Eating News , Εστιατόρια

Πλέον θα αγοράζουμε προϊόντα (και) από τους "πάγκους" των διαδικτυακών λαϊκών

Ψώνια online και από τη λαϊκή!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2020

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, και από τους "πάγκους" των διαδικτυακών Λαϊκών θα μπορούν να αγοράζουν πλέον οι καταναλωτές τα προϊόντα τους!

Οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες διάθεσης αγροτικών προϊόντων παρουσιάστηκαν σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που οργανώθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Μια πρωτοβουλία που έχει στόχο την υιοθέτηση εναλλακτικών τρόπων διάθεσης των γεωργικών προϊόντων, απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή, αξιοποιώντας την τεχνολογία. Οι καταναλωτές μπορούν τώρα να εξασφαλίσουν από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες φρέσκα, ποιοτικά προϊόντα, όπως για παράδειγμα οπωροκηπευτικά, φρούτα, γαλακτοκομικά κλπ.

Χαιρετίζοντας τη συνέντευξη Τύπου, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, κάλεσε τους καταναλωτές να επισκέπτονται με ασφάλεια τους ηλεκτρονικούς "πάγκους" των παραγωγών μας, όποια ώρα της ημέρας τους βολεύει, από όπου κι αν βρίσκονται. Η πρωτοβουλία αυτή, ανέφερε ο Υπουργός, καθιστά πιο δίκαιη την προώθηση προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή, αφού με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά δεν παρεμβάλλονται μεσάζοντες, αποφεύγονται αθέμιτες πρακτικές και βελτιώνεται το εισόδημα του παραγωγού.

Η διαδικασία είναι απλή: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Γεωργίας και δείτε τις πλατφόρμες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close