Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

10 υπέροχες καλοκαιρινές αυλές της Κύπρου για cocktail και ποτά

Τέλεια μπαρ με κήπο ή αυλή για έξοδο στην πόλη

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2020

Τι και αν φέτος όλα είναι διαφορετικά; Τι κι αν η καλοκαιρινή μας άδεια είναι βδομάδες μακριά, εμείς νιώθουμε ήδη την ξεγνοιασιά των διακοπών. Και ποιος μπορεί να μας αδικήσει με τέτοιο καιρό;

Παίρνουμε λοιπόν την παρέα μας και ξεχυνόμαστε στις πιο όμορφες αυλές της Κύπρου για να απολαύσουμε το ποτό μας κάτω από τον ξάστερο ουρανό.

Summer Sky Lounge
To Café Mercedes επέστρεψε γι' αυτό το καλοκαίρι, δίπλα στο ιστορικό Ledra Palace, σε έναν µαγευτικό κήπο µε αγκαλιά το πράσινο. Εδώ θα ζήσεις ένα ονειρικό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης. Το design επιµελήθηκε ο Μάριος Ίτσης και λειτουργεί σαν καθρέφτης του περιβάλλοντος χώρου. Από τα floral prints πέριξ του χώρου µέχρι και τον φωτισµό που διακοσµεί δέντρα και φυτά κάτω από τον έναστρο ουρανό, προσδίδουν µία φρέσκια, ζωντανή διάθεση σε κάθε γωνιά του κήπου. To µενού επιµελήθηκε ο Chef Ανδρέας Ανδρέου, και µας µεταφέρει στη νέα φιλοσοφία των γνωστών σε όλους Pinchos από την Ισπανία, αλλά σε µία πιο µοντέρνα εκδοχή µε διεθνείς και Ιαπωνικές γεύσεις. Τα cocktail που συνοδεύσουν τις ευφάνταστες αυτές δηµιουργίες είναι κλασικές επιλογές αλλά και φρέσκες, µοντέρνες προτάσεις, που προβλέπονται όλα δροσερά και άκρως απολαυστικά.
Summer Sky Lounge, η πρόταση του Café Mercedes για το καλοκαίρι!
>> (22270777, 99555156) Café Mercedes Summer Sky Lounge, Μάρκου Δράκου 16, 1102 Λευκωσία. Ηµέρες & Ώρες Λειτουργίας: Καθηµερινά από την δύση του ηλίου έως αργά την νύχτα.



Gin Garden
Το Library έφτιαξε και φέτος την υπέροχη αυλή του, το Gin Garden. Συγκεκριμένα, η αυλή του Μεγάρου Παυλίδη φιλοξενεί από το καλοκαίρι του 2016 το Gin Garden, ένα bar που δημιουργήθηκε με κεντρικό άξονα την ανάγκη του κόσμου να χαλαρώσει και να κοινωνικοποιηθεί σε ένα όμορφο περιβάλλον στο κέντρο της πόλης. Η συλλογή του Gin Garden περιλαμβάνει πολλές επιλογές σε τζιν, ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς. Εκτός από τα Gin & Tonic υπάρχει και κοκτέιλ μενού, όπως επίσης και spirits, μπίρες, κρασιά, καθώς και επιλογές για συνοδεύσεις το ποτό σου, όπως burgers, pizza και σαλάτες.
(96 108877) Ιφιγενείας 23, Μέγαρο Παυλίδη, Λεμεσός.

Mr Tippler
Με τις ανοιξιάτικες νύχτες να ζεσταίνουν ακόμη περισσότερο τα στέκια της Πάφου, βγήκαν σε αυλές και πεζόδρομους, και μεταμορφώθηκαν στις ιδανικότερες επιλογές για μια χαλαρή έξοδο με την παρέα. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, πανέμορφο περιβάλλον και τέλεια cocktails συνθέτουν το τρίπτυχο που θα σε πείσει να επιλέξεις και το πιο κάτω! Ο λόγος για το Mr Tippler, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές της χρονιάς, σε ένα χώρο όπου κάποτε βρισκόταν ένα μηχανουργείο. Το εσωτερικό του, κέρδισε μεμιάς και τις εντυπώσεις και άφηνε άφωνους όλους τους επισκέπτες του! Ένα μπαράκι, με φωτισμό που δημιουργεί το κλίμα σκηνικού κινηματογραφικής ταινίας και custom made ποτήρια! Ένας χώρος που το design, η ατμόσφαιρα και η αίσθηση που αφήνει είναι ιδιαίτερα και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα…. Θα σταθείς και θα διαβάσεις το απόφθεγμα που τοποθετήθηκε με neon light στα τουβλάκια του κτιρίου. Το σύνθημα είναι ένα και σε προστάζει να πιεις! «Τo drink is human, to drink well is divine». Πλέον, σε φιλοξενεί στο εξωτερικό του, το οποίο μεταμορφώθηκε έτσι ώστε εσύ να καθίσεις και να απολαύσεις μερικά από τα καλύτερα ποτά της πόλης, σε ένα πραγματικά ατμοσφαιρικό σκηνικό! Τι λες; 
(99 950993) Kώστα Γεωργίου 3, Πάφος.

