Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Από αύριο θα απολαμβάνουμε sushi και κοκτέιλ στον Πρωταρά

Μία από τις πιο διάσημες βεράντες του Πρωταρά ανακοίνωσε την επιστροφή της!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2020

Το καλοκαίρι είναι εδώ.

Κι εμείς το τιμάμε, τσουγκρίζοντας παγωμένα κοκτέιλ με θέα τη πιο διάσημη λεωφόρο του Πρωταρά, απολαμβάνοντας εντυπωσιακά sushi, παραγγέλνοντας healthy brunch και επιλογές σε κυρίως πιάτα, σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια στον Πρωταρά, ένα χώρο που για 30 και πλέον χρόνια αποτελεί σταθερή αξία σε ποιότητα και ποικιλία.

Ο λόγος για το Hippocampus Lounge Restaurant, το οποίο έφτιαξε και φέτος τον ολάνθιστος -με τις εντυπωσιακές μπουκαμβίλιες- χώρο του και σε περιμένει για νοστιμότατο φαγητό στις; πιο λογικές.

Από την Παρασκευή 29 Μαΐου, ανοίγει τις πόρτες του και σε περιμένει και αυτό το καλοκαίρι για να σου προσφέρει φημισμένα, εντυπωσιακά sushi, νέα, δροσιστικά cocktail, μια μεγάλη επιλογή σε κυρίως πιάτα κι ένα healthy brunch που θα λατρέψεις!

Είτε πας πρωί για ένα ρόφημα και χαλαρή κουβέντα είτε πας μεσημέρι για καλό φαγητό και ναργιλέ με νέες ανανεωμένες γεύσεις, αλλά και βράδυ για ένα ζουμερότατο Black Angus steak, στο Hippocampus Lounge Restaurant θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλαρής ατμόσφαιρας στο πανέμορφο περιβάλλον του.

 

Δοκίμασε ένα από τα υπέροχα cocktail, απόλαυσε την ποικιλία sushi που ετοιμάζει και από τα κυρίως πιάτα του προτίμησε το Chicken Di Mare που προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό κοτόπουλου και γαρίδας λουσμένα με μία βελούδινη σάλτσα άνηθου.
Και βεβαίως, άφησε λίγο χώρο για ένα από τα θεϊκά γλυκά του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ θα ζήσεις μια απόλυτα καλοκαιρινή all day εμπειρία με προσεγμένη κουζίνα στις πιο value for money τιμές! Οι μοναδικές προτάσεις σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, σνακ, καθώς επίσης και η μεγάλη του ποικιλία σε λαχταριστά sushi, είναι έτοιμα να γαργαλίσουν και τον δικό σου ουρανίσκο. Συνδύασέ τα με ένα από τα νέα του, ξεχωριστά cocktail, μαζί με αρωματικούς ναργιλέδες στον άνετο και ολάνθιστο χώρο του.

(23831166) Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close