Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νόστιμα μεζεδάκια, σε ένα γραφικό και φιλόξενο ταβερνάκι

Αυτό το ταβερνάκι είναι η πιο νόστιμη ανακάλυψη που μπορείς να κάνεις στην πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2020

Αυτό το αυθεντικό, παρεΐστικο ταβερνάκι, που θα βρεις σε μια πολύ γραφική γειτονιά του Στροβόλου, υποδέχεται καθημερινά τους καλοφαγάδες της πρωτεύουσας και όχι μόνο! 

Ο λόγος για το ταβερνάκι Φίλιππος το οποίο παραμένει εδώ και χρόνια η πιο νόστιμη ανακάλυψή μας! 

Εδώ θα καθίσεις στη χαλαρή του αυλή ή ακόμα και στον άνετο και κυρίως ασφαλή εσωτερικό του χώρο, και θα νιώσεις αμέσως τόσο οικεία και παρεΐστικα σαν να βρίσκεσαι σε φιλικό σου σπίτι.

Σερβίρει πλούσιο μεζέ, αποτελούμενο από πολλά νόστιμα πιάτα, εποχιακά και κλασικά, που τα φτιάχνει με πολύ μεράκι. Από ψαρονέφρι σχάρας με ρίγανη και λαχταριστή μπριζόλα στα κάρβουνα, μέχρι βοδινό συκώτι και σαλιγκάρια γιαχνί, ζουμερή σούβλα αρνί (κάθε Δευτέρα και Σάββατο βράδυ!) και αρνίσια σουβλάκια μαριναρισμένα σε σουμάκι, που τα σερβίρει με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, ντομάτα και μαϊντανό.

Ακόμα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ ετοιμάζουν και σερβίρουν για εσένα νοστιμότατο οφτό κλέφτικο, με πατατούλες, πουργούρι και σαλάτα! Αρκεί, βέβαια, να κρατήσεις έγκαιρα τη μερίδα σου, γιατί γίνεται ανάρπαστο! 

Θα γλείφεις τα δάχτυλά σου με όσα φτιάχνει, γιατί είναι της ώρας, καλομαγειρεμένα και όσα μπαίνουν στα κάρβουνα ψήνονται από μάστορα του είδους. 

Και είτε πας με παρέα για να απολαύσεις τα πιάτα του στον ατμοσφαιρικό χώρο της ταβέρνας είτε παραγγείλεις take away, το σίγουρο είναι πως σύντομα θα επιστρέψεις, για να ξαναγευτείς τα μοναδικής ποιότητας μεζεδάκια και μαγειρευτά που φτιάχνει.

Οι νοστιμιές του Φίλιππου είναι ένας μεγάλος πειρασμός και όσοι αγαπούν το καλό φαγητό αγαπούν και αυτό το μικρό, μερακλίδικο μαγαζί. Με τον εντυπωσιακό σε ποικιλία μεζέ του, που θα γλείφεις τα δάχτυλά σου, αξίζει να παραγγείλεις καλό κρασάκι ή παγωμένη μπιρίτσα για να έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε ένα ταβερνάκι, που θέλει να σε έχει ευτυχισμένο και χορτασμένο!

(22316307, 99407767) Δήμητρας 2ΑΒ, πάροδος Σταδίου, Στρόβολος, Λευκωσία. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close