Το 2ο Vegan Festival αλλάζει ημερομηνία και τοποθεσία

Εν’ όψη των τελευταίων εξελίξεων αναφορικά με την προστασία του κοινού από τον κορωνοϊό, οι διοργανωτές του Vegan Fam Spring Fair, έκριναν αναγκαίο να μετακινήσουν το φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα το φεστιβάλ που όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί θα λάμβανε χώρα στις 25 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, μεταφέρεται για τον Σεπτέμβριο.

 Το φεστιβάλ VEGAN FAM FESTIVAL θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών στον Ψεματισμένο.

Σε ποιους απευθύνεται το Φεστιβάλ;
Το φεστιβάλ δεν απευθύνεται μόνο σε βίγκαν αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον πλανήτη. Το φεστιβάλ έχει οικολογικό χαρακτήρα και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση του πλαστικού στο ελάχιστο. Είναι ανοικτό για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο.

Γιατί Vegan Fam Spring Fair;
Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή, αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στο κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν τον τρόπο ζωής είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους. Το φεστιβάλ είναι μια ευκαιρία για το κοινό να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να δοκιμάσει βίγκαν φαγητό και ποτό, να ψωνίσει και να διασκεδάσει. 

Τι θα δείτε;
Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για τον βιγκανισμό μέσα από ομιλίες, να δοκιμάσετε νόστιμα φαγητά και γλυκά, να παρακολουθήσετε μαθήματα γιόγκα, να δείτε και να αγοράσετε βίγκαν προϊόντα, να περάσετε χρόνο στη παιδική γωνιά και να ακούσετε ζωντανή μουσική.
.
 Πληρ. 99335028.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
16η Πορεία Europa Donna Κύπρου

Προσεχώς

Things to Do