News , Guide

Ανοίγει σήμερα τις πόρτες του το εντυπωσιακό Parklane!

Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου, ανοίγει τις πόρτες του ξανά το πολυτελέςParklane, a Luxury Collection Resort Spa στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2020

Το πολυτελές Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό, ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες όλων όσοι εκτιμούν την αληθινή πολυτέλεια, την απόλυτη ιδιωτικότητα και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Και ευτυχώς από σήμερα 10 Iουλίου 2020 το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το εντυπωσιακό και υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, βρίσκεται και πάλι σε πλήρη λειτουργία, κάνοντας μια νέα δυναμική αρχή στον τομέα της φιλοξενίας στην πόλη, μετά και την (μικρή) αναστολή της λειτουργίας του εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό με απέραντη θέα τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους 100 στρεμμάτων, το θέρετρο καλωσορίζει τους επισκέπτες του με μια γραφική λωρίδα που ελίσσεται ανάμεσα σε ένα καταπράσινο τοπίο από αειθαλή ελιές, εσπεριδοειδή και φοίνικες και τους προκαλεί μια διάθεση γαλήνης προετοιμάζοντάς τους για την εμπειρία που τους περιμένει. 

Το πολυτελές θέρετρο είναι οικοδομημένο στην παραθαλάσσια έκταση των 85.000m2 και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες συμπεριλαμβανομένων των Park Villas που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.

Στους χώρους του λειτουργούν εστιατόρια και μπαρ (διάβασε για όλα εδώ), το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα, αποτελώντας έναν νόστιμο προορισμό που καταφέρνει να συγκεντρώνει και όλους τους λάτρεις της γαστρονομίας.

Διαθέτει πανέμορφες εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων αλλά και το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Parklane και  περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, 3 σουίτες θεραπείας και 5 πισίνες  θαλασσοθεραπείας.

Ακόμα, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης  έναν υπέροχο, σύγχρονο χώρο για τα παιδιά, το Park Kidz για απεριόριστες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης. 

Kalloni Spa 
Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με μια σειρά εξαιρετικών θεραπειών, το Kalloni Spa είναι ο απόλυτος προορισμός ευεξίας. Εκτείνεται σε 3.000m2 και περιλαμβάνει 14 αίθουσες περιποίησης και 3 σουίτες, μεταξύ των οποίων δύο με ρωσικά μπάνια και η Kalloni Suite. 

Προσφέροντας πολλά θεραπευτικά οφέλη, οι τρεις εσωτερικές και δύο εξωτερικές πισίνες θαλασσοθεραπείας, εκ των οποίων η μία αναπαράγει την αλμυρότητα της νεκρής θάλασσας, είναι απαράμιλλες για την ποιότητά τους και το επίπεδο εποπτείας τους. Υπό την επίβλεψη μιας υψηλής ειδικευμένης ομάδας επαγγελματιών, οι θεραπείες χρησιμοποιούν προϊόντα εμπνευσμένα από την Κύπρο για να δημιουργήσουν μια εντελώς μοναδική και εξατομικευμένη επιλογή. 

Το Kalloni Spa χρησιμοποιεί την πλήρη γκάμα των προϊόντων Biologique Recherche και Voya και στεγάζει επίσης ένα ινστιτούτο Carol Joy και Gentlemen’s Tonic Barber Shop.

Park Kidz: Στιγμές διασκέδασης για τα παιδιά! 
Το Park Kidz είναι ένα πολυτελές παιδικό πάρκο διασκέδασης για όλη την ημέρα (3.000 τ.μ.) που παρέχει ένα ασφαλές και χαρούμενο μέρος για τους μικρούς μας επισκέπτες να παίζουν, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες προσανατολισμένες στη μάθηση και να κάνουν νέους φίλους. Διαθέτει θεματικό κάστρο δύο επιπέδων 400τμ, πισίνα πολλαπλών δραστηριοτήτων με πειρατικό πλοίο και νεροτσουλήθρα και εξωτερική παιδική χαρά.
Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα οργανώνουν και θα επιβλέπουν όλες τις δραστηριότητες για παιδιά 3-12 ετών,

To ξενοδοχείο επαναλειτουργεί στις 10 Ιουλίου, με τις πιο κάτω υπηρεσίες: 
•  
 Εστιατόριο Dafne: θα λειτουργεί καθημερινά για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.  
•    The Grill –  λειτουργεί στον εξωτερικό χώρο για δείπνο, 3 φορές την εβδομάδα (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο), 19.00-23.00. 
•    The Gallery Lounge & Terrace: θα λειτουργεί καθημερινά για ποτό, σνακ και shisha. 
•    Vithos Beach Bar: θα λειτουργεί καθημερινά για ποτό, από τις 10:00-18:00.
•    Room Service: θα λειτουργεί καθημερινά από τις 06:00 μέχρι τις 23:00.
•    Park Kidz: θα λειτουργεί ο εξωτερικός χώρος. 
•    Kalloni Spa: θα λειτουργεί με ραντεβού για massage, θαλασσοθεραπείες και θεραπείες προσώπου και σώματος. 
•    Parkfit Gym: θα λειτουργεί καθημερινά.  
•    Vithos Outdoor Pool: Πισίνα με θαλασσινό νερό.
•   Οι ξαπλώστρες θα διατίθενται σε όλους τους πελάτες γύρω από την πισίνα του Vithos, στη θάλασσα και στο γρασίδι. 
•    Watersports στην παραλία. 

*Το ξενοδοχείο διαθέτει εκπληκτικές προσφορές για τις δικές σας μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές. Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο τηλ. 25862410, αναφέροντας τον κωδικό Summer20.

Σημείωση: Η διοίκηση του ξενοδοχείου διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στη λειτουργία των προαναφερόμενων εγκαταστάσεων ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία προειδοποίηση. 

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Γιάννη Κρανιδιώτη 11,
4534, Λεμεσός
Τηλ.25862000, Φαξ. 25634222

Email: info@parklanecyprus.com / Email: reservations@parklanecyprus.com
Facebookhttps://www.facebook.com/ParklaneCyprus/
Instagramhttps://www.instagram.com/ParklaneCyprus/
Twitterhttps://twitter.com/ParklaneCyprus
LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/parklane-a-luxury-collection-resort-&-spa

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close