Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

6+1 ξενοδοχεία στην Κύπρο, με απίθανες νεροτσουλήθρες για τα παιδιά

Ετοιμάσου για ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης με τα παιδιά

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2020

Τα ξενοδοχεία με νεροτσουλήθρες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια το νέο trend επιτρέποντας στους επισκέπτες τους να απολαύσουν στο έπακρον όλα όσα έχει να προσφέρει ένα water park και την ίδια στιγμή να είναι μόλις δύο λεπτά μακριά από το δωμάτιο τους.

Και ευτυχώς στην Κύπρο, τα ξενοδοχεία μας φροντίζουν και για τα παιδιά! Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε κάποια από αυτά για να κάνεις απίθανες οικογενειακές διακοπές! 

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa 
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό με απέραντη θέα τη Μεσόγειο Θάλασσα. Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους 100 στρεμμάτων, το θέρετρο καλωσορίζει τους επισκέπτες του με μια γραφική λωρίδα που ελίσσεται ανάμεσα σε ένα καταπράσινο τοπίο από αειθαλή ελιές, εσπεριδοειδή και φοίνικες και τους προκαλεί μια διάθεση γαλήνης προετοιμάζοντάς τους για την εμπειρία που τους περιμένει. Το πολυτελές θέρετρο είναι οικοδομημένο στην παραθαλάσσια έκταση των 85.000m2 και αποτελείται από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες συμπεριλαμβανομένων των Park Villas που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Στους χώρους του λειτουργούν εστιατόρια και μπαρ, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα, αποτελώντας έναν νόστιμο προορισμό που καταφέρνει να συγκεντρώνει και όλους τους λάτρεις της γαστρονομίας. Διαθέτει πανέμορφες εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων αλλά και το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Parklane και  περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, 3 σουίτες θεραπείας και 5 πισίνες  θαλασσοθεραπείας. Ακόμα, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης  έναν υπέροχο, σύγχρονο χώρο για τα παιδιά, το Park Kidz για απεριόριστες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης. Το Park Kidz είναι ένα πολυτελές παιδικό πάρκο διασκέδασης για όλη την ημέρα (3.000 τ.μ.) που παρέχει ένα ασφαλές και χαρούμενο μέρος για τους μικρούς μας επισκέπτες να παίζουν, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες προσανατολισμένες στη μάθηση και να κάνουν νέους φίλους. Διαθέτει θεματικό κάστρο δύο επιπέδων 400τμ, πισίνα πολλαπλών δραστηριοτήτων με πειρατικό πλοίο και νεροτσουλήθρα και εξωτερική παιδική χαρά. Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα οργανώνουν και θα επιβλέπουν όλες τις δραστηριότητες για παιδιά 3-12 ετών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 23840000
Website: https://www.marriott.com/hotels/travel/pfomd-parklane-a-luxury-collection-resort-and-spa-limassol/

Adams Beach Hotel, Αγία Νάπα
Κρυμμένο ανάμεσα σε πελώριες, καταπράσινες εκτάσεις και με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και το μπλε του ουρανού, το Adams Beach Hotel δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για ονειρεμένες και αξέχαστες διακοπές. Είτε για μια απόδραση ηρεμίας είτε για μια ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών, το πανέμορφο ξενοδοχείο είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. Ανάμεσα στους καταπράσινους, εξωτικούς του κήπους και την ακανόνιστη, τεράστια πισίνα του, υπάρχει το μικρό, φιλικό waterpark, που κατασκευάστηκε ειδικά για παιδιά, αλλά και για μεγάλους. Η εξαιρετική γαστρονομία του Adams έρχεται να συμπληρώσει τις αναβαθμισμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του. Ξεχωρίζει το ασιατικό εστιατόριο Socci Sushi Bar με το πλούσιο μενού και την ψαγμένη ατμόσφαιρα, η ταβέρνα Vala, η οποία σερβίρει κυπριακά και ελληνικά εδέσματα και φαγητό à la carte μπροστά στον ολόχρυσο κολπίσκο, που μοιάζει με ιδιωτική παραλία, και βεβαίως το μοναδικής γαστρονομίας εστιατόριο Glasshouse με την εκλεπτυσμένη μεσογειακή και διεθνή του κουζίνα, που την απολαμβάνεις με πανοραμική θέα στους κόλπους Nissi Bay και Μακρόνησος. Δύο bar, ένα pub, τρεις εξωτερικές πισίνες, μια παιδική πισίνα, μια εσωτερική πισίνα, jacuzzi, θαλάσσια σπορ, γήπεδο τένις, beach volley, health club και beauty salon, βρίσκονται επίσης στις υπηρεσίες σου!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 23840000
Website: www.adams.com.cy
 

