Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό το καλοκαίρι θα κάνουμε στάση για φαγητό στου Λένα (στα Πλατάνια)

Όσοι ξέρουν, εδώ κάνουν στάση για σάντουιτς και μαγειρευτά!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2020

Αν είσαι από την περιοχή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις φάει σάντουιτς από το καφεστιατόριο στα Πλατάνια, κοντά στο σταυροδρόμι (Τροόδους, Κυπερούντας, Λεμεσού, Λευκωσίας) του Καρβουνά, ενώ αν είσαι συχνός επισκέπτης των εκεί επαρχιών, θα έχεις σίγουρα ακούσει γι' αυτό.

Σε όποια πάντως από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις, αν αυτές τις μέρες παραθερίζεις κάπου εκεί κοντά, ή σκέφτεσαι να κάνεις πέρασμα από την περιοχή, τότε επιβάλλεται να κάνεις μία στάση, για θεϊκό σάντουιτς, σχάρα και μαγειρευτά με το πιο πράσινο φόντο!

Εκεί λοιπόν στο σταυροδρόμι θα κάνεις στάση στο καφεστιατόριο του Τμήματος Δασών, όπου θα καθίσεις σε ένα από τα ξύλινα παγκάκια και θα απολαύσεις σνακ, φαγητό και δροσιστικά ποτά μέσα στο πράσινο.

Στο μενού του θα βρεις από σάντουιτς και χάμπουργερ, μέχρι σούβλα, κλέφτικο όσπρια και μαγειρευτά, κεφτέδες, μακαρόνια του φούρνου, σουβλάκια κ.ά., μπίρες και αναψυκτικά, καφέδες και τσάι, χυμούς και ζιβανία! 

Πάντως όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον κ. Λένα που διαχειρίζεται το καφεστιατόριο, τόσο για τη φιλοενία του όσο και για τις υπηρεσίες του! 

Μάλλον, ήρθε η ώρα να κάνεις κι εσύ στάση εκεί! 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close