Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

3 ξενοδοχεία της Tsokkos Hotels σε περιμένουν για διακοπές αυτό το καλοκαίρι

Σε Πάφο, Πρωταρά και Αγία Νάπα

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2020

Το καλοκαίρι φέτος μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε το νησί μας, να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του τόπου μας. 

Εξ ου και η Tsokkos Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων της Κύπρου, σου προτείνει γι' αυτό το καλοκαίρι διακοπές εντός, σε ένα από τα τρία ξενοδοχεία της που θα λειτουργήσουν για το κοινό.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν μένουμε Κύπρο και μπορούμε να επιλέξουμε ένα από τα τρία ξενοδοχεία της Tsokkos Hotels & Resorts, η οποία προσφέρει ελκυστικά πακέτα για όλο τον μήνα Ιούλιο.

Επωφεληθείτε απο αυτά για τα ξενοδοχεία σε Πρωταρά, Αγία Νάπα και Πάφο!

King Evelthon Beach Hotel and Resort
Χαλαρωτικό, άνετο, διασκεδαστικό και πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο, το King Evelthon Beach Hotel and Resort αποτελεί ένα οικογενειακό ξενοδοχείο για ολόκληρο τον χρόνο. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του κόλπου της Χλώρακας, σε ήπους έκτασης 100 στρεμμάτων. Ανάμεσα σε άλλες εγκαταστάσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του water park, ένα παιδικό κλαμπ και a la carte εστιατόρια.

Anmaria Beach Hotel
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε όμορφους κήπους με εξωτικούς φοίνικες στη λεωφόρο Nissi και απευθείας στην παραλία. Το Anmaria Beach Hotel προτείνεται τόσο σε οικογένειες όσο και σε ζευγάρια που αναζητούν μια ήσυχη τοποθεσία αλλά σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Αγίας Νάπας. Ανάμεσα σε άλλες εγκαταστάσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, κρυοσάουνα και τζακούζι.

Constantinos The Great Beach Hotel
Ξενοδοχείο πέντε αστέρων για όλη τη διάρκεια του χρόνου με ζεστή φιλόξενη ατμόσφαιρα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του Πρωταρά. Με θέα στις ατελείωτες αποχρώσεις του γαλάζιου που εκτείνεται προς τον ορίζοντα, το ξενοδοχείο εγγυάται αξέχαστες διακοπές τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια. Σπα, μπουφέ εστιατόρια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες του.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 77 77 74 44 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.tsokkos.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close