Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Check-In στο ανακαινισμένο Almyra Hotel

15 συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη διαμονή μας στο πολυτελέςξενοδοχείο της Thanos Hotels

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2020

Με μία εντυπωσιακή ανακαίνιση αξίας εκατομμυρίων, το μοντέρνο ξενοδοχείο στην πανέμορφη Πάφο άνοιξε ξανά τις πόρτες του, έτοιμο να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία απόδρασης με φόντο το γαλάζιο της Μεσογείου.


Μια βουτιά στον παράδεισο!
Τόσο οι ατμοσφαιρικοί χώροι του ξενοδοχείου όσο και οι υπέροχες πισίνες και κήποι που διαθέτει σε ταξιδεύουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις σε έναν επίγειο παράδεισο.

Η θέα προς την θάλασσα που απλώνεται κάτω από τα πόδια σου είναι μαγική. Πουθενά αλλού δεν θα νιώσεις τόσο ήρεμα, τόσο γαλήνια, τόσο προνομιακά και με απόλυτη ασφάλεια! Είτε επιλέξεις μια βουτιά στην πισίνα, είτε στο κρυστάλλινο νερό της θάλασσας, οι άνθρωποι του Almyra θα φροντίσουν να έχεις τα απαραίτητα για να σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής και σαν στο σπίτι σου.

Design hospitality
Η εντυπωσιακή του ανακαίνιση έγινε υπό την επίβλεψη της κορυφαίας σχεδιάστριας Joëlle Pléot η οποία τόνισε με φινέτσα το μεσογειακό ταμπεραμέντο όλων των χώρων του ξενοδοχείου.

Και δεν είναι μόνο στους κοινόχρηστους χώρους που μπορεί κανείς να διακρίνει την υπέροχη αισθητική του, αλλά και σε όλα τα δωμάτια και σουίτες αφού ανανεώθηκαν με ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα που ακολουθούν την στιλιστική υπογραφή της με κυρίαρχο χρώμα τις αποχρώσεις του μπλε, ενώ ο χώρος του μπάνιου του κάθε δωματίου έχει εντοιχιστεί με ολοκαίνουρια πολυτελή ντους φτιαγμένα από Ιταλικό μάρμαρο Carrara.

 Επιπλέον, η ψυχαγωγία στα δωμάτια έχει αναβαθμιστεί με την προσθήκη τηλεοράσεων με εικόνα υψηλής ευκρίνειας. 

Fine dining
Στο ανανεωμένο Almyra δόθηκε μεγάλη έμφαση και στο μενού που προσφέρουν τα εστιατόριά του προσφέροντας εκλεκτές και εκλεπτυσμένες γευστικές προτάσεις για να ικανοποιήσουν κάθε σου προσδοκία.

Από το ψαγμένο Notios με την ασιατική fusion διάθεση μέχρι το γραφικό, παραθαλάσσιο Ουζερί με τα νόστιμα μεσογειακά του πιάτα, η παλέτα των πρώτων υλών και των αρωμάτων του κάθε χώρου εστίασης που προσφέρει το Almyra είναι τόσο πλούσια και τόσο ψαγμένη που θα ενθουσιάσει κάθε απαιτητικό επισκέπτη.

Με βραβευμένες υπηρεσίες
Το ξενοδοχείο, εκτός από τα 187 καλόγουστα και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες που διαθέτει, προσφέρει και πέντε διαφορετικές προτάσεις ποιοτικής εστίασης, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου εστιατορίου Notios (ασιατική-μεσογειακή fusion κουζίνα). Επίσης, υπάρχει το βραβευμένο Almyra spa, το οποίο αναδείχθηκε ως Best Spa στα Madame Figaro Beauty Awards 2019, ενώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Almyra κατέκτησε το βραβείο Κορυφαίας Εμπειρίας (Golf Experience Award) για την Κύπρο, στα 20α Ετήσια Βραβεία Τουρισμού Γκολφ IAGTO 2020.

Ένα ξενοδοχείο-ορμητήριο
Ιδανικό καταφύγιο για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου το Almyra, είναι ένα ξενοδοχείο-προορισμός, δεδομένων όχι μόνο των μοναδικών παροχών και της απαράμιλλης θέας του, αλλά και των όσων προσφέρει. 

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί το τέλειο ορμητήριο για την εξερεύνηση της πόλης και επαρχίας Πάφου, όπως και για να ανακαλύψεις τα βαθιά κρυμμένα ταλέντα σου!

Μπορείς να επισκεφθείς τα οινοποιεία της περιοχής, να γνωρίσεις τους οινοποιούς, να δοκιμάσεις μοναδικά κρασιά και εκλεκτά προϊόντα από την κυπριακή γη! Έχεις την ευκαιρία ακόμα και να ανακαλύψεις την ύπαιθρο της Πάφου, να μαζέψεις φρούτα, να μαζέψεις ελιές, να τις πατήσεις και να βγάλεις λάδι. Μπορείς να λάβεις μέρος σε ένα εργαστήρι ή ένα μάθημα μαγειρικής. Ακόμα, έχεις τη συνατοτητα να κάνεις μονοήμερες εκδορμές, να γνωρίσεις τις γεύσεις και τα αρώματα των χωριών της Πάφου, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της. Δοκίμασε φρέσκο ​​χαλούμι στην Αξύλου, τα τοπικά κρασιά της Παναγιάς, μάθε την τέχνη του αργαλειού στην Φύτη και δείπνησε σε ένα κήπο στην Καλλέπεια.

Οι δραστηριότητες δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η Κατερίνα Φουκαρά και ο Arsenty Lysenkov μπορούν να σε μυήσουν στις τέχνες (γλυπτική, ζωγραφική, με υδατοχρώματα ή λάδι), και να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το δικό σου έργο, μέσα από μοναδικά workshops. 

Ζήσε την περιπέτεια, και ανακάλυψε την ομορφιά, εξερεύνησε εγκαταλελειμμένα χωριά, βγες σε δασικά φαράγγια, κολύμπησε σε κρυστάλλινα νερά, περιηγήσου στο σημείο όπου η Αφροδίτη γνώρισε τον Άδωνη, δοκίμασε τοπικά τυριά και κρασιά και φτιάξε αναμνήσεις για μία ζωή!

Αρκεί να ζητήσεις τις πληροφορίες από το προσωπικό του Almyra Hotel.

Διαχρονικά υπέροχο!
Το Almyra, μέλος του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts πραγματικά σε κερδίζει με την υπέροχη αύρα του, τη μοντέρνα αρχιτεκτονική του, τη ζεστή φιλοξενία του και τη διακριτική πολυτέλειά του. Σου το συστήνω ανεπιφύλακτα και πρέπει μέσα στο φετινό σου καλοκαίρι να ζήσεις κι εσύ -για όσες μέρες το επιθυμείς- τη μαγεία και τη φιλοξενία του.


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close