Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Κάνουμε βουτιά σε 22 εντυπωσιακά beach bars της Κύπρου

Στιγμές χαλάρωσης σε 22 παραλιακά στέκια της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2020

Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά κι αν ακόμα δεν έχεις κάνει την πρώτη σου βουτιά, ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το Σαββατοκύριακο.

Ο ήχος του παφλασμού των κυμάτων, δροσερά κοκτέιλ και μουσική είναι ότι χρειάζεσαι για να ξεχάσεις την ρουτίνα του γραφείου. Υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς σε περιμένουν σε beach bars που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα γούστα σου.

Άλλωστε το νησί μας έχει πολλά beach bars, τα οποία φροντίζουν για να έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και ξεκουράσης στη θάλασσα.

Εμείς διαλέξαμε 22 και σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα! 

Sirena Bay
Το νοσταλγικό μπαράκι που σε ταξιδεύει σε ελληνικά νησιά, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του την Τετάρτη 27 Μαΐου, έτοιμο να υποδεχθεί τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Μάλιστα, μας ενημέρωσε ότι λόγω της πανδημίας, θα μπορεί να φιλοξενήσει (maximum) 153 άτομα, με τις ανάλογες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια. Μπαράκι με χρώμα και χαρακτήρα, θα σε εξυπηρετήσει απόλυτα, προσφέροντάς σου μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.Θα σε σερβίρει καφέ, κρύα ποτά και κοκτέιλ και θα σε χορτάσει με διάφορα σνακ και είδη σχάρας. Κι όλα αυτά σε ένα καταπράσινο σκηνικό που στήνεται ανάμεσα σε Περνέρα και Αγία Τριάδα. Σημείωσε ότι έφτιαξε ήδη και το πρόγραμμα με τα live!
(97776922) Πρωταράς.

Kaliva on the beach
To Kaliva, κάθε καλοκαίρι, παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις ντόπιων αλλά ξένων, αφού κατάφερε να κλέψει την παράσταση προσφέροντας μια μοναδική και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία. Γουστόζικα και πολυτελή κρεβατάκια, υπέροχη ατμόσφαιρα και μοναδικές γαστρονομικές επιλογές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό. Αίσθηση κάνουν τα πάρτι που διοργανώνονται στο μπαρ με ξέφρενη μουσική, φευγάτη διάθεση και ανεβασμένους ρυθμούς. Bέβαια, φέτος τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά, κι όπως και η διεύθυνση του μαγαζιού ανακοινώνει οι χώροι των εστιατορίων, ξαπλωστρών και lounge θα λειτουργούν καθημερινά, προσαρμοσμένοι με τα προβλεπόμενα μέτρα που έχουν καθοριστεί από την Κυπριακή Κυβέρνηση. (99954535) Παραλία Πανταχού, Λιμανάκι Αγίας Νάπας.



Paradisos Beach Venue
Πρόκειται για ένα μικρό παράδεισο στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας που έχει προορίζεται για να σου προσφέρει μια μοναδική, απόλυτα χαλαρωτική, καλοκαιρινή εμπειρία από το πρωί στην παραλία μέχρι το βραδάκι στο μπαρ. Τα δροσιστικά ροφήματα, τα νόστιμα σνακ, οι πιατέλες με τα φρούτα ή sushi, τα ιδιαίτερα κοκτέιλ και οι εξαιρετικές επιλογές των DJ συμπληρώνουν το παζλ μιας τυπικής καλοκαιρινής μέρας εδώ. Πλέον μπορείς να απολαύσεις το sushi σου και στο πλήρως ανακαινισμένο sushi bar του μαζί με ναργιλέ.
(99470130) Αγία Νάπα.

Nava Seaside
Το μαγαζί επιστρέφει λίγο διαφορετικό και εναρμονισμένο με όλες τις οδηγίες ασφάλειας και υγιεινής. Ωστόσο γνωστοί DJs θα δίνουν το ρυθμό ενώ θα απολαμβάνεις μοναδικά κοκτέιλ, κλασικά αλλά και ιδιαίτερα ποτά, shisha και καλοφτιαγμένη ιαπωνική κουζίνα στο εστιατόριό του!
(22777744, www.navabeachbar.com) Πέρνερας 27, Πρωταράς.  



