Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

3 υπέροχα ξενοδοχεία σε περιμένουν για ονειρεμένες διακοπές

Και τα τρία είναι υπέροχα (επιστρέφουν και ανακοίνωσαν ημερομηνίες)

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2020

Η εταιρεία Thanos Hotels, η οποία κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στα τουριστικά δρώμενα του τόπου και της τοπικής κοινωνίας της Πάφου, διαθέτοντας τέσσερα ξενοδοχεία, ανακοίνωσε τη δυναμική επιστροφή της, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε ξανά τις διακοπές μας στην πόλη.

Πρόκειται για το πέντε αστέρων Anassa Hotel στο Λατσί με 166 δωμάτια, το ανακαινισμένο Almyra επίσης πέντε αστέρων με 186 δωμάτια, το Annabelle με 244 δωμάτια πέντε αστέρων και το Aloe με 272 δωμάτια και τεσσάρων αστέρων.

Τα τρία από τα τέσσερα ξενοδοχεία (πλην του Anassa) βρίσκονταν σε λειτουργία και τον χειμώνα, πριν τα διατάγματα αναστολής εργασιών.

Επίσης, τα τρία από τα 4 ξεοδοχεία ανακοίνωσαν ήδη την επιστροφή τους, βάσει πάντα των διαταγμάτων και ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Γι' αυτό σημείωσε τις ημερομηνίες και κλείσε διακοπές: 


- Almyra Hotel / Reopening 05/06
 Το διάσημο ξενοδοχείο, το μοναδικό κυπριακό ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί μέλος της διεθνούς αλυσίδας Design Hotels και το οποίο ανήκει στον όμιλο Thanos Hotels and Resorts, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του, ανακαινισμένο κι εντυπωσιακό, ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης. Να θυμίσουμε ότι η ανακαίνιση εκατομμυρίων αφορούσε τα δωμάτια και τις σουίτες και το λόμπι. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

- Annabelle Hotel / Reopening 01/07
Το πολυτελές, πέντε αστέρων ξενοδοχείο Annabelle, του Oμίλου Thanos Hotels & Resorts, βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου. Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, τα εστιατόρια του ξενοδοχείου έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και μετατράπηκαν σε μοντέρνους, άνετους χώρους, ενώ η περιοχή γύρω από την κεντρική πισίνα έχει επεκταθεί. Το παραθαλάσσιο εστιατόριο Mediterraneo ανανεώθηκε με νέα διακόσμηση, επίπλωση και μενού, υπό την καθοδήγηση του Executive Chef των Thanos Hotels, David Goodridge. Το εστιατόριο Amorosa επίσης ανακαινίστηκε κι έγινε ένα νέο, εντυπωσιακό και διασκεδαστικό σημείο αναφοράς και συνάντησης.

- Anassa Hotel / Reopening 19/06
Το πολυβραβευμένο διεθνώς ξενοδοχείο Anassa που βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Κύπρου. Το ξενοδοχείο είναι ένας υπέροχος και πολυτελής προορισμός που βρίσκεται ακριβώς στις Μεσογειακές ακτές της Κύπρου. Με μια προνομιακή θέση μπροστά στην παραλία, εξαιρετικές υπηρεσίες και παροχές, πισίνες για ενήλικες και για παιδιά, καθώς και εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές, το ξενοδοχείο αυτό είναι ιδανικό για να περάσετε τις διακοπές σας με ολόκληρη την οικογένεια ή μόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close