Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2021
Η βραβευμένη εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων από τα Fitness Award 2020 στην κατηγορία Best Outdoor Fitness Event (https://www.fitnessawards.gr/ ) διοργανώνει μονοήμερη εξόρμηση με πολλές και όμορφες δραστηριότητες στην Ακτή Κυβερνήτη (Governor's Beach).
Τα απόκρημνα τεράστια λευκά βράχια που έρχονται σε αντίθεση με το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, οι σπηλιές που δημιουργήθηκαν από τα κύματα που μοιάζουν με γλυπτά, η μυρωδιά και το αεράκι της θάλασσας σε συνδυασμό με τον καυτό ήλιο της Κύπρου χειμώνα-καλοκαίρι ήταν κάποια από τα στοιχεία που οδήγησαν τους διοργανωτές να επιλέξουν αυτό τον παράδεισο για να οργανώσουν τις δραστηριότητες μας (Πεζοπορία, Yoga και Γυμναστική).
Αν σε ενδιαφέρει, συνέχισε να διαβάζεις λεπτομέρειες για την εκδήλωση:
Λόγω των μέτρων για το covid-19, οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε δύο χρονικές περιόδους που είναι στις 07:30 το πρωί (Ομάδα Α) και στις 10:30 το πρωί (Ομάδα Β). Η ομάδα Α αλλά και η ομάδα Β θα χωριστεί σε 4 ομάδες των 4 ατόμων (βλ. διάταγμα για την γυμναστική στην ύπαιθρο). Ως εκ τούτου, προκύπτουν Ομάδα Α1, Α2,Α3,Α4 και Ομάδα Β1, Β2, Β3, Β4. Η ομάδα Α1 και Α2 θα κάνουν μία ώρα πεζοπορίας και θα συνοδεύονται από τους δύο συνοδούς μας ενώ η Α3 και Α4 θα κάνουν 30 λέπτο μάθημα Yoga και 30 λέπτο μάθημα εκγύμναση για όλο το σώμα. Όλες οι ομάδες και οι υποομάδες θα περάσουν από όλους τους σταθμούς. Η ομάδα Α και η ομάδα Β θα έχουν το ίδιο πρόγραμμα ακριβώς με διαφορετική ώρα έναρξης.
Το κερασάκι στην τούρτα:
Η ομάδα Α με το πέρας των δραστηριοτήτων θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πάνω στην παραλία ένα παραδοσιακό ΠΡΩΪΝΟ & BRUNCH που θα έρθει delivery σε ξεχωριστές μερίδες για τον κάθε ένα.
Η ομάδα Β από την άλλη με το τέλος των δραστηριοτήτων της θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σουβλάκια που θα έρθουν επίσης σε ξεχωριστές πιττούλες πάνω στην παραλία.
Σε ποια ομάδα θα θέλατε να συμμετέχετε είναι δική σας επιλογή. Ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες για κάθε ομάδα αλλά και γενικά. Επομένως καλό είναι να κάνετε νωρίς της κράτηση σας.
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες, για το τι χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου, και δήλωσε συμμετοχή, εδώ.
Σχετικά
Φεστιβάλ Παιδιού, με παιχνίδια και κερασμένο φαγητό και ποτό
Όλα όσα θα διασκεδάσουν τα παιδιά
Βουτιές, γέλιο και παράδοση στον Κατακλυσμό Κερύνειας στο Ζύγι
Ο «Ολισθηρός Ιστός», το Κυνήγι της Πάπιας και η Εύρεση Λεμονιού επιστρέφουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, αναβιώνοντας τα πιο αγαπημένα θαλάσσια παιχνίδια του Κατακλυσμού.
Η Καλλέπεια γιορτάζει το καλοκαίρι με εκδηλώσεις, μουσική και το 33ο Φεστιβάλ «Ο Τρύγος»
Ανακοινώθηκε ολόκληρο το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι
Το μεγάλο παζαράκι βιβλίων που έρχεται στην πόλη
Μεγάλη εκκαθάριση αποθεμάτων, με δεκάδες τίτλους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές
Κατακλυσμός 2026: Η Κύπρος γιορτάζει σε ρυθμούς καλοκαιριού – Όλες οι συναυλίες, τα φεστιβάλ και οι εκδηλώσεις του τριημέρου
Από τον Πρωταρά, την Αγία Νάπα και τη Λάρνακα μέχρι τη Λεμεσό και την Πάφο, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος φέρνει μεγάλες μουσικές βραδιές, παραδοσιακές γιορτές, οικογενειακά φεστιβάλ και δεκάδες δράσεις για κάθε ηλικία
Κατακλυσμός 2026: Oδηγός με όλες τις εκδηλώσεις στην Κύπρο
Το τριήμερο με τις περισσότερες εκδηλώσεις είναι εδώ και εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε καμία!
Άννα Μαραγκού: Τιμητική εκδήλωση για μια σπουδαία διαδρομή στα γράμματα και την ιστορία της Κύπρου
Η Λέσχη Βιβλίου της Πολιτείας τιμά τη βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών συγγραφέα για το σύνολο του πλούσιου συγγραφικού της έργου
Το πιο πολυσυζητημένο market της Λεμεσού κλείνει 2 χρόνια με ένα τεράστιο διήμερο event
Το Cyberness γιορτάζει δύο χρόνια στο Kolla με ένα επετειακό Market Weekend
Γευσιγνωσία και ψήσιμο ψαριού στην 11η Γιορτή Ψαριού Αγίας Νάπας
Όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις
14ο Φεστιβάλ Νερού στην Αγία Νάπα, με ξέφρενα παιχνίδια και νεροπίστολα
Ετοιμάσου για μία από τις πιο δροσερές, διασκεδαστικές και αγαπημένες εκδηλώσεις
Τριήμερο εκδηλώσεων Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Με το πιο δυνατό line-up εκδηλώσεων, ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας βάζει ρυθμό στο τριήμερο του Κατακλυσμού
Workshops & Community Activities στο True Heart Cafe and activity space
Δημιουργικά εργαστήρια και δράσεις κοινότητας στη Λευκωσία στο πλαίσιο του DIS Festival 2026 – Together We Are Better