Isola Beach Bar
Κι αυτό το καλοκαίρι θα πάμε παραλία... Εξάλλου το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο για ιστορίες με πρωταγωνιστές φυσικά τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά, τα cocktail, την ταξιδιάρικη μουσική και την παρέα. Και η ιδανική τοποθεσία για να τα ζήσεις όλα αυτά, είναι το Isola beach bar at Νissi Beach.Θα το βρεις στο γραφικότερο σημείο της Αγίας Νάπας, πάνω στη διάσημη παραλία Nissi. Είναι ένας παραλιακός και πολύ εντυπωσιακός all day χώρος, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης και διασκέδασης προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου.Σε αυτό το κομψό beach bar θα βρεις ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, detox ποτά, δροσερά cocktail και ανεβαστική μουσική. Το Isola Beach Βar σού δίνει την επιλογή να απολαύσεις προσεγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, μέσα απο ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.
Ανοιχτό από τις 10:00-19:00, με κρατήσεις στο 99273056.

Αντάμωμα
Το Αντάμωμα έχει θέα στον μικρό κολπίσκο της περιοχής, είναι πλούσιο σε χρώμα και χαλαρή μουσική, σου ανεβάζει τη διάθεση με συνοδεία ναργιλέ, δροσιστικών cocktails, cheese & fruit platters. Βάλε το λοιπόν στην λίστα σου για το φετινό καλοκαίρι και πάρε την παρέα σου και επισκέψου του. Μάλιστα, το Antamoma Events Venue and Chill Out ανακοίνωσε ότι θα τηρηθούν πλήρως όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.
(23814000) Golden Coast Beach Hotel, Πρωταράς.

Αιγιαλός
Μπροστά από την ψαροταβέρνα Αιγιαλός, απλώνεται ένας μικρός καταπράσινος κολπίσκος, ιδανικός για ήσυχες βουτιές ή κολύμπι με την οικογένεια. Ξαπλώνοντας στα λευκά κρεβατάκια του Beach Bar, θα πιείς το πρωί τον καφέ σου και το απόγευμα μια παγωμένη μπύρα. Tip: Αν πεινάσεις, εκτός από σνακς μπορείς να καθίσεις στην ταβέρνα και να φας το αγαπημένο σου ψάρι με το κιλό.
(99988600) Βρυσουδιών 79, Αγία Τριάδα, Πρωταράς.

Yianna Marie Beach Bar
Το Yianna Marie Beach, με την ανεβαστική ατμόσφαιρα του, τα δροσερά κοκτέιλ του και τα σνακ του, είναι το ιδανικό μέρος για μεγάλες παρέες, αλλά και οικογένειες.
(23814446) Λευκόλας 21, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-02.00.

Kaliφi
Το απόλυτο summer spot του Πρωταρά, το οποίο αγαπήθηκε πολύ, κυρίως από όσους λατρεύουν να περνούν τα καλοκαίρια τους παρές με ουζάκι, τον ήλιο και τη θάλασσα! Ο λόγος για το Kaliφi το οποίο θα βρεις στην περιοχή Κάππαρη και στην τοποθεσία όπου σήμερα βρίσκεται το ξενοδοχείο Μάλαμα και η παραλία Σκούταρη. Εκεί θα αράξεις από νωρίς το πρωί. Θα σου σερβίρει πολύ καλό καφέ, σνακ και τσιμπήματα. Το μεσημεράκι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις φρέσκες τους σαλάτες, σάντουιτς, μπέργκερ, μύδια, κάποια είδη σχάρας αλλά και τον ουζομεζέ για τα δύο άτομα. Όταν ο ήλιος πέσει, τη θέα από την υπέροχη δύση του ήλιου μπορείς να την απολαύσεις με ένα ποτό στο χέρι: μία παγωμένη μπίρα, κρασί, ουζάκι και κοκτέιλ.
(99829095) Ποσειδώνος, Παραλίμνι


Πάφος

lios beach Bar 
Στο Ilios beach Bar στο Λατσί θα φτιάξεις το δικό σου μοναδικό καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι με κοκτέιλ και καλό φαγητό, χαλάρωση, ανεβασμένους ρυθμούς και διασκέδαση, στο πιο ελκυστικό σημείο της περιοχής! Το μοντέρνο all day στέκι, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Λατσί, θα το ξεχωρίσεις κι εσύ, για τη μουσική του (χαλαρή κατά τη διάρκεια της ημέρας και funky το βράδυ), τα καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα, τα γευστικά smoothies και τα μοναδικά κοκτέιλ.
(26 322281) Λεωφ. Ακάμαντος, Λατσί.

