Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Ακόμα ένα διάσημο καλοκαιρινό πάρτι (στο βουνό), αναβάλλεται

Και ανανεώνει το ραντεβού του για το 2021

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2020

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τα Nostalgia Parties είναι μία σειρά θεματικών pop-up μουσικών εκδηλώσεων, η οποία ξεκίνησε το 2014, φιλοδοξώντας να ταξιδεύουν το κοινό σε «νοσταλγικές» μουσικές στιγμές συνοδευμένες από το συναίσθημα της παλιάς κουλτούρας και διασκέδασης.

Τα parties επικεντρώνονται σε όλους όσοι έχουν «γευτεί» τις περασμένες δεκαετίες, αλλά και σε όσους έχουν την περιέργεια να τις ανακαλύψουν!  

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά για τα πάρτι, γεγονός που επηρέασε και την εν λόγω ομάδα! Δυστυχώς λοιπόν η ομάδα για φέτος, αποφάσισε να μην προχωρήσει με την εκδήλωση που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι στο Forest Park στις Πλάτρες.

"Αγαπητοί φίλοι του Νοσταλγίας - Πολλοί από εσάς μας ρωτάτε αν διοργανώνουμε την εκδήλωση Forest Park φέτος στα βουνά. Μετά από πολλές εβδομάδες μετά τις τελευταίες ενημερώσεις, αποφασίσαμε τελικά να μην προχωρήσουμε.

Η ετήσια εκδήλωση Forest Park είναι μια από τις αγαπημένες μας εμπειρίες της χρονιάς, στο χωριό Πλάτρες που περιβάλλεται από τη φύση και όλους τους φίλους μας. Απλώς δεν θα είναι το ίδιο αυτή τη φορά, οπότε έχουμε ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουμε για το επόμενο έτος, το οποίο υποσχόμαστε ότι θα είναι τόσο μαγικό από ποτέ.

Σημειώστε λοιπόν την ημερομηνία - Κυριακή 4 Ιουλίου 2021. Εν τω μεταξύ και μέχρι την επόμενη εκδήλωσή μας, σας ευχόμαστε ένα υγιές, ασφαλές και υπέροχο καλοκαίρι".

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close