Things to Do , Προσεχώς

Τον Σεπτέμβριο οι καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού στο γήπεδο του Ορφέα

Ανοικτή πρόσκληση προς καλλιτέχνες

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2020

Το αγαπημένο Flying Away Art & Music Festival με το 14ο φεστιβάλ στη σειρά θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά τη μεγαλύτερη γιορτή τέχνης και μουσικής στην Κύπρο.

Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, η επιμονή και το πάθος μας για έμπνευση και δημιουργία μας δίνουν τη δύναμη που χρειάζεται για τη διοργάνωση ενός ακόμα φεστιβάλ που αγαπήθηκε από χιλιάδες κόσμο και που έμπρακτα υποστήριζε, υποστηρίζει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει καλλιτέχνες κάθε είδους μορφής, αποδεικνύοντας πως η τέχνη και η μουσική μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς όλους τους καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, και να δείξουν τη δουλειά τους στο κοινό του φεστιβάλ. Συμβουλή μας είναι όπως δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο, καθώς το φεστιβάλ μπορεί να φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό καλλιτεχνών.

/// Αγκαλιάζουμε όλες τις μορφές τέχνης:

Ζωγραφική / Fine Art / Illustration / Installation / Γραφιστική / Φωτογραφία / Arts & Crafts / Σχεδιασμός Κοσμημάτων / Σχέδιο Μόδας / Performing Arts / Γλυπτική / Ταινίες Animation μικρού μήκους / Ντοκιμαντέρ / Video Art / Digital Art.

Μας αρέσουν τα μοναδικά και ιδιαίτερα μαγαζάκια που θέλουν να συμμετάσχουν και αισθάνονται ότι ταιριάζουν στον χαρακτήρα του φεστιβάλ, καθώς θέλουμε να γνωρίσουμε και να δούμε νέες συμμετοχές από άτομα και ομάδες καλλιτεχνών που δεν έχουν λάβει μέρος στις προηγούμενες διοργανώσεις του φεστιβάλ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ καλούνται να αποστείλουν τα εξής στοιχεία στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου apply@flyingawayfestival.com :

1. Ονοματεπώνυμο
2. Αριθμό τηλεφώνου
3. επισυναπτόμενο αντιπροσωπευτικό δείγμα των καλλιτεχνημάτων ή/και σχετικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link)
4. Βιογραφικό (λίγα λόγια για τους ιδίους ως καλλιτέχνες με αναφορά στο καλλιτεχνικό τομέα εξειδίκευσης)
5. Σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τις 31 Ιουλίου 2020. Μετά την παραλαβή της υποβολής συμμετοχής του κάθε ενδιαφερόμενου, η ομάδα του Flying Away Festival θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες. (υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω προσωπικού μηνύματος στην σελίδα του Facebook.

Art and Music Can Change the World /// FAF 2020

Θα σε δω στο Γήπεδο ! x

"When You Dream There are no Rules People Can Fly"

>> 04-05-06 / Σεπτ / Γήπεδο Ορφέα Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close