Μη χάσετε , Μουσική

Ένας ήχος που χάθηκε, ένας ταύρος, ένας λαγός και μια χελώνα (σε live streaming)

Οικογενειακή συναυλία σε live streaming από την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2020

Οικογενειακή Συναυλία σε streaming ετοιμάζει η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου το Σάββατο 4 Απριλίου 2020, στις 19:00, την οποία μπορούμε όλοι να απολαύσουμε από την ασφάλεια του σπιτιού μας. 

Tρεις πρωτότυπες μουσικές ιστορίες με ένα βιολί, ένα κοντραμπάσο κι έναν αφηγητή παρουσιάζει tο επόμενο μας streaming, ειδικά για τους μικρούς μας φίλους! Η συναυλία θα περιλαμβάνει και προβολή εικόνων ενώ η αφήγηση θα γίνει στην ελληνική.
Ένας γίγαντας περπατά στο άγριο, σκοτεινό δάσος, κάθεται κάτω από ένα δέντρο και βλέπει ένα όνειρο….Τι να ονειρεύεται άραγε; Ενώ οι υπόλοιποι νεαροί ταύροι επιδεικνύουν τη δύναμη και την τόλμη τους, o ταύρος Φερδινάνδος κάθεται ήσυχος στον ίσκιο μιας οξιάς και μυρίζει τα λουλούδια.
Ένας λαγός και μια χελώνα συμφωνούν να παραβγούν στο τρέξιμο. Η αφήγηση του γνωστού μύθου του Αισώπου είναι μουσικά επενδυμένη από τον Άλκη Μπαλτά με μελωδίες από γνωστά κλασικά έργα των Rachmaninov, Paganini, Schubert, Saint-Saens, Mozart και άλλων συνθετών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ένας Γίγαντας στο Δάσος για βιολί, κοντραμπάσο και αφηγητή (προσαρμογή του έργου του Α. Ridout Μικρός θλιμμένος ήχος για σόλο κοντραμπάσο και αφηγητή)
A. Ridout: Ο Ταύρος Φερδινάνδος για σόλο βιολί και αφηγητή
Ο Λαγός και η Χελώνα για βιολί, κοντραμπάσο και αφηγητή (Ο μύθος του Αισώπου σε διασκευή Βίκυς Στυλιανού πάνω σε μελωδίες από γνωστά κλασικά έργα διασκευασμένες από τον Άλκη Μπαλτά)

Βιολί: Νίκος Πίττας
Κοντραμπάσο: Νίκος Ιωάννου
Αφηγητής: Πέτρος Γιωρκάτζης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Jens Georg Bachmann

Σας περιμένουμε λοιπόν, μικρούς και μεγάλους, επί της οθόνης κι από την ασφάλεια του σπιτιού σας για να απολαύσουμε μαζί τρεις μουσικές ιστορίες!

#menoumespiti

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close