Shopping , News

Τώρα μπορείς να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα Emirates

Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα Emirates χρησιμοποιώντας Μίλια του προγράμματος Skywards

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2020

Το επίσημο κατάστημα της Emirates αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών κάνοντας την αγορά  προϊόντων Emirates ακόμη πιο ευέλικτη και ικανοποιητική.

Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αγορές μέσω διαδικτύου για προϊόντα Emirates χρησιμοποιώντας τα Μίλια του προγράμματος Skywards σαν χρήματα. Επιπλέον, τα μέλη μπορούν να κερδίζουν Μίλια Skywards μέσα από τις αγορές τους, όπου κάθε $1 αντιστοιχεί σε 1 μίλι.

Η αναβάθμιση του προγράμματος Skywards προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της Emirates να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα πολυτελείας που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της πτήσης, τώρα και στο σπίτι τους. Προϊόντα όπως το Signature τσάι της Emirates και η ζεστή κουβέρτα που δίνεται στις διακεκριμένες θέσεις.

Το επίσημο κατάστημα της Emirates διαθέτει πάνω από 500 προϊόντα για ταξίδια, εξορμήσεις, αθλητικά είδη, όπως επίσης κομψά αντικείμενα της καθημερινότητας, δώρα και προϊόντα μόδας. Είτε οι πελάτες αναζητούν ένα μοναδικό δώρο με την επωνυμία της Emirates, είτε επιθυμούν να αγοράσουν βασικά είδη ταξιδιού για μελλοντικά ταξίδια, είτε θέλουν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με την αεροπορική εταιρεία συλλέγοντας μοντέλα των εμβληματικών αεροσκαφών της Emirates, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων στοχεύει να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία για όλες τις ηλικίες.

Μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα προϊόντα της Emirates online στο www.emirates.store

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη του προγράμματος Emirates Skywards και να πραγματοποιήσετε  τις αγορές σας κερδίζοντας και ξοδεύοντας μίλια κάντε απλά μια δωρεάν εγγραφή.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close