Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

H Wolt φτάνει στην πόρτα σου και στη Λεμεσό!

Δες τι μπορείς να βρεις στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα online food delivery, που έφτασε και στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2020

Μετά την επιτυχημένη άφιξή της στη Λευκωσία, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα online food delivery έφτασε και στη Λεμεσό, έτοιμη να ικανοποιήσει τους food lovers της πόλης. Οι  μοτοσυκλέτες της Wolt παραδίδουν στη Λεμεσό, φέρνοντας κοντά μας αγαπημένες γεύσεις από δημοφιλή καφέ και εστιατόρια, κάνοντας κάθε γεύμα της ημέρας απόλαυση και τη διαδικασία της παραγγελίας μια ευχάριστη εμπειρία! Το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει στο site για κάθε πιάτο, μας δίνει τη δυνατότητα να ξέρουμε ακριβώς τι θα φάμε.

Έτσι, μπορούμε να απολαύσουμε το αγαπημένο μας φαγητό, ρόφημα ή γλυκό από τα Rockin’ Burger, Bono Bar & Resto, The Cosy Corner, Le Frenchie, Jimmy’s Killer Prawns, Subway Limassol, Mr. Jungle, 4 Grill, Estrella Limassol, Lefteris Meet and Eat, Yummy India Limassol, Boho Restobar, Kudu Speciality Coffee, Crepa Crepa, καθώς και από τα The ROSE Company και MAD BURGER. Στη λίστα των συνεργατών της Wolt βρίσκονται, επίσης, τα Starbucks Ανεξαρτησίας, Εναερίου και Γερμασόγειας, το Fresh Box, τα La Croissanterie Ανεξαρτησίας/Εναερίου/Γρίβα Διγενή & Φραγκλίνου Ρούσβελτ, τα New York Sweets Limassol, τα Alphamega Café and Kitchen Πολεμιδίων, ενώ προστίθενται συνεχώς νέα εστιατόρια, καφέ και άλλα καταστήματα.

H διαδικασία της παραγγελίας διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, και γίνεται online, στο app ή το website της Wolt, ενώ προσφέρεται η υπηρεσία της live παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας, αλλά και της εξυπηρέτησης του πελάτη μέσω chat. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της παράδοσης χωρίς επαφή. Μέσω του application της Wolt, επιλέγουμε την παραγγελία μας και στη συνέχεια τη λειτουργία «Παράδοση Χωρίς Επαφή», πληρώνουμε ηλεκτρονικά με ασφάλεια και η παραγγελία μας παίρνει τον δρόμο της.

Επιπλέον, οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να μοιραστούν τον προσωπικό τους κωδικό με φίλους ή γνωστούς, οι οποίοι κερδίζουν €5 στην πρώτη τους παραγγελία, ενώ οι ίδιοι οι χρήστες κερδίζουν €5 στην επόμενή τους παραγγελία. 

Η Λεμεσός απέκτησε τη δική της ξεχωριστή cool υπηρεσία food delivery και οι κάτοικοι της πόλης μπορούν πλέον να απολαύσουν αγαπημένες γεύσεις όπου κι αν βρίσκονται, εύκολα και γρήγορα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο επισκεφθείτε το www.wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram ή κατεβάστε την εφαρμογή από το AppStore ή το Google Play.
 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close