Διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με μοναδική θέα και υπέροχα ηλιοβασιλέματα

Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Atlantica Mare Village στην Αγία Νάπα από τις 28 Ιουνίου 2020.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία εκπληκτική τοποθεσία με θέα σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στην Κύπρο. Ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη πόλη της Αγίας Νάπας και το όμορφο πάρκο του Κάβο Γκρέκο, το πεντάστερο Atlantica Mare Village Ayia Napa είναι η ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές και για όσους αναζητούν ένα γαλήνιο περιβάλλον.

Με ανέσεις για κάθε γούστο, επιδιώκει να καλύψει το μεγαλύτερο φάσμα επιλογών για κάθε επισκέπτη και αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση ταξιδιωτικού προορισμού.

Η Atlantica Hotels and Resorts έχει αναπτύξει ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης του ιού COVID-19, όπως και πρότυπες λειτουργικές διαδικασίες, με κύριο στόχο την ασφάλεια και υγεία τόσο των πελατών, εργαζομένων, και προμηθευτών της. Με την εξάπλωση του COVID-19, μιας ασθένειας που προκαλείται από τον ιό SARS-CoV-2, η Atlantica θα δουλέψει προς την κατεύθυνση ελαχιστοποίησης των επιπτώσεων της πανδημίας στους πελάτες, το προσωπικό και τους επισκέπτες. Περαιτέρω πληροφορίες όσο αφορά το σχέδιο δράσης και τις διαδικασίες της εταιρείας, παρατίθενται τις αρχές και τις προθέσεις της Atlantica για το σχέδιο, είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της Atlantica.

Με πλούσια εμπειρία και μια αξιοζήλευτη φήμη για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται, ο όμιλος Atlantica, εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών. Σε όλη την ιστορία του, ο όμιλος έθεσε ως πρωτοπόρος στον κλάδο της φιλοξενίας, την παροχή υπηρεσιών ως πρότυπο και την συνεχή βελτίωση όλων των υπηρεσιών. Σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του ομίλου, είναι το προσωπικό του, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει στο επίκεντρο της αναπτυξιακής του διαδικασίας.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, με προτεραιότητα την εξαίρετη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Atlantica Hotels & Resorts υπόσχεται να συνεχίσει να καταβάλει ακούραστη προσπάθεια για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική Κυπριακή Ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 50 ξενοδοχειακών μονάδων.

Λεωφ. Κάβο Γκρέκο 74, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου. 
Πληρ. 23725605
atlanticahotels.com

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30