Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Σήμερα, στο Ammos Beach Bar, θα συμβεί κάτι πολύ ιδιαίτερο

Kατά την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2020

Το Sunsets n’ Friends ιδρύθηκε από μια ομάδα φίλων που στοχεύουν στην παραγωγή μοναδικών μουσικών εμπειριών σε επιλεγμένες τοποθεσίες στο νησί μας.

Ένα νησί που, όπως μας λένε οι ίδιοι, έχει τόσες ομορφιές, που πρέπει να τις αναδείξουμε, παρέα με φίλους και καλή μουσική και σ' αυτό σκοπεύουν να συμβάλουν. Το πώς θα το μάθεις πιο κάτω:

 "Στη ζωή μας είμαστε αρκετά τυχεροί που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε ένα από τα πιο όμορφα και ασφαλή νησιά της γης. Αυτό το νησί μάς βοήθησε να καλλιεργήσουμε το πραγματικό νόημα της οικογένειας και της φιλίας.

Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε μέρος αυτής της αγάπης! Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ομορφιά αυτού του νησιού ενώ απολαμβάνουμε καλή μουσική με ανθρώπους που αγαπάμε. Η έναρξη αυτού του έργου εμπνεύστηκε από την ομάδα, στη μέση των πρωτοφανών γεγονότων σε όλο τον κόσμο, που επέφερε η πανδημία του Covid-19.

Ο κύριος στόχος είναι να διαδώσουμε θετική ενέργεια, παρέχοντας ζωντανές μουσικές ερμηνείες από τοπικούς DJs, με κάθε εκδήλωση να πραγματοποιείται σε διαφορετικές και προσεκτικά επιλεγμένες  τοποθεσίες του νησιού. Για την πρώτη μας εκδήλωση συνεργαστήκαμε με το Ammos beach bar και τον DJ Pat Siaz για ένα ζωντανό σετ κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 18:15 και μπορείς να την απολαύσεις ακολουθώντας τους πιο κάτω συνδέσμους:
www.twitch.tv/sunsetsnfriends/ & https://www.facebook.com/sunsetsnfriends

Η αγάπη μας εκτείνεται όχι μόνο στο νησί αλλά και στους όμορφους πολίτες του!

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε μια πράξη καλοσύνης και συνεισφοράς, συγκεντρώνοντας εισφορές για τον επαναπατρισμό Κυπρίων πολιτών που βρίσκονται σήμερα στο εξωτερικό και επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, στο https://gogetfunding.com/sunsetsnfriends/#

Η εκδήλωση αυτή τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Aντιπροσώπων και του Προέδρου της κύριου Δημήτρη Συλλούρη και του Yφυπουργείου Τουρισμού.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close