Cine News , Κινηματογράφος

8 νέα προγράμματα που μπορείς να απολαύσεις στο Netflix

Βάλε τις στην watch-list σου

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2020

Μπορεί το καλοκαιρί να σημαίνει παραλίες και βόλτες ωστόσο υπάρχουν και μερικές μέρες που το μόνο που θες να κάνεις είναι να αράξεις στο καναπέ σου με το κλιματιστικό και να λιώσεις στην τηλεόραση. Κι αν νομίζεις πως έχεις όλα όσα έχει το Netflix, κάνεις λάθος γιατί ο Ιούλιος έφερε μαζί του και νέα προγράμματα.  

O γύρος του κόσμου με τον Zac Efron 
Ο ηθοποιός Zac Efron ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο με τον expert σε θέματα ευεξίας Darin Olien, παρουσιάζοντάς μας μία ταξιδιωτική σειρά που εξερευνά έναν υγιή και φυσικά βιώσιμο τρόπο ζωής. Απολαύστε τον!

The Claudia Kishi Club
Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, δημιουργοί ασιατικής καταγωγής αποτίουν φόρο τιμής σ' έναν εμβληματικό χαρακτήρα των βιβλίων «Η Λέσχη των Μπέμπι-Σίτερ» που γκρέμισε στερεότυπα κι επανακυκλοφορεί ήδη ως επιτυχημένο sitcom στην πλατφόρμα.

Dark Desire 
Όταν η παντρεμένη Άλμα περνάει ένα μοιραίο σαββατοκύριακο εκτός σπιτιού, δημιουργώντας μια νέα σχέση που ξεχειλίζει με πάθος, αλλά έχει τραγικό τέλος, τότε η ψυχή και το μυαλό της, την κάνουν να αναρωτηθεί ποιος πραγματικά είναι δίπλα της.

Τhe Players
Από τα εξεζητημένα ψέματα μέχρι τις sexy εκπλήξεις, αυτή η ταινία πρόκειται για μια συλλογή ιστοριών αφιερωμένη στις τρέλες και στην ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία των ανδρών, θα ακολουθήσετε μια παρέα που πασχίζει να διατηρήσει τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην πίστη και στις σχέσεις.

Fatal Affair 
Ένας δικηγόρος παγιδεύεται σε ένα τρομακτικό παιχνίδι, όπου αναγκάζεται να παίζει το ποντίκι με τη γάτα, όταν ένα ποτό με έναν παλιό φίλο μετατρέπεται σε μια εμμονή που θέτει σε κίνδυνο όλους όσους αγαπά.

MILF
Στον γαλλικό Νότο, τρεις κολλητές στα 40 τους χρόνια έχουν αρχίσει ήδη και αντιμετωπίζουν την απώλεια και τον πόνο, ενώ μπλέκουν σε παθιασμένες σχέσεις με πολύ νεότερους άντρες, προσπαθώντας να επιβιώσουν την κρίση μέσης ηλικίας.

Cursed 
Οπλισμένη με μυστηριώδεις δυνάμεις κι ένα θρυλικό σπαθί, η νεαρή επαναστάτρια Νίμουε συνεργάζεται με τον γοητευτικό μισθοφόρο Αρθούρο για να σώσει τους ανθρώπους της. Μια μοναδική ιστορία, όπου η φαντασία συναντά τον μύθο σε μια σειρά που θα γίνει η νέα εμμονή σας!

Boca Boca 
Σε ένα γυμνάσιο σε μια αγροτική, απομονωμένη αγροτική κοινότητα στην Πορτογαλία, οικογένειες πολλών εφήβων πανικοβάλλονται όταν τα παιδιά τους μολύνονται από μια μυστηριώδη «ασθένεια φιλιού» που εξαπλώνεται γρήγορα και σπέρνει τον πανικό. Άραγε ποιος είναι ασφαλής;

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close