Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Διαμονή σε ένα παραδεισένιο ξενοδοχείο στο βουνό

Μία υπέροχη επιλογή για τα πρώτα φθινοπωρινά σαββατοκύριακα που δεν κοστίζει ακριβά.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2020

Δεν είναι ότι βαρεθήκαμε τις θάλασσες –πιθανότατα κάποιοι από μας θα θέλαμε να ζούσαμε σε ένα νησί με αιώνιο καλοκαίρι. Είναι, απλώς, ότι αυτή την εποχή τα χωριά μας με τα καταπράσινα βουνά και το δροσερό καθάριο αεράκι έχουν ωραιότερα χρώματα και καλύτερη ατμόσφαιρα και -σε κάποιες περιπτώσεις- όλες τις ανέσεις για να νιώσεις σαν βασιλιάς στις διακοπές σου!

Γι’ αυτό σου προτείνουμε ένα ξενοδοχείο, σε έναν πανέμορφο προορισμό, για να κάνεις διακοπές με την οικογένεια ή την παρέα, χωρίς να σου λείψει τίποτα. Και σε δελεαστική τιμή.

Ετοιμάσου λοιπόν για διαμονή στο Paradisos Hills, ένα ξενοδοχείο-παράδεισος, όπως ακριβώς και το όνομά του!

Ένας παράδεισος μέσα στη φύση!
Το Paradisos Hills είναι ένα ήσυχο ξενοδοχείο στο χωριό Λυσός της επαρχίας Πάφου, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία.

Πρόκειται για μια παραδοσιακή, κυπριακή, "ντυμένη" με πέτρα του βουνού, κατοικία που βρίσκεται στην άκρη ενός δάσους και προσφέρει ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο όρος Τρόοδος και στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Παρόλα αυτά, είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το παραδοσιακό ορεινό χωριό Λυσός. Εδώ θα ζήσεις την παραδοσιακή κυπριακή φιλοξενία με άριστες εγκαταστάσεις και ανέσεις της σύγχρονης ζωής.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 26 δωμάτια με θέα το βουνό και τη θάλασσα. Η μεγάλη βετράντα του, όμως, που είναι σημείο συνάντησης για τους ενοίκους του, διαθέτει την πιο προνομιακή θέση της γύρω περιοχής, είναι μία όαση ηρεμία ειδικά το σούρουπο όπου οι μυρωδιές του βουνού σμίγουν με το αλμυρό αεράκι της θάλασσας.

Ωστόσο, την καλύτερη θέα θα την απολαύσεις χαλαρώνοντας στην πισίνα του, η οποία πραγματικά θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Και καλό φαγητό
Αξίζει επίσης να σημειώσεις ότι πέρα από πλούσιο πρωινό, το ξενοδοχείο προσφέρει και καλό φαγητό. Τις Κυριακές το μεσημέρι μπορείς να απολαύσεις το πλούσιο μπουφέ του που περιλαμβάνει παραδοσιακά πιάτα αλλά και επιλογές από τη Διεθνή Κουζίνα. Τα περισσότερα από τα φαγητά μάλιστα φτιάχνονται με πρώτες ύλες από την περιοχή και βιολογικά προϊόντα. Ωστόσο, στο εστιατόριο του σερβίρονται και πιάτα a la carte κυπριακής, μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Ειδική προσφορά
Για τον Σεπτέμβριο το ξενοδοχείο έχει μία μοναδική προσφορά, προσφέροντας διαμονή για δύο άτομα με πρόγευμα στην τιμή των 80 ευρώ.

Ευαγόρα Παλληκαρίδη 11, Λυσός, επ. Πάφου.
Τηλ.: 26 322 287
Email: info@paradisoshills.com
Website: www.paradisoshills.com
Facebook: Paradisos hills

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close