King Evelthon Beach Hotel & Resort, Πάφος
Το πεντάστερο ξενοδοχείο, άνοιξε τις πόρτες του το 2014. Απολαμβάνοντας προνομιακή θέση, το King Evelthon Beach Hotel & Resort είναι τοποθετημένο στο παραλιακό μέτωπο της Χλώρακας, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Το υψηλών προδιαγραφών νέο μέλος του ομίλου Tsokkos Hotels, απευθύνεται στον απαιτητικό επισκέπτη, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες στις άρτια εξοπλισμένες και αρχιτεκτονικά καλαίσθητες εγκαταστάσεις του. Η σύγχρονη διακόσμηση, η καθαριότητα και ο άρτιος εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το άφθονο φυσικό φως και την απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα, δίνουν σαφή έμφαση στην αισθητική, την κομψότητα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη. Με το ξενοδοχείο να διαθέτει κλίνες όλων των κατηγοριών, το King Evelthon Beach Hotel & Resort είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των καλλιεργημένων επισκεπτών του. Για υδάτινες δραστηριότητες, εκτόνωση και παιχνίδια που εκτοξεύουν την αδρεναλίνη, στο King Evelthon Beach Hotel & Resort δεσπόζει το φαντασμαγορικό "Aqua Splash Waterpark". Τα υδροπάρκο του ξενοδοχείου διαθέτει 7 υδροτσουλήθρες (Black Hole, Compact, Multi Slide, Free Fall, Rafting, Space Hole]), ένα "lazy river", χαλαρωτικό τζακούζι και επιπλέον παιδική πισίνα με υδροτσουλήθρες. Στο υδροπάρκο λειτουργούν δύο ανεξάρτητα τμήματα -για ενήλικες και για παιδιά- ενώ ο χώρος είναι ανοικτός και για εξωτερικούς επισκέπτες, με εισιτήριο σε προσιτές τιμές. Επιπλέον, το King Evelthon Beach Hotel & Resort διαθέτει δύο Kids Club, κοντά στην παιδική πισίνα και εντός των εσωτερικών χώρων του ξενοδοχείου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλ.: 26 930100
Website: https://www.tsokkos.com

Olympic Lagoon Ayia Napa
Tον χειμώνα του 2017-2018, το πολυβραβευμένο Olympic Lagoon Resort Agia Napa αναβαθμίστηκε και επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να ανοίξει τις πύλες του τον Απρίλιο 2018 ως πέντε αστέρων ξενοδοχείο, προσφέροντας στους επισκέπτες του ακόμα πιο ευχάριστες διακοπές στην Κύπρο. Με πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες και με νέους τύπους δωματίων προσφέρει πολυτέλεια και άνεση σε οικογένειες με παιδιά ή και σε ζευγάρια, που αναζητούν την ηρεμία, παρέχοντας την ανάλογη επιλογή δωματίου. Στο πολυτελές πρόγραμμα του ξενοδοχείου All-Inclusive, προστέθηκαν δύο νέα a la carte εστιατόρια, ένα σνακ μπαρ και παγωταρία, ενώ η πολυβραβευμένη ομάδα των σεφ αναβάθμισε τα μενού σε όλα τα υφιστάμενα εστιατόρια. Η εσωτερική αρένα ψυχαγωγίας είναι η νέα συναρπαστική προσθήκη του ξενοδοχείου, προσφέροντας φαντασμαγορικό πρόγραμμα κάθε βράδυ. Το Olympic Lagoon Agia Napa προσφέρει επτά θεματικές πισίνες με καταρράκτες, υδρομασάζ και άλλα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου και μεγάλης παιδικής πισίνας με παιχνίδια, lazy river, πισίνας μόνο για ενήλικες και μία ημιολυμπιακών διαστάσεων εσωτερική πισίνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 23500000
Website: www.kanikahotels.com