Island Beach Bar
Το Island Beach Bar θα το βρεις στο πιο όμορφο σημείο του νησιού, να «αγναντεύει» τη μοναδική θέα στη χερσόνησο του Ακάμα. Πρόκειται για ένα άκρως ειδυλλιακό beach bar το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από όλους όσοι αναζητούν μια απόδραση δροσιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης. Διαθέτει all day φιλοσοφία, γι’ αυτό και εδώ θα ζήσεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μια μοναδική εμπειρία απόδρασης με φόντο τη μαγευτική θάλασσα της περιοχής. Δώσε ραντεβού εκεί από τις 08.30 το πρωί για snack και πρόγευμα, το μεσημεράκι μπορείς να μείνεις και πάλι εκεί απολαμβάνοντας χορταστικές μερίδες από μια κάρτα μενού που διαθέτει άπειρες επιλογές. Όλα αυτά με τη συνοδεία απαλής chill out μουσικής, για να σε χαλαρώνει… Όσο ο ήλιος και η μέρα υποδέχεται τη νύχτα, εσύ θααπολαμβάνεις το κοκτέιλ σου, σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό με τον κατάλληλο φωτισμό και τη μουσική να δυναμώνει και να απογειώνει τους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Island Beach Bar είναι η απόλυτη, δρoσερή εμπειρία του φετινού καλοκαιριού.
(96725592, 97754374, Facebook: Island Beach Bar and Restaurant) Λεωφ. Ακάμαντος, Μίτσιγκας Πλάζα, κατάστημα 5, Λατσί, επ. Πάφου. Δ-Κ 08.30-αργά.

Sea You Beach Bar
Στην παραλία της Κισσόνεργας ένα beach bar κλέβει τις εντυπώσεις, με εξωτική διακόσμηση, ιδανικό για νεαρές παρέες και ζευγάρια. Θα πας και θα περάσεις όλη τη μέρα σου αραχτός σε μία ξαπλώστρα με ένα Rasberry Mojito, ενώ διαθέτει και καλή κουζίνα με σνακ και μεσογειακά πιάτα. (96234490) Παραλία Κισσόνεργας, Πάφος.

Λεμεσός


Marina Marina Beach bar
Tο μοναδικό beach bar της Μαρίνας Λεμεσού, το καλοκαίρι θα μοιάζει διαφορετικό! Εδώ θα χαλαρώσεις σε ένα από τα κρεβατάκια στο γραδίσι και στην αμμουδιά της ακτής, ενώ όταν πεινάσεις μπορείς είτε να παραγγείλεις φαγητό στην ξαπλώστρα είτε να μεταφερθείς στο μοντέρνο και δροσερό εστιατόριο για φαγητό και ποτό. Στο μενού του θα βρεις από σνακ μέχρι εντυπωσιακά πιάτα, νόστιμα επιδόρπια και κρύα ποτά.
Πληρ. 25 051878

Aplostra Restaurant Beach Bar 
All day προορισμός χαλάρωσης, διασκέδασης και φαγητού, που παρότι υπάρχει λίγα χρόνια, πλέον έχει αποκτήσει πιστούς οπαδούς. Γουστόζικη διακόσμηση, με πλεκτά καλάθια, καραβόσκοινα και κατασκευές από ψάθα, με τις άκρως αναπαυτικές ξαπλώστρες να ξεχωρίζουν. Εδώ θα απολαύσεις το φαγητό στην άνεση της ξαπλώστρας σου, θα γευτείς εύγευστα cocktail από το beach bar, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα πας από το πρωί για brunch (10.00). Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει πιάτα με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, μερίδες κρεατικών, healthy και χορταστικές σαλάτες και σπιτικά dip. 
(77776999) Παραλία Lady’s Mil

Columbia Beach 
Ένας εντυπωσιακός χώρος, που από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε ξεχώρισε και αγαπήθηκε. Διαθέτει πέντε ξεχωριστά τμήματα, ανάμεσά τους το πολύ μεγάλο μπαρ, ο μοντέρνος χώρος με την εξωτερική πισίνα, ο χώρος με τις πολυτελείς ξαπλώστρες για μεγάλες παρέες, το άνετο εστιατόριο, όπως επίσης και τα κρεβατάκια κάτω στην παραλία για τις πιο χαλαρές στιγμές. Τα Σαββατοκύριακα σερβίρει brunch, ενώ αν επιλέξεις μεσημεριανό ή δείπνο, δεν θα απογοητευτείς από τις γεύσεις. 
(25321500) Προμάχων Ελευθερίας 6, Άγιος Αθανάσιος.

