Eating News , Εστιατόρια

Δεύτερο brand Jamie Oliver στην Κύπρο

H Kύπρος είναι έτοιμη να υποδεχθεί ένα ακόμα εστιατόριο του διάσημου σεφ Jamie Oliver

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2020

Μπορεί να διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αγορά δεν κινείται και δεν κάνει ενέργειες για να διορθώσει τη ζημιά που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού.

Και αυτό ευτυχώς ισχύει και στην εστίαση, όπου τίποτα δεν παραμένει σταθερό, αλλά οι νέες προσθήκες εστιατορίων (pop up και όχι μόνο), έρχονται να δώσουν νέες επιλογές στους απαιτητικούς ουρανίσκους, αλλά και να διαμορφώσουν εκ νέου το γαστρονομικό χάρτη του νησιού.

Στην Κύπρο λοιπόν το dining και η εστίαση παραμένουν από τα ενεργότερα χαρτιά της «βιομηχανίας» της και το φαγητό σταθερά ένα από τα πιο απολαυστικά φετίχ της… κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. 

Κάτι που το αποδεικνύει περίτρανα είναι και η είδηση που «έσκασε» πριν από λίγο, ότι ένα ακόμα brand του διάσημου σεφ Jamie Oliver ετοιμάζει την κάθοδό του στο νησί πολύ σύντομα.
 
Την είδηση δημοσίευσε το Economy Today, αναφέροντας μάλιστα ότι το το νέο brand αναμένεται μέσα στον Μάιο. Κι όμως! 
 
Ποιο από όλα τα concept του διάσημου Βρετανού σεφ θα έρθει στο νησί και κάτω από ποια ομπρέλα ομίλου εστιατορίων θα μπει (γιατί μόνον έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί μία τόσο «μεγάλη» άφιξη εν μέσω πανδημίας).

Ο Jamie Oliver, ο πιο παθιασμένος σεφ της Βρετανίας, έχει ανοίξει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα εστιατορίων Jamie Oliver’s μετρά σήμερα πάνω από 60 διεθνή εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν σε έξι ηπείρους, κάτω από έξι διαφορετικά brands. 
  
Πρόκειται για το ιταλικό Jamie’s Italian, το steake house «Βarbecoa», το αμερικανικού στυλ κουζίνας Jamie Oliver's Diner, το εστιατόριο Fifteen, όπως και τα Jamie's Pizzeria και Jamie's Deli.
 
Το μόνο λοιπόν που απομένει να μάθουμε είναι το ποιο από όλα τα brand θα έχουμε την τιμή να υποδεχθούμε στην Κύπρο και ποια τολμηρή εταιρεία παίρνει αυτό το ρίσκο εν μέσω κρίσης! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόφασή του αυτή θα δικαιωθεί, μιας και στην Κύπρο τα brands που προσφέρουν γευστικό και ποιοτικό φαγητό ανταμείβονται! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close