Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2022
Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη και δημιουργία και τα γλυκοπωλεία είναι ο επίγειος παράδεισος για μικρούς και μεγάλους. Κάποια από αυτά ξεχωρίζουν, αποκτώντας φήμη στην παρασκευή του γλυκού.
Εξ ου κι εμείς σήμερα σου προτείνουμε ένα μικρό και χαριτωμένο μαγαζάκι στο κέντρο της Κάτω Πάφου, που αξίζει να μπει στη (sweet) λίστα σου. Πρόκειται για το Crumble - dessert & cake studio το οποίο θα κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον.
Είτε θέλεις να απολαύσεις ένα γλυκό στο χέρι για το δρόμο, είτε για το σπίτι, για δώρο, ή ακόμα και να παραγγείλεις τα γλυκά για το πάρτι γενεθλίων, το γάμου ή τη βάφτιση του παιδιού σου, αυτό το γλυκοπωλείο θα σου λύσει τα χέρια.
Εκτός από τις εντυπωσιακές τούρτες, στα συγκεκριμένο εργαστήριο θα βρεις εξαιρετικής και υψηλής ποιότητας γλυκά, που δεν τα συναντάς συχνά. Βλέπεις η αγάπη και το μεράκι τη Σοφίας μαζί με τη μαμά της Ελίνα οδήγησαν στο να φτιάξουν αυτό το γλυκό στούντιο που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό από το περασμένο καλοκαίρι, με τη μαμά να βρίσκεται πίσω από την κουζίνα, φτιάχνοντας θεσπέσια γλυκάκια, εξαιρετικής ποιότητας με εκλεπτυσμένη εμφάνιση και φινέτσα.

Εδώ λοιπόν θα βρεις μοναδικές επιλογές σε ατομικά γλυκάκια όπως την απίθανη σοκολατίνα με creme brulee και ferrero (δικής τους εκδοχής), ποικιλία από τάρτες, ιδιαίτερες προτάσεις σε γλυκάκια και γεύσεις, καθώς και καινούργιες γεύσεις. Χαρακτηριστικό εξάλλου του εργαστηρίου είναι ότι οι γεύσεις αλλάζουν συχνά, ακολουθώντας τις εποχές και τα υλικά τους, ενώ προτεραιότητά τους είναι ο πελάτης και οι παραγγελίες.
Δοκίμασε την μοβ σιαρλότα τους με ζουμερό raspberry που θυμίζει παγωτό, το βιεννέζικο γλυκό με βανίλια και raspeberry το οποίο μπορείς να συνδυάσεις άψογα με τον καφέ σου, τα choux σε πολλές γεύσεις, καθώς και το black currant με βανίλια.
Σημείωσε ότι το Crumbe dessert & cake studio φτιάχνει και φανταστικές τούρτες σε απίθανες γεύσεις, σχήματα και σχεδιάκια ανάλογα με την κάθε περίσταση (γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια & events) στις οποίες δεν χρησιμοποιούν ζαχαρόπαστα, παρά μόνο butter creme.
Επιπλέον φτιάχνουν και ποικιλία από τα αγαπημένα, χειροποίητα macarons σε πολλές και τραγανούτσικες γεύσεις!
Για την καλύτερη σου εξυπηρέτηση μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 97 787814.
Ικάρου 15-Shop 3, 8041 Πάφος.
Ωράριο Λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή 13:00-20:00.
Σχετικά
Coffee Berry Kύπρου: «Ισότητα σε κάθε γουλιά»
Κοινή πρωτοβουλία με το Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα έμφυλων διακρίσεων
Το Λατσί έχει το δικό του δυνατό "χαρτί" στο ψάρι
Η ψαροταβέρνα-σταθερή αξία που διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες του νησιού
15 πεντανόστιμες στάσεις για μερακλήδικο σουβλάκι και σεφταλιά στην Κύπρο
Σουβλάκι, σεφταλιά ή μιξ; Βάζουμε στην ατζέντα 15 μαγαζιά για την επόμενη φορά που θα μας πιάσει η λιγούρα
Τέλος εποχής: Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Φεττάς, μια εμβληματική μορφή της εστίασης στην Πάφο
Άφησε το δικό της αποτύπωμα στη γαστρονομική ιστορία της πόλης.
Κλείνει (και πωλείται) αγαπημένο καφέ σε ένα από τα πιο γνωστά χωριά της Κύπρου
Την τελευταία μέρα λειτουργίας του, θα σερβίρει δωρεάν καφέ σε όλους
20 λαχταριστοί λόγοι για να βγεις για φαγητό στη Λεμεσό
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards.
Around the table από τη Mastercard: Η Κύπρος δίνει ξανά ραντεβού με γεύσεις από όλο τον κόσμο
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότερα από 30 επιλεγμένα εστιατόρια σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου
Από τις 4 Οκτωβρίου, το Ταβερνείο «Το Ιστορικόν» ανοίγει και τις Κυριακές
Το αγαπημένο ταβερνείο επιστρέφει στα κυριακάτικα μεσημέρια, ενώ διεκδικεί και φέτος τον τίτλο της Καλύτερης Ταβέρνας στα Cyprus Eating Awards 2026
5+1 εστιατόρια στο βουνό με πλούσιο μπουφέ την 1η Οκτωβρίου
Πού θα βρεις νόστιμη σούβλα το μεσημέρι της επόμενης Πέμπτης, 1 Οκτωβρίου
11 φανταστικά εστιατόρια που «κρύβονται» στα ξενοδοχεία της Λεμεσού
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards
Από την 1η Οκτωβρίου, το Black Brick μάς συστήνει τις νέες, λαχταριστές προσθήκες στο μενού του brunch και lunch
Ο σεφ Γιάννης Πρατικάκης υπογράφει τις νέες προτάσεις: γλυκά και αλμυρά croissants, βάφλες, quesadillas, Dipping Burgers για τη μέση και χορταστικά Open Submarines με μια δόση νοσταλγίας.
Μάθε πότε θα απολαύσεις το τελευταίο οφτό της σεζόν στου Θεοδόση
Το τελευταίο οφτό της σεζόν ψήνεται στην Πάνω Δευτερά