Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

4+1 beach bars για βουτιές στη Λάρνακα

Στιγμές χαλάρωσης σε στέκια της Λάρνακας

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2020

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από το Σαββατοκύριακο και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι τη στιγμή που θα βάλουμε μαγιό και σαγιονάρες και θα βρεθούμε σε μια αμμώδη παραλία με καταγάλανα νερά. Αυτό το Σαββατοκύριακο προορισμός μας η Λάρνακα που ευτυχώς διαθέτει όμορφα beach bars με αναπαυτικές ξαπλώστρες, δροσερά κοκτέιλ και νόστιμο φαγητό.

Όποτε βάλε μαγιό, πάρε πετσέτα και πάμε για βουτιές!

Ammos Beach Bar
Εμφανίστηκε το 2005, φέρνοντας μαζί του ένα καινούργιο concept, επηρεασμένο από το Miami και την Αμερική. Το Ammos εξάλλου ήταν και ο λόγος, που το Μακένζι μέχρι σήμερα είναι ένα από τα απόλυτα καλοκαιρινά μέρη όλης της Κύπρου. Πήγαινε λοιπόν στην παραλία και απόλαυσε την ημέρα σου και το απόγευμα, πάρε θέση σε ένα από τα τραπέζια του, παράγγειλε μια παγωμένη μπίρα και ένα sushi platter και χαλάρωσε με την παρέα σου.
(24828844) Παραλία Μακένζι.

ReBuke Lounge
Rebuke, όπως λέμε επίπληξη. Εκεί θα βρεις αναπαυτικά κρεβατάκια και θα απολαύσεις το sushi omakase platter σου και δροσιστικά του cocktails. 
(24626212) Παραλία Μακένζι.

Lush Beach Bar Resto
Με το μαγευτικό του διάκοσμο, τα chill out beats του και τα δημοφιλή του live, η εμπειρία των θαμώνων του είναι όσο πιο lush γίνεται. Δεν είναι μόνο ο μακρής κατάλογος με signatures cocktails,  ρασιά και κάθε λογής ποτά, είναι και τα εξαιρετικά του πιάτα, που εκτείνονται σε ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών. Η σαλάτα του δε με τα φύκια αποτελεί την αποθέωση της γαστριμαργικής ηδονής. Για όλα τούτα, μα και για πολλά άλλα, το Lush αποτελεί ιδανική επιλογή για τσιλάρισμα, ιδιαίτερα τις καθημερινές. Ακόμη, όμως, και τα σαββατοκύριακα οι τόνοι της μουσικής θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις -τουλάχιστον πριν τις 22:00.
(70008089) Παραλία, Μακένζι

Akakia Beach bar
Λίγο η θέα, λίγο η χαλαρή μουσική και λίγο η θάλασσα, θα σε βάλουν σίγουρα στο κλίμα διακοπών και θα σε μεταφέρουν για λίγο σε ένα νησί που θυμίζει εξωτικό νησί. Ο λόγος για το Akakia Beach Bar, το νέο σποτ που δημιουργήθηκε στην παραλία στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας. Εκεί λοιπόν στήθηκε ένα μαγικό ξύλινο σκηνικό, με ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες, για να απολαύσεις κοκτέιλ και επιλογές φαγητών, όλη τη μέρα! Ένας επίγειος παράδεισος… για να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα, με ένα κοκτέιλ στο χέρι! 
(96 553192) Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα 

Ακόμη...Maia beach bar snack
Ευτυχώς που το νησί μας είναι προικισμένο με πανέμορφες παραλίες και ωραία beach bars snack για εκείνες τις στιγμές που θες να πιείς κάτι δροσερό ή να φας κάτι χορταστικό. Ένα από αυτά είναι και το Maia beach bar snack στην Λάρνακα, στον Άγιο Θεόδωρο.Ένα beach bar snack στο οποίο θα απολαύσεις δροσερά ποτά όπως μπίρες αλλά και νόστιμα snacks όπως hot dog, sandwiches, burgers και φυσικά νόστιμο παγωτό.Στο χώρο υπάρχουν τραπεζάκια στα οποία μπορείς να καθίσεις για να απολαύσεις το γεύμα ή το ποτό σου. Έπειτα μπορείς να κάνεις και πάλι τις βουτιές σου στην θάλασσα και να ξαπλώσεις για ηλιοθεραπεία στα κρεβατάκια μπροστά από το Maia beach bar snack.
(99890615) Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close