Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε το ιδανικό μέρος για να κάνεις φέτος αξέχαστες διακοπές!

Σε έναν ορεινό προορισμό που θα δώσει άλλο νόημα στις διακοπές σου

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2020

Αν η απάντησή σου στην ερώτηση «χωριό ή πόλη;» είναι ξεκάθαρα «χωριό» ή αν απλά νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να… πάρεις την οικογένεια ή την παρέα και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της πόλης και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, τότε η πιο κάτω πρόταση, πολύ πιθανό να αποτελεί και τον επόμενο προορισμό σας.

Εξάλλου, το καλοκαίρι στο χωριό είναι αλλιώς! Ακόμα για 2ήμερη απόδραση είναι η ιδανική επιλογή για χαλάρωση και ανανέωση.

Αν σκεφτείς μάλιστα ότι πολλά από τα χωριά της Κύπρου, όπου θα ζήσεις τη φύση από κοντά και θα έχεις την καλύτερη θέα απ’ όλους, συνδυάζουν συνάμα και την επιλογή της θάλασσα, όπου μπορείς να βρεθείς μέσα σε μερικά μόνο λεπτά, τότε μάλλον βρήκαμε το ιδανικό! 

Το χωριό Κάθηκας λοιπόν τα συνδυάζει όλα. Είναι γραφικό, όμορφο και εδώ θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις μοναδικούς γευστικούς προορισμούς. Διατηρώντας την παραδοσιακή του γοητεία το χωριό έχει κατοικίες που χρονολογούνται περισσότερο από έναν αιώνα και χρησιμεύουν ως χαρακτηριστικά δείγματα της λαϊκής αρχιτεκτονικής, ενώ έχει επίσης πολλές παλιές και ενδιαφέρουσες εκκλησίες που αξίζει να εξερευνήσει κανείς. Στενά λιθόστρωτα δρομάκια, γραφικές γειτονιές, καταπράσινο περιβάλλον, είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά που θα σε γοητεύσουν! 

Το χωριό, λοιπόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως η βάση σου για να οργανώσεις εκδρομές και εξορμήσεις στη γύρω περιοχή, όμως, το πιο σημαντικό είναι, ότι μπορεί να γίνει και το σπίτι σου για καλοκαιρινές διακοπές πολύ κοντά στην παραλία, μίας και απέχει μόνο 10 λεπτά από το διάσημο Λατσί και το φημισένο Coral Bay. 

Το μόνο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις διαμονή σε ένα υπέροχο μέρος, το Stone Costa, που βρίσκεται μάλιστα στο κέντρο του Κάθηκα.

Πρόκειται για δύο ανεξάρτητα καταλύματα, ενός και δύο υπνοδωματίων, τα οποία ξεχωρίζουν για τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα, την πέτρα της περιοχής και την κοινή τους καταπράσινη αυλή, που θα σε εντυπωσιάσει!


Και τα δύο καταλύματα είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, χαρίζοντάς σου άνετη και κυρίως γαλήνια διαμονή. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δωρεάν Wi-Fi και θέα στα βουνά, σαλόνι με τζάκι, κλιματιστικό, τραπεζαρία και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Τα μπάνια διαθέτουν ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.


Αρκεί λοιπόν να κάνεις την κράτησή σου!
Αγίου Δημητρίου, Κάθηκας
Τηλέφωνο επικοινωνίας 96334392

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close