Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Οι 5 ωραιότερες αυλές για ποτό στη Λευκωσία

Ετοιμάσου για έξοδο!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2020

Αυτην την εβδομάδα σού προτείνουμε έξοδο σε 5 ξεχωριστά open air στέκια της πρωτεύουσας. Από τα "κρυμμένα" μαγαζιά της Πράσινης Γραμμής μέχρι τις γοητευτικές αυλές στα στενά της Λευκωσίας, τα στέκια αυτά γίνονται προορισμός εξόδου. 

Ετοιμάσου για χαλάρωση, με καλό φαγητό, ωραία ποτά και κοκτέιλ, χάζι, ρομαντζάρισμα και μουσικές, για cosy εξόδους ή για κοσμοπολίτικες εμφανίσεις.

Nomad Bar Food Experience
Εδώ δημιουργήθηκε ένα σκηνικό που συνθέτουν χαμηλά και ψηλά τραπέζια, καναπέδες, ξύλινες τάβλες που θυμίζουν τις ταβέρνες των Vikings & των Ενετών, τραπέζια φαγητού αλλά και μαξιλάρια πάνω σε χαλιά μεταφέροντας μας και στη Μέση Ανατολή. Ο καταπράσινος κήπος με τον έντεχνο φωτισμό και με την επιβλητική θέα των Ενετικών τειχών της Λευκωσίας μαζί με την ατμοσφαιρική μουσική επένδυση, έχει σκοπό να διεισδύσει στον εσωτερικό μας κόσμο και να μας δημιουργήσει ονειρώδη συναισθήματα. Το Nomad Bar Food Experience φιλοξενείται στο Chateau Status και ανοίγει από νωρίς το απόγευμα με «ψαγμένες» ετικέτες ποτών και δημιουργικά cocktails ενώ οι προτάσεις σε εδέσματα, μας ταξιδεύουν με τα μπαχαρικά και τα υλικά τους εκτός από την Μεσόγειο και σε άλλους μακρινότερους προορισμούς του κόσμου. Όπως εξηγεί ο δημιουργός του χώρου Πάρις Χριστοφίδης, ο επισκέπτης μέσω της εμπειρίας NOMAD μπορεί να ταξιδέψει οπουδήποτε νιώθει και να γίνει οποιοδήποτε θέλει… και ίσως να συναντήσει τον εαυτό του όπως ξεκίνησε…
(77771167) Μάρκου Δράκου 12 (απέναντι από το ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας), Λευκωσία 1102.

Summer Sky Lounge
To Café Mercedes επέστρεψε γι' αυτό το καλοκαίρι, δίπλα στο ιστορικό Ledra Palace, σε έναν µαγευτικό κήπο µε αγκαλιά το πράσινο. Εδώ θα ζήσεις ένα ονειρικό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης. Το design επιµελήθηκε ο Μάριος Ίτσης και λειτουργεί σαν καθρέφτης του περιβάλλοντος χώρου. Από τα floral prints πέριξ του χώρου µέχρι και τον φωτισµό που διακοσµεί δέντρα και φυτά κάτω από τον έναστρο ουρανό, προσδίδουν µία φρέσκια, ζωντανή διάθεση σε κάθε γωνιά του κήπου. To µενού επιµελήθηκε ο Chef Ανδρέας Ανδρέου, και µας µεταφέρει στη νέα φιλοσοφία των γνωστών σε όλους Pinchos από την Ισπανία, αλλά σε µία πιο µοντέρνα εκδοχή µε διεθνείς και Ιαπωνικές γεύσεις. Τα cocktail που συνοδεύσουν τις ευφάνταστες αυτές δηµιουργίες είναι κλασικές επιλογές αλλά και φρέσκες, µοντέρνες προτάσεις, που προβλέπονται όλα δροσερά και άκρως απολαυστικά.
Summer Sky Lounge, η πρόταση του Café Mercedes για το καλοκαίρι!
(22270777, 99555156) Café Mercedes Summer Sky Lounge, Μάρκου Δράκου 16, 1102 Λευκωσία. Ηµέρες & Ώρες Λειτουργίας: Καθηµερινά από την δύση του ηλίου έως αργά την νύχτα.

HUGO Wine - Cocktail & Tapas Bar
Ένας ατμοσφαιρικός χώρος που σε εμπνέει για έξοδο! Αυτό ακριβώς είναι το HUGO Wine - Cocktail & Tapas Bar, στην Έγκωμη. Με μοντέρνο σχεδιασμό και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, αλλά και μία ολοκαίνουρια αυλή, το μαγαζί που οφείλει το όνομά του σε ένα cocktail, σε περιμένει καθημερινά (εκτός Δευτέρας), με νέο μενού, μοναδικά κοκτέιλ, καλό κρασί και άλλα αλκοολούχα ποτά.Εξάλλου, αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν sushi (ξεχωρίζουν και τα 8 maki που περιλαμβάνονται στο νέο μενού), μοναδικά κοκτέιλ αλλά και βραδιές με live μουσική. Σημείωσε ότι τις Τετάρτες στο μαγαζί απολαμβάνεις τον Σταύρο Κωνσταντίνου σε μία unplugged εμφάνιση και κάθε Πέμπτη ο Σώτος Γονιός (επίσης unplugged) σε ταξιδεύει σε έντεχνα μουσικά μονοπάτια. 
(22 250035) Aγίου Νικολάου 59, Έγκωμη, Λευκωσία. Τρ-Κ 18.30-01.30.

Κορνίζα Μπαρόκ
Όσοι βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα και δεν μπορούμε να επισκεφθούμε την παραλία, αναζητάμε όμορφα και ψαγμένα μαγαζάκια με όμορφο κήπο ή πίσω αυλή. Στην παλιά πόλη της Λευκωσίας λοιπόν, πίσω από το Χαμάμ Ομεριέ, βρίσκεται το Κορνίζα Μπαρόκ το οποίο στεγάζεται σε ένα διατηρητέο σπίτι με υπέροχη ατμοσφαιρική αυλή. Εκεί μπορείς να απολαύσεις δροσερά, φρουτένια κοκτέιλ κάτω από τον έναστρο ουρανό της πόλης. Ανοίγει τις πόρτες του από νωρίς το απόγευμα στις 18.00  όποτε αν θέλεις να πάρεις την παρέα και να πας για ποτό μετά την δουλεία είναι το ιδανικό μέρος.
(22104077) Σούτσου 9.

The Powerhouse Restaurant
Αυτό το καλοκαίρι θα μαζευόμαστε σε αυλές που μυρίζουν γιασεμί και σε τραπεζάκια που κοιτούν το φεγγάρι. Απολαμβάνουμε δροσερά κοκτέιλ και μουσικές ταξιδιάρικες, σε εκείνα τα στέκια που κάνουν το καλοκαίρι μας καλύτερο. Κι ευτυχώς είναι πολλά! Ανάμεσά τους και το απόλυτα γραφικό The Powerhouse Restaurant, στη Λευκωσία, που έχει φτιάξει μία πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα για τα βράδια μας. Δροσερά κοκτέιλ, chill-out beat, και νόστιμα πιατάκια θα συνοδεύσουν το καλοκαίρι σου στην πόλη.
(70 087300) The Powerhouse Restaurant

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close