Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Γιατί όλοι στη Δερύνεια κάνουν ουρές για μία κρέπα;

Το μαγαζί που έγινε talk of the town... και όχι άδικα!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2020

Σε κάποια φάση φέτος το καλοκαίρι, σίγουρα θα βρεθείς στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.... η περιοχή εξάλλου, αποτελεί αγαπημένο μας προορισμό για μπάνιο, έξοδο και διασκέδαση! 

Αναζητώντας, λοιπόν, νέα στέκια και όμορφα μαγαζιά, πρέπει να ανακαλύψεις και ένα ακόμη που αν δεν το γνωρίζεις πρέπει να το βάλει στη λίστα σου.... το οποίο μάλιστα θα σου προσφέρει μεγάλες απολαύσεις! 

Ο λόγος για το Crepe taste, που κατάφερε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής σου στη Δερύνεια να γίνει talk of the town και όχι άδικα!

Σε κεντρική τοποθεσία στη Δερύνεια και συγκεκριμένα κοντά στα κεντρικά φώτα, στην οδό Ελευθερίας 5 (κατ. 1), το Crepe taste  αποτελεί ένα από τα καλύτερα στέκια της περιοχής για ποιοτική και πεντανόστιμη κρέπα, πλούσια και χορταστικά σάντουιτς αλλά και burgers, λαχταριστές βάφλες, όπως επίσης και μοναδικά american pancakes, και δροσερό παγωτό Παπαφιλίππου.

Πρόκειται για ένα μαγαζί που δουλεύει κυρίως με take away και delivery παραγγελίες αλλά φτιάχνει νόστιμες κρέπες με τόσα υλικά... που θα σε ξετρελάνουν. 

Αυτό που κάνει τις κρέπες του Crepe Taste να ξεχωρίζουν είναι τόσο η μοναδική γεύση τους όσο και οι αμέτρητοι συνδυασμοί υλικών που την απογειώνουν.

Επίλεξε ανάμεσα σε σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα, εξωτικά φρούτα, choco chips, maltesers, μπισκότο, φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και πολλές άλλες επιλογές, που δημιουργούν αμέτρητους και άκρως λαχταριστούς συνδυασμούς που φτιάχνονται εκείνη την ώρα μπροστά σου, κι εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Μπορείς, βέβαια, να τους εμπιστευθείς, και να το αφήσεις σ’ αυτούς… Σίγουρα δεν θα χάσεις! 

Must taste όμως είναι και οι αλμυροί συνδυασμοί αλλά και οι λαχταριστές βάφλες του όπως επίσης και τα μοναδικά american pancakes.

Σημείωσε ότι οι επιλογές σου δεν τελειώνουν εδώ, καθώς στο μενού του, περιλαμβάνονται και καλοφτιαγμένα σάντουιτς και νόστιμα burger, κρύα και ζεστά ροφήματα… που ικανοποιούν κάθε επιθυμία.

Το Crepe taste διαθέτει υπηρεσία take away και delivery, στις περιοχές Δερύνειας, Παραλιμνίου, Κάππαρη, Φρενάρους και Σωτήρας.

Μπορείς και να παραγγείλεις μέσω Foody και DeliveryMan.

Πληρ. 99103943.
Ωράριο: Δ-Σ 09.00-24.00 & Κ 16.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close