Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5+1 νόστιμες επιλογές για brunch δίπλα στη θάλασσα

Τις Κυριακές πάμε για brunch με θέα στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2020

Δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερη αφορμή για να αφήσουμε για λίγο τα (κατά τα άλλα) υπέροχα στέκια του κέντρου προκειμένου να απολαύσουμε νόστιμα πιάτα ακούγοντας το κύμα. Εξάλλου, το καλοκαίρι θέλει θάλασσα!

Εξ ου κι εμείς  σού προτείνουμε 6 αγαπημένα μαγαζιά που έβαλαν το brunch στο μενού τους και μας σερβίρουν pacakes και αβγά με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Kaliva on the beach
Το Kaliva on the beach, το διάσημο beach bar της Αγία Νάπας, κάθε καλοκαίρι, παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις ντόπιων αλλά ξένων, αφού κατάφερε να κλέψει την παράσταση προσφέροντας μια μοναδική και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία. Γουστόζικα και πολυτελή κρεβατάκια, υπέροχη ατμόσφαιρα και μοναδικές γαστρονομικές επιλογές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό. Τώρα όμως έχεις ακόμη ένα πολύ καλό λόγο για να την επισκεφθείς, αφού έχει προσθέσει στο μενού του και brunch επιλογές, με νόστιμα pancakes και άλλα λαχταριστά πιάτα, να σου ανοίγουν ακόμα περισσότερο την όρεξη. Δώσε λοιπόν ραντεβού στο Kaliva on the beach και άρχισε τη μέρα σου με τον πιο νόστιμο τρόπο.
(99 954535) Σκλάβου 12, παραλία Πανταχού, Λιμανάκι, Αγία Νάπα. Brunch: Δ-Κ 10.00-12.00.

PlusSea Lifestyle
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσεις το σαββατοκύριακό σου, από το να απολαμβάνεις brunch με θέα τη θάλασσα; Το PlusSea Lifestyle στη Λεμεσό, το οποίο είναι τοποθετημένο ακριβώς πάνω στο κύμα, πέρα από φανταστικά κοκτέιλ και νόστιμο φαγητό, σου φτιάχνει και brunch. Pancakes, αβγά σε διάφορες εκδοχές κ.ά. θα σε βοηθήσουν να αρχίσεις τη μέρα σου... χορτάτος! Kάνε την κράτησή σου.
(25 634995) Λεωφ. Αμαθούντος, Άγιος Τύχωνας. 

Oniro by the Sea
Είναι ένα πραγματικό όνειρο, το λέει άλλωστε και τ' όνομά του, "Oniro by the Sea"! Θα το βρεις στην Πέγεια, σε μια τοποθεσία τόσο ιδιαίτερη και τόσο ξεχωριστή, που δικαίως το έχει καθιερώσει ως έναν από τα πιο beautiful places to be! Άλλωστε ο συνδυασμός της ειδυλλιακής του τοποθεσίας, με τους ασπρόβραχους, το προσαραγμένο ναυάγιο και φυσικά το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, είναι πέρα για πέρα μαγικός. Σκέψου, μάλιστα, να αρχίζεις τη μέρα σου με καλοφτιαγμένο brunch! Ναι, καλά κατάλαβες! Το Oniro by the Sea έβαλε στο menu του μοναδικές brunch επιλογές για τα σαββατοκύριακα (από τις 09.00-12.00) και μας προσκαλεί να τις δοκιμάσουμε! Από τις αρχές Ιουνίου μάς σερβίρουν "αβγά" και όχι μόνο, φτιαγμένο με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. 
(99 372255) Γλυκού Νερού, Πάφος.

Bistrot 55 
To bistrot της παλιάς Λεμεσού κάθε καλοκαίρι βάζει τα αέρινά του και σε υποδέχεται στην παραλία και συγκεκριμένα πίσω από το Park Beach Hotel). Με απόλυτο σεβασμό στη γαστρονομία και με φρέσκα υλικά, οι σεφ του ετοιμάζουν brunch αλλά και lunch επιλογές που θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω. Μάλιστα, τα Σάββατα απολαμβάνεις το brunch σου με DJ beat. 
(25212100) Βασ. Γεωργίου, Γερμασόγεια, Λεμεσός. 

Epsilon Resto Βar
Έχεις πολλούς λόγους για να ξεκινήσεις τη μέρα σου από εδώ: η θέα στη Μαρίνα Λεμεσού με το απέραντο γαλάζιο, αλλά και το πεντανόστιμο brunch. Από τα combo επίλεξε το χορταστικό Mediterranean, που είναι αβγά scrambled, bagel με ρικότα, χαλλούμι στη σχάρα, μαρμελάδα ντομάτας και καπνιστό σολομό και συνέχισε με τα Cheesecake pancakes. Kαι για συνοδευτικό πάρε τη φρέσκια μυρωδάτη λεμονάδα, το smoothie Morning Madness ή το Booze Cocktail The Mandellini με πουρέ μανταρινιού, ολόφρεσκες φράουλες και prosecco.
(25051393) Μαρίνα Λεμεσού. Brunch: Σ-Κ 10.00-16.00.

Aplostra Restaurant - Beach bar
Κι επειδή τα ηλιόλουστα πρωινά αποκτούν άλλη χάρη δίπλα στη θάλασσα, θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι αφού συνδυάζει ήλιο και θάλασσα, προσφέροντας λαχταριστό brunch καθημερινά. Επίλεξε ανάμεσα σε ομελέτες, pancakes, bagels και άλλα δοκίμασε το prosciutto bagel ή το θρεπτικότατο γιαούρτι με μούσλι, φρέσκα φρούτα και μέλι. Συνόδευσε μαζί με το δροσιστικό watermelon mojito.
(77776999) παραλία Lady’s Mile, Λεμεσός.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close