Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Το νέο ατμοσφαιρικό μπαρ ακούει στο όνομα Bar du Soleil και μόλις άνοιξε

Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2020

Η νέα άφιξη της πόλης βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, στο αναδιαμορφωμένο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, το οποίο πραγματικά καταφέρνει καθημερινά να συγκεντρώνει όλη την πόλη εκεί… 

Και για να ακριβολογούμε, δεν πρόκειται ακριβώς για νέο χώρο, μιας και σαν 2GΟ το μαγαζί έχει ζήσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης! Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα είναι νέο μεν και συνάμα έμπειρο μαγαζί, έτοιμο πάντα να ξεπεράσει τον εαυτό του και ανοιχτό σε νέες προκλήσεις, σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο που μαγνητίζει τα βλέμματα!   

Ανάμεσα σε πράσινα φυτά, και μια εντυπωσιακή μπάρα, με ντιζαϊνάτα stools (όλα από το κατάστημα Salt & Pepper), το Bar du Soleil είναι το μέρος όπου θα πας από το πρωί για να πιεις τον καφέ σου ή τον detox χυμό σου. Νωρίς το απόγευμα θα βρεθείς και πάλι εκεί για να απολαύσεις τα after office drinks σου, σε γαλάζιο φόντο και μακριά από το πολύβουο κέντρο, ανάμεσα στους πιο στυλάτους θαμώνες. Μπορείς ακόμα να κάνεις εδώ και κάποιες από τις επαγγελματικές συναντήσεις σου, όταν αυτές έχουν πιο χαλαρό και άνετο χαρακτήρα.

Το βράδυ, όμως, ο χώρος μεταμορφώνεται σε έναν elegant προορισμό για έξοδο με την παρέα. 

Το μενού του έχει λίγες αλλά αξιόλογες επιλογές, από τις οποίες εμείς προτιμούμε πάντα την ιταλική πίτσα του. Βέβαια, εσύ θα φλερτάρεις έντονα και με τα platters του, τα οποία θα συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό σου, είτε αυτό είναι κοκτέιλ (13 κλασικά, όπως Μojito, Margarita, Caipirinha, Martini κ.ά., 7 signature και 6 gin & tonic) είτε ένα από τα κρασιά του καταλόγου. Και είναι ωραίες οι οινικές επιλογές του καταλόγου με ετικέτες από Κύπρο και εξωτερικό που ποτέ δεν μας έχουν απογοητεύσει.

Αρκετές και ψαγμένες θα λέγαμε ότι είναι και οι επιλογές που έχεις σε μπίρες, που προσφέρονται τόσο draught όσο και σε μπουκάλι, και οι οποίες θα φτάσουν κοντά σου στη σωστή θερμοκρασία και στο σωστό ποτήρι! 

Το ίδιο προσεγμένες είναι και οι ποικιλίες τυριών όπως και τα αλλαντικά, που συνοδεύουν εποχικά φρούτα, αποτελώντας το τέλειο συνοδευτικό των ποτών μας.   

Στα συν βάλε και το γεγονός ότι εδώ θα απολαύσεις και εκλεκτό shisha. 

Πληρ. 25 371500.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close