Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Hans & Gretel: Το παραμυθένιο σπιτάκι με τα ζαχαρωτά, ανοίγει στον Πρωταρά

Μάθαμε πού και πότε ανοίγει τις πόρτες του

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2020

To παραμυθένιο γλυκόσπιτο των Hans & Gretel ετοιμάζει την επέκτασή του και στην Κύπρο! 

Συγκεκριμένα το πιο γλυκό και παραμυθένιο concept που άνοιξε τις «ζαχαρωτές του πύλες», σε Λευκωσία (The Mall of Cyprus) και Λάρνακα, ετοιμάζεται να σκορπίσει σε δύο ακόμα πόλεις του νησιού μας, τις μυρωδιές του, που θα μας… σπάσουν τη μύτη και τις απίστευτες λιχουδιές που θα απογειώσουν την έννοια της γλυκιάς απόλαυσης. Πρόκειται για 2 παραλιακά μαγαζιά, που είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπηθούν εξίσου από το κοινό. 

Το πιο γλυκό και παραμυθένιο concept μάθαμε λοιπόν ότι ετοιμάζεται να ανοίξει τις «ζαχαρωτές του πύλες», στον μοναδικό Πρωταρά, σε ένα μάλιστα κεντρικό σημείο, στη Λεωφ. Πρωταρά 6 (απέναντι από τα McDonald's), σημείο που σε δύο μόλις μέρες θα γεμίσει μυρωδιές που θα μας σπάσουν τη μύτη! 

Το μαγαζί θα ανοίξει τις πόρτες του την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 16.00 και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν για να γευτούν τις διάφορες γεύσεις από gelato παγωτό, την τρισδιάστατη bubble waffle με τις απολαυστικές σοκολάτες όπως επίσης και τα χρωματιστά σύννεφα, το μαλλί της γριάς. Στο παραμυθένιο αυτό σπίτι, θα βρεις γλυκά που θα σου μείνουν αξέχαστα

Πρόκειται για ένα ελληνικό franchise, ένα πραγματικό candy store, για όσους έχουν λατρεία για τις καραμέλες και τα ζαχαρωτά!

Το Hans & Gretel, από το ομώνυμο διάσημο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, είναι έτοιμο να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, αφού κάθε επίσκεψη είναι ένα γλυκό ταξίδι στις παραμυθένιες χώρες των αναμνήσεών μας. Στο Hans & Gretel μπορείτε να βρείτε δεκάδες διαφορετικά είδη καραμέλας και ζαχαρωτών, σε κλασικές ή πιο περίεργες γεύσεις, από κεράσι και mint μέχρι blueberry, pina collada ή gourmet, τα οποία γεμίζουν σωλήνες, προθήκες, βαζάκια, χωνάκια παγωτού και διάφορες συσκευασίες, καθώς και πολλές γεύσεις γρανίτας, βάφλες με παγωτό μηχανής ή gelato και το περίφημο “chimney cake” ή αλλιώς κύλινδρος σφολιάτας πασπαλισμένος με ζάχαρη και κανέλα, που επίσης μπορεί να σερβιριστεί γεμιστός με παγωτό και διάφορα toppings. 

Ανυπομονούμε! 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close