Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Club της Λευκωσίας, έφτιαξε το πρόγραμμα της καραντίνας

#STATEsafe διασκέδαση στα χρόνια του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2020

Το πρωτευουσιάνικο State το ξέρεις. Δεν χρειάζεται συστάσεις! Εξάλλου, αυτό το μαγαζί έχει φιλοξενήσει τα πιο ωραία πάρτι, τις πιο ξεσηκωτικές βραδιές!

Αυτό λοιπόν το μαγαζί, μπορεί να παραμένει κλειστό, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο δεν επαναπαύεται και εξακολουθεί να σκέφτεται, να φροντίζει και να αναλαμβάνει τη διασκέδασή μας.

Πώς; Με την πρωτοβουλία #STATEsafe. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του νυχτερινού μαγαζιού State, της Λευκωσίας, η οποία πραγματοποείται με στόχο "να κρατήσουμε ζωντανή την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση στις μέρες μας, παρόλο που όλοι πρέπει να μείνουμε στο σπίτι". 

Έτσι οι υπεύθυνοι του State μάς παροτρύνουν να τηρήσουμε τα #stayhome και #statesafe, υποσχόμενοι ότι -ακόμα και τώρα- θα αναλάβουν την ψυχαγωγία μας!

Μέσω λοιπόν του podcast #STATEsafe προσπαθούν να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή κοινότητα (με επίκεντρο την ψυχαγωγία) και να διατηρήσουν τη δημιουργικότητα και την πνευματική διάγεια του καθενός σε υψηλά επίπεδα.

Το Stat Club λοιπόν στη Λευκωσία έβαλ τον Dj του μαγαζιού να παίζει και κάλεσε όσους θέλουν να συνδεθούν διαδικτυακά και να τον απολαύσουν! Όμως δεν μένει εδώ. Μάλιστα έφτιαξαν και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, που θα φροντίσει την απόλυτη διασκέδασή μας.

Η #STATEweek περιλαμβάνει:
Την Πέμπτη - Ελληνοφρένεια (Εβδομαδιαία Φοιτητική βραδιά)

Την Παρασκευή - Όλα τα STATE (θεματικές βραδιές που φιλοξενούνται στο STATE)

Το Σάββατο είναι SATURSTATE

Την Κυριακή δε ένας από τους φοβερούς του DJ, θα μας ξεσηκώνει. Για την Κυριακή 22 Μαρτίου... ανακοινώθηκε Μαστίχομα! Σε καραντίνα μεν, Μαστίχομα δε!

Το podcast θα ισχύει κάθε εβδομάδα μέχρι να μας δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουμε όλοι στο αγαπημένο μαγαζί της πρωτεύουσας, μέχρι δηλαδή να μπορούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη, τη στέγη του STATE!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close