Cine News , Κινηματογράφος

Oι νέες αφίξεις του Netflix που πρέπει για να βάλεις στη watch list σου

Ενδιαφέρουσες προτάσεις για τους λάτρεις της μικρής οθόνης

Δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2020

Μπορεί οι διάφορες ασχολίες στο σπίτι να εξαντλούνται ή ακόμη και να καταντούν βαρετές για κάποιους, ωστόσο μια επιλογή είναι αυτή που καταλαμβάνει τον περισσότερο χρόνο -όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και του μεγαλύτερου ποσοστού τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο. Φυσικά, και αναφερόμαστε στη μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας, που δεν είναι άλλη από το λατρεμένο Netflix. Οι πρεμιέρες ταινιών και σειρών με ενδιαφέρον δε σταματούν στο αγαπημένο μέσο κι εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις νέες καλύτερες αφίξεις, που πρόκειται να σας απασχολήσουν αυτήν την άνοιξη! 

Hollywood
Πρόκειται για ένα miniseries tv show, επτά επεισοδίων, που ακολουθεί μια ομάδα από επίδοξους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τη μεγάλη τους ευκαιρία στο Χόλιγουντ της δεκαετίας του '40. Ο Darren Criss, πρωταγωνιστεί παρέα με ένα επιτυχημένο cast επιτυχημένων ηθοποιών της μικρής οθόνης, αλλά και του Broadway, συμπεριλαμβανομένων των Patti LuPone, Holland Taylor, Laura Harrier και Jeremy Pope. Το film αναδεικνύει τις τότε -αλλά και τώρα-προκαταλήψεις της βιομηχανίας.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Μαΐου

The Half of It
Σε σκηνοθεσία της Alice Wu, πρόκειται για ένα drama teen φιλμ, που αφορά μία ντροπαλή μαθήτρια με το όνομα Ellie, η οποία αποφασίζει να βοηθήσει έναν συμμαθητή της να κατακτήσει τον έρωτα της ζωής του. Ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται, όταν καταλήγει η ίδια να αισθάνεται διαφορετικά για εκείνον. Η ταινία θα έκανε αρχικά το ντεμπούτο της στο Tribeca Film Festival, αλλά όπως και οι περισσότερες εκδηλώσεις του 2020, ακυρώθηκε.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Μαΐου

The Eddy 
Πρόκειται για μια limited επεισοδίων σειρά, που θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Μάιο και ακούει στο όνομα The Eddy. Ένα άκρως ενδιαφέρον γαλλικό μιούζικαλ tv show, που αφηγείται την ιστορία ενός Γάλλου ιδιοκτήτη club, ο οποίος αντιμετωπίζει τα σκαμπανεβάσματα της λειτουργίας ενός χώρου ζωντανής μουσικής στο Παρίσι. Οι ταλαντούχοι πρωταγωνιστές του είναι οι André Holland, Joanna Kulig, Amandla Stenberg και Melissa George.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 8 Μαΐου

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Οι λάτρεις των παράξενων ιστοριών -ιδιαίτερα όταν προέρχονται από αγαπημένους celebrities- θα το αγαπήσουν! Το εν λόγω ντοκιμαντέρ παρουσιάζει μια σειρά πολύ διάσημων προσώπων, καθώς διηγούνται στο κοινό τις πιο περίεργες ιστορίες τους. Μεταξύ της λίστας των καλεσμένων περιλαμβάνονται οι Adam Scott, Nick Offerman, Sarah Silverman, Ad-Rock, Rosie Perez, A $ AP Rocky, Paul Scheer, Nick Kroll και Rob Corddry.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Μαΐου

Space Force
Η καινούρια πολυαναμενόμενη κωμική σειρά του Netflix για το 2020 φτάνει στα τέλη Μαΐου με τον Steve Carrell να επιστρέφει για την πρώτη μετά από το «The Office». Κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 επεισοδίων, συνεργάζεται στο σενάριο με τον Greg Daniels, αναδεικνύοντας μια χαλαρή και διασκεδαστική σειρά που αφορά τους χαρακτήρες ενός εργασιακού χώρου στο κέντρο της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ. Στο show συμμετέχει επίσης ο ταλαντούχος John Malkovich.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Μαΐου

Πηγή: Glow.gr
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close