Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

3 ψαροταβέρνες σερβίρουν φρέσκο ψάρι στο σπίτι (και την 25η Μαρτίου)

Τα πιο εύγευσταραντεβού για την 25η Μαρτίου

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2020

Η διάσημη ψαροταβέρνα "Πυξίδα", το θρυλικό Vasso Psarolimano και το ξακουστό εστιατόριο Παραγάδι, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζει ολόκληρος ο πλανήτης μας, είναι έτοιμα να μας εξυπηρετήσουν και την 25η Μαρτίου, σερβίροντας φρέσκο καλομαγειρεμένο ψάρι κατευθείαν στην πόρτα σου.

Ζήσε χαλαρές ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι και άσε το μαγείρεμα και την εξυπηρέτηση στους επαγγελματίες!

Διάβασε ακόμα: Εστιατόριο της Λευκωσίας φτιάχνει μπακαλιάρο σκορδαλιά (για την 25η Μαρτίου)

Το Παραγάδι
Μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, που σου εγγυάται μόνο την φρέσκια ψαριά της ημέρας. Θα σου ετοιμάσει ξαιρετικά πιάτα με ψάρια και θαλασσινά από ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού και θα σου τα φέρει ζεστά και λαχταριστά στην πόρτα σου.
Δες το μενού εδώ και δώσε την παραγγελία σου έγκαιρα. 
(22491310 & 99333332) Νιόβης 3, Ακρόπολη, Λευκωσία.

Πυξίδα
Όταν η φρέσκια ψαριά της ημέρας συναντά το προσεγμένο ψήσιμο και το εξαίρετο σέρβις, τότε η πυξίδα της γεύσης προσανατολίζεται στο εστιατόριο Πυξίδα στο κέντρο της Λευκωσίας. Μόνο που αυτήν τη φορά δεν θα πας εσύ εκεί, αλλά θα έρθουν αυτοί σε σένα μετά την αναστολή λειτουργίας των εστιατορίων. Τη γνώριμη ποιότητα και γεύση που συνηθίσατε, μπορείτε να απολαμβάνεται μέσω των υπηρεσιών Take Away και Delivery από το εστιατόριο της Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22445636 από τις 12:00-23:00. Φρέσκα ψάρια, οστρακοειδή και μαλάκια, αναμένουν εσένα να τα επιλέξεις, και, αφού ζυγιστούν, θα ψηθούν όπως επιθυμεί η παρέα σου, στη σχάρα, στο τηγάνι ή στον ατμό. 
(22445636) Μενάνδρου 5, Λευκωσία.

Vassos Psarolimano
Από το 1962 η ταβέρνα Vassos Psarolimano αποτελεί σήμα κατατεθέν της γύρω περιοχής. Δεσπόζει στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Νάπας και είναι φημισμένο για το ολόφρεσκο ψάρι και τα νόστιμα πιάτα που σερβίρει! Διαθέτει πλούσιο μενού, ικανοποιώντας κάθε γούστο. Από φρέσκο κυπριακό ψάρι, θαλασσινά, μύδια, στρείδια, γυαλιστερές, κυδώνια και τη φοβερή αστακομακαρονάδα του, μέχρι την προσεγμένη επιλογή σε sushi. Όλα φτιαγμένα με μεράκι και αφοσίωση στο καλό φαγητό. Ό,τι και να επιλέξεις, οι γευστικές του προτάσεις είναι ποιοτικές και μοναδικές. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που το εστιατόριο Βάσος Ψαρολίμανο αποτελεί πόλο έλξης ντόπιων και ξένων. Mάλιστα, το Vassos Psaroliamno δεν μένει πίσω και αντιμετωπίζει και τις απαγορεύσεις λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού με νέες υπηρεσίες, αυτές του delivery και του take away.
Δες εδώ το μενού για delivery & take away. Σημείωσε ότι πραγματοποιείται δωρεάν διανομή σε Αγία Νάπα, Παραλίμνι, Πρωταράς, Δερύνεια, Σωτήρα, Λιοπέτρι, Φρέναρος και Ξυλοφάγου.
Πληρ. 23 721884.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close