St. Elias Resort 
To γνωστό τουριστικό  χωριό Άγιος Ηλίας στον Πρωτάρα, ξαναγράφει ιστορία, πλήρως ανοικοδομημένο και ανασχεδιασμένο καθιστώντας το πλέον σε ένα πολυτελές θέρετρο 4 + αστέρων. Η ολοκληρωτική μεταμόρφωση περιλαμβάνει  152 άνετα στούντιο και σουίτες ενός και δύο υπνοδωματίων  με μοντέρνες παροχές , μεγάλες βεράντες και πανοραμική θέα της περιοχής .  Δίπλα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που δεσπόζει στην περιοχή και κτισμένο σε μια έκταση 40.400 τ.μ. από καταπράσινους κήπους, το St. Elias Resort αλλάζει τα δεδομένα της φιλοξενίας στον Πρωταρά.  H κατασκευή μιας ολοκαίνουργιας πισίνας με τζακούζι, η προσθήκη νεροτσουληθρών στην μεγάλη και πλήρως ανακαινισμένη πισίνα , τα club για παιδιά, ένα εστιατόριο με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες (meze by Elliniko) αλλά και ένα 2ο εστιατόριο με διεθνή κουζίνα, το κέντρο spa με γυμναστήριο και θεραπείες προσώπου και σώματος συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία διακοπών, χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Έτοιμο να σας υποδεχθεί την 1η Ιουνίου, το St. Elias Resort αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές στον Πρωταρά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 
Tηλ.: 23831300
Website: https://louishotels.com


Leonardo Laura Beach & Splash Resort
Το Leonardo Laura Beach & Splash Resort είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για οικογένειες, που εκτείνεται σε έκταση 20.000m², με πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και υπέροχους κήπους, αλλά και το Splash Waterpark. Οι επιλογές ψυχαγωγίας αφθονούν: κινηματογράφος, αίθουσα παιχνιδιών, κλαμπ σχεδιασμένο αποκλειστικά για εφήβους, παιδικό κλαμπ, Escape Games και live ψυχαγωγία καθημερινά. Διαθέτει 412 δωμάτια και σουίτες με χαρακτήρα με φωτεινούς εσωτερικούς χώρους που προσφέρουν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα για τέλειες διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Ακόμα προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, γοητευτική θέα, πλούσιο μπουφέ, καθώς και καλό φαγητό στα εστιατόρια και μπαρ του. Αυτό ωστόσο που ξεχωρίζει είναι το διασκεδαστικό οικογενειακό Splash Waterpark, που θα χαρίσει συναρπαστικές στιγμές παιχνιδιού στα παιδιά! 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 
Tηλ.: 26944900
Website: https://www.leonardo-hotels-cyprus.com/

Narcissos Waterpark Resort
Το Narcissos Waterpark Resort βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία στον Πρωταρά, μόλις 300μ. μακριά από την παραλία. Το κατάλυμα προσφέρει μεγάλη εξωτερική πισίνα με αίθριο με ξαπλώστρες και όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Ωστόσο προσφέρει κι ένα εντυπωσιακό waterpark με νεροτσουλήθρες που θα χαρίσει στιγμές ατέλειωτης διασκέδασης στα παιδιά!  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 
Tηλ.: 23 833100

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close