News , Guide

Σύννεφα και τοπικές βροχές στο μενού του καιρού το απόγευμα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2020

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται τοπικά να σημειωθούν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η αραιή σκόνη που παρατηρείται στην ατμόσφαιρα αναμένεται να υποχωρήσει σταδιακά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Απόψε, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα νότια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close