Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Έτοιμο για το καλοκαίρι το Θέατρο Ριάλτο

Με όλους τους κανόνες Ασφάλειας και Υγείας λειτουργεί το Θέατρο Ριάλτο

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2020

Λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιρινού του προγράμματος, το Θέατρο Ριάλτο πραγματοποίησε μια σειρά από σεμινάρια και δράσεις ώστε να είναι απόλυτα έτοιμο για να υποδεχθεί τους πρώτους θεατές του μετά την μεγάλη αναγκαστική διακοπή.

Έτσι κι’ αλλιώς είναι πάγια πολιτική του η τήρηση όλων των κανόνων Ασφάλειας και Υγείας για το προσωπικό και τους θεατές του, αλλά ιδιαίτερα σήμερα με την πανδημία του Covid 19, το Θέατρο Ριάλτο εφαρμόζει όλα τα υγειονομικά μέτρα που υποδεικνύονται από τις αρχές, καθώς και το εξειδικευμένο πρωτόκολλο που έχει εκδοθεί για τα Θέατρα Ανοικτού Χώρου. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν στις 12 και 15 Ιουνίου δύο σεμινάρια, ένα για την Επιτροπή Ασφάλειας και Υγείας του Θεάτρου και ένα για το σύνολο του προσωπικού, ενόψει των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Θεάτρου που αρχίζουν αυτή την  βδομάδα.

Σημειώνεται πως θέματα παροχής πρώτων βοηθείων, ασφάλειας και υγείας, αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων κ.α. βρίσκονται στο επίκεντρο σεμιναρίων που πραγματοποιούνται από ειδικούς, σε τακτά χρονικά διαστήματα, για όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες του θεάτρου. Ταυτόχρονα, έχουν δημιουργηθεί όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία για τα ζητήματα αυτά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close