Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

24 ώρες στο ρομαντικό Louis King Jason Hotel

Το Louis King Jason Hotel είναι στο καλύτερο σημείο του νησιού, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2020

Ποιος είπε ότι φέτος δεν θα πάμε διακοπές; Το καλοκαίρι στην Κύπρο είναι πανέμορφο, ειδικά αν πρόκειται να το ζήσεις με το άλλο σου μισό!

Η σημερινή μας πρόταση λοιπόν αφορά όλα εκείνα τα ζευγάρια που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει τον προορισμό τους για φέτος αλλά και σ’ αυτά που θέλουν έστω και μια μικρή τριήμερη απόδραση εντός του νησιού μας.

Αν λοιπόν σου πω ότι θα ξυπνάς με την παρακάτω θέα… τότε δεν έχεις παρά να ετοιμάσεις βαλίτσες και να κλείσεις δωμάτιο στο King Jason!

Το φετινό λοιπόν καλοκαίρι έχεις την επιλογή να μείνεις σε ένα ξενοδοχείο με υπέροχη θέα που σου τα παρέχει όλα. Μόλις 2 λεπτά οδικώς από την καρδιά του κοσμοπολίτικου Πρωταρά, μπροστά σε μία από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, το Fig Tree Bay, το ξενοδοχείο της Louis Hotels ξεχωρίζει για το μοντέρνο του στυλ και αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές με το ταίρι σου μιας και είναι ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες! Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο βραβεύτηκε το 2019 από το TripAdvisor ως το καλύτερο ξενοδοχείο για υπηρεσίες και ρομαντισμό στην Κύπρο.

Εμείς πάντως, πήγαμε, μείναμε εκεί για ένα ολόκληρο 24ωρο και μεταφέρουμε εικόνες, εμπειρίες και εντυπώσεις…

Η διαμονή στο Louis King Jason ξεπέρασε κατά πολύ θα έλεγα τις προσδοκίες μου. Από τον πρώτο κιόλας λεπτό που πέρασα το κατώφλι της εισόδου, ήξερα ότι το ξενοδοχείο αυτό θα μου χάριζε στιγμές χαλάρωσης, απόλαυσης, άνεσης και ηρεμίας.
Κι από την άλλη, το προσωπικό ήταν τόσο ευγενικό, φιλόξενο και "ετοιμοπόλεμο" να εκπληρώσει κάθε επιθυμία μας (αποδεικνύοντας τα όσα λένε για τη φιλοξενία των ανθρώπων της Louis Hotels), που γνωρίζαμε από την αρχή ότι τίποτα δεν θα έλειπε!

Αφού λοιπόν πήραμε το «κλειδάκι» μας, ανεβήκαμε στον 5ο όροφο… και περάσαμε το κατώφλι του προσωπικού μας χώρου για τις επόμενες ώρες!

Ανοίγοντας την πόρτα αντικρίσαμε ένα σύγχρονο δωμάτιο με μοντέρνα, minimal διακόσμηση και playful χαρακτήρα και απίστευτη θέα στην εξωτερική πισίνα και τη θάλασσα!

Ένα περιβάλλον τόσο ήρεμο, όμορφο και ιδιωτικό… που σε χαλαρώνει απόλυτα!

Πέρα από το δωμάτιο… μία μοναδικά ξεκούραστη εμπειρία σε περιμένει (και) δίπλα στην πισίνα!  

Η βεράντα του ξενοδοχείου αποτελεί σημείο συνάντησης και προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με μοναδική θέα στη θάλασσα και στο υπέροχο ηλιοβασίλεμα, το οποίο είναι πραγματικά μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας. Εδώ και πάλι τα μεσογειακά στοιχεία δεμένα αρμονικά με το εκλεπτυσμένο design και σε μυούν στη μοντέρνα αισθητική του Louis King Jason, με το χαρακτηριστικό λευκό και το γκρίζο να επικρατούν παντού.

Ενώ στη μοναδική εξωτερική του πισίνα θα απολαύσεις στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης, αράζοντας σε μία από τις άνετες μαξιλάρες-κρεβάτια, παρέα με cocktail, δροσιστικά smoothies ή το ποτό της επιλογής σας και κάτι από το snack menu του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει πολλές και νόστιμες επιλογές! Εδώ πραγματικά δεν χρειάζεσαι να σκέφτεσαι τίποτα… το μόνο που θα σε απασχολεί είναι η πετσέτα και το αντηλιακό σου!

Το πρωινό είναι πολύ πλούσιο με πολλές επιλογές για όλα τα γούστα, από οικείες γεύσεις όπως τα αυγά σε πολλές εκδοχές μέχρι φασόλια και κρουασάν, φρέσκα φρούτα και παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, προκειμένου να νιώσουν σαν το σπίτι τους όλοι οι επισκέπτες βρίσκοντας στο μπουφέ αυτά που έχουν συνηθίζει στις χώρες τους… αλλά να δοκιμάσουν και κάτι από την Κύπρο μας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να ικανοποιήσει την πείνα σου κάθε στιγμή της ημέρας, στα εστιατόριά του, τα οποία προσφέρουν οικείες γεύσεις φτιαγμένες με ωραίες φρέσκες πρώτες ύλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο τηρεί όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα και κανόνες υγιεινής, για μία ασφαλή διαμονή!

Πληρ. www.louishotels.com.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close