La Isla
Από το πρωί, μέχρι το βράδυ, το La Isla δεν σταματά στιγμή να αποτελεί το ιδανικό spot. Προσφέρει από καφέ μέχρι signature cocktails, τη δική του sangria, ενώ στο μενού θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, εξαιρετικές πάστες, αλλά και εύγευστα κρέατα. Τα βράδια μετατρέπεται στο απόλυτο beach bar, με δυνατή μουσική και άφθονο αλκοόλ. Μην ξεχάσεις ότι τα Σαββατοκύριακα σερβίρει brunch. 
(25310310) Λεωφ. Αμαθούντος 17. 

Malindi Beach bar
Στην περιοχή του ξενοδοχείου St. Raphael, βρίσκεται άσπρο-ξέξασπρο και σε περιμένει να το απολαύσεις. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού το Malindi έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς στη καλοκαιρινή Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το Malindi γεμίζει συχνά από κόσμο που είτε θέλει να συνδυάσει τον καφέ με τη θάλασσα είτε απλώς να γευματίσει. Το menu πελώριο, περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα!
Πλη. 25 379500

Guaba
Το Guaba Beach Bar κάνει δυναμική επιστροφή στη ζωή της Λεμεσού, σηματοδοτώντας και την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου... Εξάλλου, ο παλμός κάθε καλοκαιριού κάθε χρόνο χτυπάει στο αγαπημένο μας στέκι του Guaba στη Λεμεσό. Αν και φέτος η επιστροφή, δεν θα γίνει με την καθιερωμένη φιέστα, εντούτοις είμαστε σίγουροι ότι οι ρυθμοί θα ανέβουν σταδιακά!

Λάρνακα


Ammos Beach Bar

Εμφανίστηκε το 2005, φέρνοντας μαζί του ένα καινούργιο concept, επηρεασμένο από το Miami και την Αμερική. Το Ammos εξάλλου ήταν και ο λόγος, που το Μακένζι μέχρι σήμερα είναι ένα από τα απόλυτα καλοκαιρινά μέρη όλης της Κύπρου. Πήγαινε λοιπόν στην παραλία και απόλαυσε την ημέρα σου και το απόγευμα, πάρε θέση σε ένα από τα τραπέζια του, παράγγειλε μια παγωμένη μπίρα και ένα sushi platter (από €8) και χαλάρωσε με την παρέα σου.
(24828844) Παραλία Μακένζι.

ReBuke Lounge
Rebuke, όπως λέμε επίπληξη. Εκεί θα βρεις αναπαυτικά κρεβατάκια και θα απολαύσεις το sushi omakase platter σου και δροσιστικά του cocktails. 
(24626212) παραλία Μακένζι.

Lush Beach Bar Resto
Με το μαγευτικό του διάκοσμο, τα chill out beats του και τα δημοφιλή του live, η εμπειρία των θαμώνων του είναι όσο πιο lush γίνεται. Δεν είναι μόνο ο μακρής κατάλογος με signatures cocktails,  ρασιά και κάθε λογής ποτά, είναι και τα εξαιρετικά του πιάτα, που εκτείνονται σε ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών. Η σαλάτα του δε με τα φύκια αποτελεί την αποθέωση της γαστριμαργικής ηδονής. Για όλα τούτα, μα και για πολλά άλλα, το Lush αποτελεί ιδανική επιλογή για τσιλάρισμα, ιδιαίτερα τις καθημερινές. Ακόμη, όμως, και τα σαββατοκύριακα οι τόνοι της μουσικής θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις -τουλάχιστον πριν τις 22:00.
(70008089) Πιαλέ Πασά, Μακένζι. Δ-K 09.00-αργά.

Και… επαρχία Λευκωσία!



Grape by the sea
Αυτό το τροπικό beach bar στην παραλία Ωμέγα στον Πύργο, το έχουμε ερωτευτεί. Το τοπίο, το μικρό μπαράκι με την κληματαριά, η καθαρή θάλασσα, η καλή κουζίνα του όπου σερβίρει μπριζόλες, burger, κοτόπουλο και φυσικά φρέσκο ψάρι, κοκτέιλ και διάφορα happenings. Άραξε σε μια αιώρα και δοκίμασε ένα αλλιώτικο mojito, παράγγειλε το Grape Mojito, που φτιάχνεται με σταφύλι και θα μας θυμηθείς. Tip: Δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου ομπρέλες και κρεββατάκια, καθώς οι ξαπλώστρες στην παραλία είναι δωρεάν!
(99117656) Παραλία Ωμέγα, Κάτω Πύργος.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close