Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2021
Ο Δήμος Λεμεσού προχώρησε, στην προκήρυξη προσφορών για την ετοιμασία της μελέτης, την ετοιμασία όρων για κατασκευαστικά έργα και την επίβλεψη της κατασκευής του έργου. Η ολοκλήρωση της μελέτης και η ετοιμασία των όρων του διαγωνισμού για κατασκευή αναμένεται εντός των επομένων 15 μηνών.
Στόχος του Δήμου είναι η προώθηση της της ανάπτυξης της πιο εντυπωσιακής ακτής στην ανατολική Μεσόγειο, να γίνει µε τρόπο που να σέβεται και να συνδυάζεται µε τον παρακείµενο βιότοπο της Αλυκής, ώστε να καταστεί ένας εντυπωσιακός προορισµός για κάθε ντόπιο και ξένο επισκέπτη.


Δείτε τι έγραψε ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Νικολαΐδης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του:
«Θεωρώ πως το θέμα της ανάπλασης του Lady’s Mile αλλά και του παρακείμενου βιότοπου είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό και ευαίσθητο θέμα που αφορά εθνικό πλούτο και θα πρέπει μέσα σε αυτά τα πλαίσια να τύχει της ανάλογης διαχείρισης. Για το σκοπό αυτό, η ομάδα έργου του δήμου θα ενισχυθεί από μια Συμβουλευτική Καθοδηγητική Επιτροπή από ειδικούς επιστήμονες η οποία θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της ωρίμανσης του έργου. Κατά τη διάρκεια της εκπόνησης της μελέτης, ο Δήμος θα επιδιώξει επαφές με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, αλλά και με τους πολίτες μέσω δημόσιων διαβουλεύσεων».
Σχετικά
Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Οκτώβρη
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ταξιδεύετε μόνο και μόνο επειδή τελειώνει το έτος
Μια μικρή φωνή. Μια μεγάλη δύναμη.
Ένα όμορφο παραμύθι για το θάρρος, τη φιλία και τη δύναμη που κρύβει κάθε παιδί μέσα του
Αθήνα: Ανάμεσα στους πιο χαρούμενους προορισμούς για διακοπές παγκοσμίως
Η Αθήνα συνδυάζει την αρχαία ιστορία με τη σύγχρονη αστική ζωή, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό. Η Ακρόπολη και τα ιστορικά μνημεία, οι ζωντανές γειτονιές, οι επιλογές διασκέδασης και το μεσογειακό κλίμα συνθέτουν μια πολυδιάστατη ταξιδιωτική εμπειρία
Γιατί επιστρέφουμε ξανά και ξανά στον ίδιο προορισμό
Κι όμως, η επιστροφή σε ένα αγαπημένο μέρος δεν σημαίνει απαραίτητα επανάληψη και κάτι τι το βαρετό
31 φωνές και ένας «τοίχος Ελπίδας»
Οι δράσεις του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού
Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Γε’ νέο Επιχειρείν 2026»
Τα βραβεία διοργανώνονται από το ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με το περιοδικό «Θεσσαλονίκης Δρώμενα»
To Τμήμα Δασών δίνει και φέτος δωρεάν δεντράκια
Δωρεάν παραχώρηση δενδρυλλίων με σκοπό την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στο πλαίσιο του προγράμματος «Φυτεύω για το Κλίμα 2026 -2027»
40 χρόνια Συνεχίζουμε «Μαζί στη ζωή»
Μια επετειακή βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν τέσσερις δεκαετίες προσφοράς και φροντίδας
Mε αυτήν την εταιρεία τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν προς την Ελλάδα!
Ανακαλύψτε την Ελλάδα μέσα από οικογενειακές αποδράσεις γεμάτες χαμόγελα