Eating News , Εστιατόρια

Ανακαλύψαμε ένα εστιατόριο που σερβίρει οφτό κλέφτικο με θέα τη θάλασσα

Οφτό κλέφτικο και σούβλα, μεζέδες και μαγειρευτά (καλο)φτιαγμένα όλα με τα πιο αγνά υλικά

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2020

Ένα μοναδικό και ακαταμάχητο προορισμό εντόπισε για φέτος το καλοκαίρι η ομάδα του PafosPress και δεν μπορούσαμε φυσικά από το να ψάξουμε να μάθουμε περί τίνος πρόκειται. Πού κατέληξε η έρευνά μας; 

Σε ένα μέρος που τα συνδυάζει όλα. Μοναδική τοποθεσία, στην οποία θα σε οδηγήσει μία πραγματικά καθηλωτική διαδρομή, με απαράμιλλης ομορφιάς εικόνες...

Ο λόγος λοιπόν για το Nature Cafe Restaurant στις Θαλασσινές Σπηλιές Πέγειας όπου θα βρεις και ολόφρεσκο, καταπληκτικό φαγητό, χωρίς καμιά υπερβολή!

Συγκεκριμένα το Nature Cafe Restaurant θα το εντοπίσεις 100 μέτρα (δεξιά) πριν από τις διάσημες Θαλασσινές Σπηλιές της Πάφου, κι εδώ ο ο Κούλλης, η Χριστιάνα αλλά και η υπόλοιπη ομάδα του εστιατορίου θα σε σερβίρουν από οφτό κλέφτικο-μούρλια και σούβλα μέχρι και παραδοσιακούς μεζέδες, φτιαγμένους της ώρας και με τα πιο αγνά υλικά, τα οποία τα επιλέγουν οι ίδιοι προσεκτικά από παραγωγούς της περιοχής.

Ο χώρος είναι μοντέρνος αλλά συνάμα και παραδοσιακός, με επίπλωση, τραπέζια και καρέκλες, που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για το μαγαζί, δίχως καμία έκπτωση σε κανένα σημείο της όλης διαδικασίας. Δέντρα που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, δίπλα στις μπανανιές αλλά και με θέα τη θάλασσα όποια ώρα της ημέρας και αν επιλέξεις να επισκεφθείς το Nature Cafe Restaurant θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός.

Αξίζει να γνωρίζεις ότι το Κλέφτικο σερβίρεται κάθε Παρασκευή και η σούβλα κάθε Κυριακή ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα βρεις από μεζέδες μέχρι και μαγειρευτά σπιτικά φαγητά, κουπέπια, μακαρόνια του φούρνου και διάφορα άλλα!

Μην παραλείψετε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας στο τηλέφωνο 96 723010.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close