Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2021
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στο ΣΙΓΜΑ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη.
- Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, καλεσμένη του DOT. είναι η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού. Μιλά για τα χρόνια της τηλεοπτικής ευημερίας και την 5χρονη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τα κυκλώματα και τις θεατρικές παρέες που κυριαρχούν στον χώρο και απομακρύνουν όποιον τους πάει κόντρα, για τον δικό της πολύχρονο αποκλεισμό και τη Μιμή Ντενίση που την πήρε σε δουλειές παρά τα "τηλεφωνήματα" που έγιναν για το αντίθετο. Επίσης, για τον έρωτά της και τον γάμο της μ’ έναν σκανδιναβό Βίκινγκ και για την κόρη της την οποία αποθάρρυνε από το να ασχοληθεί με το θέατρο εξαιτίας των όσων βίωσε η ίδια. Τέλος, για τη λεκτική βία που χρησιμοποιείται ως παιδαγωγική μέθοδο στις δραματικές σχολές και ως μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Η. μιλά για την άδεια ηθοποιού που πρέπει να επανέλθει.
Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρεται στο δύσκολο διάστημα που βιώνει ο χώρος του θεάτρου και εξηγεί πως στο παρελθόν προσπάθησε να συνετίσει κάποιους από τους φερόμενους ως δράστες κακοποιητικών συμπεριφορών. Αναφέρεται στην αλαζονεία της εξουσίας που διαφθείρει, εξομολογείται ότι όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο έχει χάσει τον ύπνο του και την υγεία του και δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον από τη στιγμή που πλέον έχει σπάσει το απόστημα.
Ο νικητής του δεύτερου Survivor Ηλίας Γκότσης και ο Γιάννης Δρυμωνάκος μιλούν για το παιχνίδι και όλα όσα κέρδισαν από αυτό, ξεχωρίζουν αγαπημένους παίκτες από το φετινό και αποκαλύπτουν ότι έχουν κρατήσει φιλίες από το παιχνίδι.
Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει τον πιο νόστιμο μπακλαβά με σοκολάτα που έχουμε δοκιμάσει.

- Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο ηθοποιός που τη δεκαετία του ‘80 ήταν αφίσα στα περισσότερα εφηβικά δωμάτια. Μιλά για τις εποχές που οι σωματοφύλακες τον σήκωναν στα χέρια για να μπει στις κινηματογραφικές πρεμιέρες, για τη φιλία του με τον Στάθη Ψάλτη και για τη μητέρα του που όταν έρχονταν θαυμάστριες στο σπίτι τους, νόμιζε ότι ήταν φίλες του και τις περνούσε στο σαλόνι για να τις κεράσει. Επίσης, για το πόσο σκληρός και απαιτητικός σκηνοθέτης ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης και πώς τα εγκατέλειψε όλα πάνω στη δόξα και την επιτυχία για να πάει στο Δημοτικό Θέατρο Κρήτης με τον βασικό μισθό. Τέλος, λέει για τον γάμο και το διαζύγιό του, τους δύο γιους του και αυτοπροτείνεται… ως νέος παίκτης στο Survivor.
Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μους σοκολάτας με καραμελωμένη "καρδιά" και η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει τα πιο απολαυστικά λευκά brownies, τα blondies.
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θυμάται στιγμές από την καριέρα του, ανάμεσά τους και τη στιγμή που σε ηλικία 14 ετών τον επέλεξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για να παίξει μαζί της.
Τέλος, μαθαίνουμε τι υπάρχει στο μυαλό των αγοριών.
DOT.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15 στο ΣΙΓΜΑ
Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!
Σχετικά
Με τη Wizz Air μπορείς να "κλειδώσεις" τις τιμές πτήσεων για 12 μήνες
Το WIZZ MultiPass επιτρέπει στους επιβάτες να εξασφαλίσουν μια σταθερή μηνιαία τιμή πτήσης, ανεξάρτητα από την εποχικότητα ή τη ζήτηση της τελευταίας στιγμής.
Αυτά τα μέρη ανοίγουν για το κοινό με δωρεάν είσοδο για τη Διεθνή Ημέρα Δασών
Για τρεις ολόκληρες μέρες
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στην κορυφή της διεθνούς λίστας με τους κρυφούς παραδείσους
Με την αυθεντικότητά του και τις μοναδικές παραλίες του κυριαρχεί στις λίστες σε γνωστές ελβετικές και γερμανικές ιστοσελίδες
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 προορισμούς, με τιμές από €14.99 (για 48 ώρες μόνο)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο
Instagram: Το top 10 των πιο "φωτογενών" γαμήλιων προορισμών στον κόσμο – 6η η Σαντορίνη
Η έρευνα της Destify Destination Weddings που βασίστηκε σε δεδομένα από το Instagram
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού το Σάββατο – Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Γεύση από Θεσσαλονίκη
Ένα τριήμερο ταξίδι σε μια πόλη που μυρίζει ιστορία, μπαχάρια και θάλασσα
Αυτή είναι η νέα λειτουργία επείγουσας ειδοποίησης για περιστατικά ασφάλειας
Νέος μηχανισμός ενημέρωσης πολιτών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης
Ένας κήπος φτιαγμένος για να φιλοξενεί τις πιο όμορφες στιγμές
Ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία για κοινωνικές εκδηλώσεις και gatherings κάθε είδους
5 νησιά για ιδιαίτερο Πάσχα στην Ελλάδα
Κανάτια, βεγγαλικά και αυτοσχέδια ομοιώματα του Ιούδα επιστρατεύονται για να κάνουν το Πάσχα ξεχωριστό
To αγαπημένο μας brunch spot στο χωριό επιστρέφει για τη νέα σεζόν
Το αγαπημένο garden restaurant ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και υποδέχεται ξανά το κοινό του
Ο Πρωταράς τον Μάιο θα παίζει... beach volley
Ο Πρωταράς στον ευρωπαϊκό χάρτη του beach volley