News , Guide

Σε ποιες παραλίες θα μπορούν να πάνε για κολύμπι οι Λευκωσιάτες (πού, πώς και τι ισχύει)

Τι ισχύει για τις μετακινήσεις εκτός πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2020

Στον απόηχο των χθεσινών ανακοινώσεων για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής διευκρίνισε σήμερα ότι ΚΑΙ οι Λευκωσιάτες επιτρέπεται να μεταβούν στις παραλίες. 

Σε δηλώσεις του στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, κατέστησε σαφές ότι θα ήταν ετεροβαρές να επιτρέπεται το μπάνιο για τους κατοίκους παραθαλάσσιων επαρχίων αλλά όχι για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

«Από την ώρα που είναι εύλογο το χρονικό διάστημα, μπορεί ο Λευκωσιάτης να πάει στην παραλία», δήλωσε κάνοντας επίκληση στην αυτοπειθαρχία των πολιτών.

Για όλα όσα αλλάζουν με την εφαρμογή της πρώτης φάσης της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ "Πρωτοσέλιδο" και ο Υφυπουργός Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος, ο οποίος επίσης ανέφερε ότι "θα μπορείς να πας εκτός επαρχίας για κολύμπι (εδώ το βίντεο). Επίσης ανέφερε ότι θα είναι κλειστές οι δημόσιες πισίνες. 

Πότε πάμε κολύμπι σε οργανωμένη παραλία
Από 1/6 θα μπορούν οι πολίτες να πάνω σε οργανωμένη παραλία

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Νίκος Αναστασιάδης στο Διάγγελμα του το βράδυ της Τετάρτης 29/4, από την 1η Ιουνίου θα επιτρέπεται η λειτουργία και πρόσβαση στις οργανωμένες παραλίες και παράλληλα τίθενται σε πλήρη λειτουργία τα λιμάνια, με εξαίρεση την αποβίβαση επιβατών από κρουαζιερόπλοια. 

Διάβασε ακόμα: Τι ισχύει για κολύμπι και σωματική άσκηση (από τη Δευτέρα)

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close