Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Εντοπίσαμε μία από τις καλύτερες αυλές για να φας οφτό και αντικριστό

Εδώ θα φας καλά και θα περάσεις ακόμα καλύτερα

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2020

Το αντίδοτο στις ζεστές βραδιές του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τις καταπράσινες αυλές της πόλης, μακριά από το πολύβουο κέντρο! 

Η θέα προς τον ουρανό, τα ανθισμένα δέντρα που σε μαγεύουν με την ευωδιά τους, τα βότσαλα στο έδαφος, η αίσθηση ότι βρίσκεσαι μακριά από την πόλη… αλλά και το πολύ καλό και ποιοτικό φαγητό αποτελούν μερικούς μόνο από τους βασικούς λόγους για να πας ακόμα και χιλιόμετρα μακριά... και συγκεκριμένα μέχρι τα Κονιά της Πάφου, όπου βρήκαμε ένα σκηνικό που δεν το συναντάς συχνά.

Ένα χαλαρό και συνάμα προσεγμένο στέκι, με πανέμορφη αυλή, το οποίο σερβίρει εξαιρετικό φαγητό, φτιαγμένο με ολόφρεσκα εποχικά προϊόντα, από παραγωγούς της περιοχής.  

Η ταβέρνα «Φυρής», λοιπόν, παίρνει τον αέρα της υπέροχης πλατείας, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πόρτα της, και υποδέχεται (θερμά) οικογένειες και παρέες κάθε ηλικίας, οι οποίοι μοιράζονται τα τραπέζια που στήνονται κάτω από έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, ανάμεσα σε δέντρα και καταπράσινα φυτά.

Εδώ οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας είναι δύο νεαρά αδέλφια, που έχουν πάρει την τέχνη του οφτού (όπως την έμαθαν από τον παππού Φυρή), την έχουν μελετήσει και τώρα με μεράκι και πολλή αγάπη έχουν αναβαθμίσει το οφτόν κλέφτικο σε άλλο επίπεδο! 

Δίπλα στο οφτόν κλέφτικο, με περηφάνια σερβίρεται το παραδοσιακό αντικριστό και μια σειρά από παραδοσιακά πιατάκια με μοναδικές γεύσεις που θα σε συνεπάρουν, ανάμεσά τους και το βραστό χαλλούμι που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. 

Η φιλοξενία, το εξαιρετικό περιβάλλον και το καλό φαγητό θα κάνουν την επίσκεψή σου στου Φυρή αξέχαστη! Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θέλεις να επιστρέφει ξανά και ξανά εκεί.

Στα συν βάλε και τις μουσικές βραδιές που διοργανώνει πυχνά-συχνά, τη μοναδική φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και την υπέροχη ατμόσφαιρα! 

Γεωρg. Γρίβα Διγενή 52, Κονιά, Πάφος.
Για καλύτερη εξυπηρέτηση, μπορείς να καλέσεις για κρατήσεις και take away, στα τηλέφωνα 95140500 ή 99123242.
FacebookO Firis - Ο Φυρής


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close