου 2020.
10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Εργαστήρι θεατρικής γραφής για αρχάριους (Μέρος Ι), με την Αλεξία Παπαλαζάρου
“Απλώς να γράψουμε. Τί; Μα αυτό που μας αφορά, αυτό που μας φοβίζει. Καθορίζοντας ίσως έτσι το θέμα, την ιδέα του θεατρικού μας. Μετά θα έρθουν τα πρόσωπα, έπειτα η πλοκή…”
Ένα εργαστήριο σε τρία μέρη, την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο. Κύριος στόχος είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στην τέχνη και τις τεχνικές συγγραφής θεατρικού κειμένου, από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας μέχρι την κατάθεσή της στο χαρτί. Μέσα από ασκήσεις γραφής, θα δοθούν οι κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία ενός ομαδικού θεατρικού μονόπρακτου από τους συμμετέχοντες.
Απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη θεατρική γραφή και δεν το έχουν τολμήσει ακόμα! Απαραίτητη η συμμετοχή και στις τρεις συναντήσεις ώστε να υπάρχει σταθερή ομάδα συμμετεχόντων καθόλη τη διάρκεια του εργαστηρίου.
Η Αλεξία Παπαλαζάρου είναι σκηνοθέτις και σύμβουλος επεξεργασίας κειμένων.
>> Τρίτη 10 Μαρτίου, Θεατρικό Μουσείο Κύπρου, 16.00-19.00. Κόστος συμμετοχής για κάθε εργαστήρι: €6 (η πληρωμή γίνεται επί τόπου την ημέρα διεξαγωγής του εργαστηρίου). Θα απονέμεται δίπλωμα συμμετοχής. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 25343464 (8πμ – 2μμ).

Χρήστος Θηβαίος 
Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του,από τους "ΣυνήθειςΥπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει αυτά τα νέα τραγούδια του, σε ένα άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε,με τον τίτλο "Από τους κήπους των ψιθύρων". Το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου, περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδιστη γειτονιά του ΧάρηΚατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα  Γώγου. Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με τα τραγούδια των Αδερφών Κατσιμίχα και τα νέα τραγούδια του Χάρη που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά. Μαζί του στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα οΚαλλίστρατος Δρακόπουλος  και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Κλέων Αντωνίου(από τουςMode Plagal).
>> Τετ 11 Μαρ, DownTown Live, Λευκωσία. 
>> Πεμ 12 Μαρ, Savino Live, Λάρνακα, 21.00. Πληρ. 99426011.

Ένας υπηρέτης με δύο αφεντικά 
Το γνωστό έργο του Κάρλο Γκολντόνι  αποτελεί μια από τις ωραιότερες κωμωδίες παρεξηγήσεων, και μας μεταφέρει στη δεκαετία του '50,  με  φόντο τη Νάπολη και την ιταλική μαφία. Η ανανεωμένη εκδοχή του έργου είναι επίσης μια καυστική κοινωνική σάτιρα για τον έρωτα, τα πάθη, την καλοσύνη, την αναζήτηση της ευτυχίας αλλά και για την αγωνία της καθημερινής επιβίωσης. Παραγωγή Σατιρικό Θέατρο. Διασκευή/Σκηνοθεσία: Μαριάννα Καυκαρίδου Σκηνικά/Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής
Παίζουν:  Παναγιώτης Κυριάκου, Μαρία Φιακά, Ανδρέας Ρόζου, Βασίλης Μιχαήλ , Μάριος Δημητρίου, Σπύρος Γεωργίου, Αντρέι Κρουπά, Ζήνα Καυκαρίδου, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μαρία Ανδρέου, Νικόλας Κουρουζίδης, Εστέλα Τεμπριώτη, Μιχάλης Αναγιωτός.
>> Τετάρτη 13 Μαρτίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: €15 | 12. Πληρ. 77777745.


Μια ζωή γερμανική
Το Σατιρικό Θέατρο και η Alpha Square σε μια πρώτη σύμπραξη παρουσιάζουν σε πανελλήνια πρώτη το έργο ‘Μια ζωή γερμανική’ του Κρίστοφερ Χάμπτον, με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου. Το έργο είναι βασισμένο στη ζωή και τη μαρτυρία της Brunhilde Pomsel ως γραμματέας τη δεκαετία του 1930 στο Βερολίνο, με τελευταίο της εργοδότη τον Τζόζεφ Γκέμπελς.
>> Πεμ 12-Κ 15, Σ 21 & Κ 22 Μαρ| Κεντρική Σκηνή, Σατιρικό Θέατρο, Λευκωσία. Πληρ. www.soldoutticketbox.com.

Μαρινέλλα
Τέσσερις παραστάσεις-ύμνος στη ‘Μεγάλη Κυρία’ του ελληνικού τραγουδιού, σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η Μαρινέλλα, η ερμηνεύτρια-μύθος θα παρουσιάσει μια σπάνια μουσική παράσταση με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας από εξαιρετικούς μουσικούς και σολίστες, ενώ μαζί της στη σκηνή θα βρίσκεται επίσης η Παιδική Χορωδία της Διάστασης. Ένα ρεσιτάλ με όλες τις σπουδαίες επιτυχίες της, ερμηνευμένες ως είθισται με τον πλέον εμβληματικό και ενίοτε ανατριχιαστικό τρόπο. Σημαντικό είναι να ειπωθεί πως μέρος των εσόδων από τις τέσσερις παραστάσεις θα διατεθεί για τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο Funraising.
>> Τετ 11 & Πεμ 12 Μαρ | Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30, €35 & €40. Πληρ. 22797979.
>> Κ 15 & Δ 16 Μαρ | Παττίχειο Θέατρο, Λεμεσός, 20.30, €35 & €40. Πληρ. 25377277.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close