Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5 μαγειρεία σού φέρνουν μαμαδίστικο και οικονομικό φαγητό στο σπίτι

Όσπρια καιμαγειρευτά της κυπριακής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2020

Δεν έχει σημασία πόσων χρόνων είσαι, πόσο καλά μαγειρεύεις, πόσο καλά μαγειρεύει η σύζυγός σου. Το φαγητό της μαμάς (ή της γιαγιάς για μερικούς) θα είναι πάντα σε άλλο επίπεδο!

Και από ό,τι φαίνεται θα το στερηθούμε για λίγο ακόμα. Κι αυτό είναι σίγουρα για το καλό της και το καλό μας, για να το απολαμβάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα τα μακαρόνια, τα κουπέπια, τον μουσακά ακόμα και τα γιαχνιστά και τα όσπρια (που ως παιδιά τρώγαμε γκρινιάζοντας!).

Αν και διανύουμε λοιπόν μέρες περιορισμού, (ευτυχώς) κάποια μαγειρεία και κουζίνες  φτιάχνουν ρα μεσημέρια τις γεύσεις που μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια: Από όσπρια, μέχρι λαδερά, ψάρια, μουσακά, μακαρόνια του φούρνου, κοτόπουλο, κανελόνια και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου. 

Chrysovalantou Bakery
Στον Φούρνο Χρυσοβαλάντου στη Λευκωσία, θα βρεις τα Σπιτικά της Φρόσως. Πιάτα καλοφτιαγμένα, με άριστες πρώτες ύλες και προσεκτικά επιλεγμένες. Εδώ θα βρεις από όσπρια όπως γίγαντες γιαχνί, φασόλια γιαχνί, φακές και φασολάκι, μέχρι κρεατικά και ζυμαρικά. Εσύ τι θα επιλέξεις; Ό,τι και να επιλέξεις, δώσε την παραγγελία σου στο 22819555 και θα σου την παραδώσουν ανέπαφα στην πόρτα σου.

Healthy food - Romvos Take away
Tο Romvos Healthy food Take Away δημιουργήθηκε και λειτούργησε στην πόλη της Πάφου με την συνεργασία γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, διατροφολόγων, θεραπευτών, έμπειρων μαγείρων και παραδοσιακών μαγειρισσών με στόχο να προσφερθεί στον κόσμο υγιεινό φαγητό υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας με άριστη γεύση σε εξαιρετικές τιμές. To μενού του μαγαζιού ανανεώνεται και εμπλουτίζεται καθημερινά με απίθανες γαστρονομικές εκπλήξεις ενώ αυτή την περίοδο θα βρεις εκεί και νόστιμες νηστίσιμες επιλογές καθημερινά. Μάλιστα τώρα που #μένουμε_σπίτι δέχονται παραγγελίες (ακόμα και για οικογενειακά γεύματα) και έρχονται στην πόρτα σου χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση. Ταψιά με παστίτσιο, μουσακά, σπιτικό φαγητό και ότι άλλο επιθυμείτε πάντα μαγειρεμένο με τον πιο υγιεινό τρόπο και τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής.
Πληρ. 26220952.

Εύ Κουζήν
Το "Ευ Κουζήν" είναι ταγμένο στη μεσογειακή κουζίνα και σερβίρει καθημερινά πιάτα που θα σου θυμίσουν το χωριό και τη γιαγιά. Mάλιστα στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει ο τόπος μας , το ΕυΚουζήν θα είναι εκεί να συνεχίσει να μας εξυπηρετεί πάντα σε υψηλό επίπεδο προστασίας, με προτεραιότητα την ασφάλεια της υγείας μας! "Έπειτα από ειδική απολύμανση κατα του ιού που πραγματοποιήθηκε χτες στον χώρο αλλά & από τα μέτρα προστασίας υγιεινής & καθαριότητας που λαμβάνουμε & παίρνουμε πολύ σοβαρά κάθε μέρα , λειτουργούμε κανονικά & εξυπηρετούμε ως delivery".
Δώσε την παραγγελία σου στο 70003336.

Μαγειρείο Ταβερνάκι
Το καλοφτιαγμένο μαγειρείο στην παλιά πόλη της Λεμεσού, άρχισε delivery φέρνοντας στην πόρτα σου σπιτικό φαγητό. Από σουπιές καθιστές (€8), κολοκάσι με χοιρινό (€7), φασολάκι με αρνί (€7), κοτόπουλο λεμονάτο (€6), φρέσκα κουκιά (€6), λουβιά με λάχανα (€6), φασόλια φρέσκα (€5), μπριζόλα χοιρινή (€8), σουβλάκι χοιρινό (€7), φιλέτο κοτόπουλο στη σχάρα (€8), φιλέτο χοιρινό στη σχάρα (€7) κ.ά. ανάλογα με το μενού της ημέρας. Εσύ απλά δώσε την παραγγελία σου.
Πληρ. 25368241.

Μπλε Αβοκάντο
Ένας μοντέρνος, αλλιώτικος πολυχώρος, στο Παραλίμνι που συνδυάζει φούρνο, καφετέρια και ψησταριά, εξυπηρετώντας σε από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Σνακ και αλμυρά, πίτσες και ψωμιά -όλα ψημένα στον ξυλόφουρνο-, μαγειρευτά φαγητά, burger, σαλάτες, φρέσκοι χυμοί και πολλά άλλα, αφού καθημερινώς ανανεώνει όσα προσφέρει. Μάλιστα, αυτές τις μέρες μας εξυπηρετεί τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, με υπηρεσίες drive through και delivery, με ανέπαφες συναλλαγές μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού. Το αρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του συσκευάζει όλα τα προϊόντα σε συχνά αποστειρωμένες επιφάνειες και με μεγάλη προσοχή, ακολουθώντας τις συστάσεις των αρμοδιών αρχών.
Παράγγειλε στο 23740644 για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close