Παιδί

Αυτό είναι το νέο πάρκο της πόλης, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά

Το πάρκο παιδικής ψυχαγωγίας VOLTA στο νέο εμπορικό NEO PLAZA.

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2020

Το VOLTA, η μεγαλύτερη αλυσίδα παιδικών πάρκων ψυχαγωγίας της Ελλάδας, ανοίγει τις πύλες της στο νέον εμπορικό NEO PLAZA και έχει στόχο να εντυπωσιάσει, προσφέροντας μία πραγματικά family- friendly εμπειρία. 

Το νέο πάρκο των VOLTA, θα αποτελείται από έναν εσωτερικό χώρο 600 τ.μ, ενώ ο εξωτερικός χώρος θα καλύπτει μία έκταση 2.000 τ.μ με δραστηριότητες που απευθύνονται σε όλα τα παιδιά ηλικίας 3- 12 ετών.

Μία εντυπωσιακή εσωτερική παιχνιδοκατασκευή με projector για διαδραστικό παιχνίδι, θεματικά φουσκωτά με αγαπημένους παιδικούς ήρωες, τραμπολίνο για τρελά άλματα, baby kart για μελλοντικούς οδηγούς, μαγικές βόλτες με τρενάκι, baby boats για μικρούς καπετάνιους, πίστα roller skating για τρομερές φιγούρες με τα πατίνια, carousel και πολλές ακόμη δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν όλα τα παιδιά.
     
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εστίασης, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν επιλεγμένα ζεστά και κρύα ροφήματα, χειροποίητα παραδοσιακά αναψυκτικά όπως λεμονάδες – μανταρινάδες, μέχρι και νόστιμες μακαρονάδες, ζουμερά burgers και δροσερές σαλάτες.

Με άλλα λόγια, ένα μενού που σίγουρα δεν το συναντάς σε έναν παραδοσιακό παιδότοπο!

Τα παιδικά party στο VOLTA αποτελούν μία ξεχωριστή εμπειρία συνδυάζοντας τη διασκέδαση των παιδιών στις αμέτρητες δραστηριότητες και την ελευθερία των γονιών να μοιραστούν χαλαρές στιγμές σε ένα όμορφο περιβάλλον, καθώς τα party girls του VOLTA αναλαμβάνουν να συνοδεύουν τους μικρούς μας φίλους στις επιλεγμένες δραστηριότητες. 

Μία ακόμα βασική υπηρεσία του πάρκου θα είναι η φύλαξη των παιδιών, προκειμένου οι γονείς να μπορούν να περιηγηθούν πιο «ελεύθερα» στο εκπτωτικό πάρκο Neo Plaza πραγματοποιώντας τις αγορές τους.

Το πάρκο παιδικής ψυχαγωγίας VOLTA υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για όλες τις οικογένειες.

Site: https://voltafunpark.com/
Facebook: Volta
Instagram: voltafuntown

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close