Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Z&X Holiday Villas: Σε μία από αυτές τις επαύλεις αξίζει (και) να απομονωθείς!

Εξάλλου λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, διασφαλίζοντας την υγεία προσωπικού και επισκεπτών

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2020

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων και ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και τα μέτρα που αποφασίστηκαν για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19 στην Κύπρο, η εταιρεία Ζ&Χ Villas ενημερώνει τους πελάτες της τα εξής:

▪️ Η ομάδα όλων των τμημάτων μας έχει ενημερωθεί πλήρως για τα μέτρα πρόληψης καθώς επίσης και για τα συμπτώματα του ιού. Μέλη της ομάδας τα οποία ίσως διαγνωστούν με κάποια συμπτώματα γρίπης ή έχουν ταξιδέψει σε χώρες με καταγεγραμμένα κρούσματα τις τελευταίες δύο βδομάδες, δεν θα εισέρχονται στον εργασιακό τους χώρο.

▪️ Το προσωπικό των τμημάτων συντήρησης και καθαριότητας των επαύλεων είναι εξοπλισμένο κατάλληλα και όλοι οι κανόνες υγιεινής ακολουθούνται πιστά.
▪️ Έχουμε ήδη προχωρήσει σε διαδικασία γενικής απολύμανσης όλων των επαύλεων και σε κάθε άφιξη και αναχώρηση απολυμαίνονται λεπτομερώς και αερίζονται όλοι οι χώροι της κάθε έπαυλης.

Παράλληλα καλεί τους επισκέπτες της όπως:
▪️ Χρησιμοποιούν όλα τα σχετικά προϊόντα διαφύλαξης της υγιεινής που τους παρέχουμε μέσα στις επαύλεις.

▪️ Σε περίπτωση που έχουν ταξιδέψει τις τελευταίες δύο βδομάδες σε χώρες με επιβεβαιωμένα κρούσματα είτε έχουν οποιαδήποτε συμπτώματα γρίπης, να περιοριστούν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

▪️ Εκτελούν τις πληρωμές τους δίχως μετρητά (contactless payments), όπου είναι εφικτό.

Μάθε για την Z&X Holiday Villas...
Εναι μία εταιρία που ασχολείται με ενοικιάσεις ποιοτικών και αξιόπιστων επαύλεων, προσφέροντας μια ευρεία επιλογή για όλα τα γούστα, από πολυτελείς επαύλεις, κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα μέχρι και παραδοσιακές πετρόχτιστες επαύλεις στο βουνό.

Οι επισκέπτες μας μπορούν να επιλέξουν επαύλεις από 2 μέχρι 5 υπνοδωματίων, ιδανικές για οικογένειες, για φίλους ή και ακόμη για ομαδικές κρατήσεις. Η κάθε έπαυλη ξεχωριστά έχει την δική της πισίνα, βεράντα με έπιπλα κήπου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όμορφο επιπλωμένο καθιστικό, κλιματιστικά, κύρια μπάνια και en-suite ντους. Μερικές από αυτές περιέχουν τζακούζι, σάουνα, τζάκι και barbeque.

Οι επαύλεις Z&X Holiday Villas βρίσκονται σε διάφορα γραφικά χωριά της Πάφου σε απομονωμένες περιοχές, προσφέροντας στον πελάτη ένα γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον, με θέα που κόβει την ανάσα (βουνό ή θάλασσα) και σας υπόσχονται αξέχαστες και ονειρεμένες διακοπές, χειμώνα καλοκαίρι, 365 μέρες το χρόνο.

Κατά την άφιξη προσφέρεται δωρεάν πακέτο για καλωσόρισμα με δικής τουςπαραγωγής κρασί και φρούτα.

Αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο για τις διακοπές σας, οι επαύλεις αυτές θα σου το προσφέρουν απλόχερα.

Κλείσε τη διαμονή σου, ΕΔΩ. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close