Mason Bar
Ένα λιτό μαγαζάκι στην περιοχή της παλιάς Λεμεσού, με μεγάλη εσωτερική αυλή παλιού σπιτιού, που αγαπά ξεχωριστά μουσικά ακούσματα. Τα κλασικά φωτιστικά, η minimal ατμόσφαιρα στο χώρο το κάνουν να ξεχωρίζει. Υπάρχουν και καναπέδες για να ηρεμήσεις από την ξέφρενη μουσική αν το χρειάζεσαι. Εξωτερικό μπαρ υπάρχει στην εσωτερική αυλή για να μην ταλαιπωρούνται οι θαμώνες όταν θα θέλουν να παραγγείλουν. Επίσης ο χώρος στον πεζόδρομο της οδού Ζικ Ζακ, λειτουγεί σαν "street garden" και διαμορφώθηκε ειδικά για σένα που θέλεις να απολαύσεις κάτι διαφορετικό στην πόλη. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης.
(99 878920) Ζικ Ζακ 10.

Ζester 
Αν συχνάσεις στην παλιά Λεμεσό, και συγκεκριμένα στα μαγαζάκια της οδού Ελευθερίας, τότε σίγουρα γνωρίζεις πως εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει ένα στέκι που από την πρώτη μέρα που άρχισε τη λειτουργία του δεν επαναπαύεται ποτέ, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες του να απολαμβάνουν το ποτό τους, παρέα με μουσική και ενίοτε με μοναδικές γεύσεις από το food track που στήνεται απ' έξω... Ένα σκηνικό που άλλαξε (μεν) εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο παραμένει πάντα παραμυθένιο και εκλεπτυσμένο. Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός... Αυτή την περίοδο και μέχρι να τελειώσουν οι απαγορεύσεις και τα μέτρα (αλλά και το καλοκαίρι), η στοά δίπλα στο διάσημο πλέον Zester στην οδό Ελευθερίας, θα είναι πιο δροσερή και ανθισμένη από ποτέ, και θα σερβίρει καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και ποτά! Κι αυτός θα είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους παραμείνουν το φετινό καλοκαίρι στην πόλη, για συναντήσεις με φίλους και χαλαρωτικές εξόδους. To Ζester λοιπόν υποδέχεται το πρώτο του καλοκαίρι στον κήπο κι εμείς δίνουμε ραντεβού εκεί. Εσύ απλά κάνε την κράτησή σου.
(99 895833) Ελεθερίας 108.

Μαντάμ
Το μοναδικό μπαρ της Πλατείας Ηρώων, με ιδιαίτερη διακόσμηση στο εσωτερικό, και ένα υπέροχο σκηικό στο εξωτερικό, που αγαπήθηκε για την χαλαρή ατμόσφαιρα, τις επιλογές στη μουσική, τα δημιουργικά cocktails και το μενού με ταιριαστά τσιμπήματα.
Ανδρέα Δρουσιώτη 24.

lab restaurant + bar
Η κομψότητα του χώρου με συνοδεία τη lounge μουσική είναι ένας όμορφος συνδυασμός για να απολαύσεις ένα ποτήρι κρασί μαζί με cheese and fruits platter στην πίσω (ατμοσφαιρική) αυλή του. Ιδανικό μπαρ για ραντεβουδάκια μιας και ο χαμηλός του φωτισμός εμπνέει ρομαντισμό. Το μπαρ θα σε εντυπωσιάσει από τα είδη, αλλά και τα brands αλκοολούχων που χρησιμοποιεί για να αναμίξει τα signature cocktail του.
(25738882) Ανεξαρτησίας 33, Λεμεσός.

Patio Cocktail Bar
Hot spot σ’ ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, με σκεπαστή αυλή, ωραία διακόσμηση και έναν εντυπωσιακό τοίχο με χρωματιστά παραθυρόφυλλα. Eδώ πέρα από μοναδικά κοκτέιλ, θα απολαύσεις κι ένα εκλεπτυσμένο γαστρονομικό ταξίδι με δημιουργικούς πειραματισμούς με ιαπωνικά συστατικά και περουβιανά αρώματα. Κυβερνήτης σε αυτό το ταξίδι είναι ο γνωστός chef Θάνος Στασινός από την Αθήνα, ο οποίος θα σας εντυπωσιάσει με το πολύ ιδιαίτερο μενού που ετοίμασε, εμπνευσμένο από τη Nikkei κουζίνα.
(22664488) Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παλιά Λευκωσία.

Garden Day & Night
Το Garden αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τα βράδια του καλοκαιριού, με κοκτέιλ και ποτό κάτω από τον έναστρο ουρανό της πρωτεύουσας, ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική. Στο μενού θα βρεις μεσαγειακές γεύσεις για να συνοδεύσεις το ποτό σου.
(22 662626) Μουσείου 2, Λευκωσία.

Γρανάζι
Ψαγμένος χώρος, με ανάλογο κόσμο, κουλαριστή εσωτερική αυλή σ’ ένα όμορφο νεοκλασικό με hand made αισθητική. Απλό για να χαλαρώσεις με ωραία cocktails, κρασί, φιλικές τιμές και συχνά ενδιαφέρουσα μουσική. Στο μενού θα βρεις και πιάτα για να συνοδεύσεις το ποτό σου, τα οποία θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω.
(22 681660) Λεωφ. Αγίων Ομολογητών 14, Λευκωσία. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close