Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2022
Η Καθαρά Δευτέρα, η μέρα που έχει ταυτιστεί με την εξοχή, τα λιβάδια και τα βουνά, φέτος, στις 7 Μαρτίου, θα μας βρει στο Petrides Farm Park, το οποίο έφτιαξε πρόγραμμα με δραστηριότητες και πλούσιο, σαρακοστιανό μπουφέ!
Tο εκπαιδευτικό θεματικό και ψυχαγωγικό πάρκο Petrides Farm Park στο Μαρκί στη Λευκωσία, σε προσκαλεί σε μια ξέγνοιαστη ημέρα κοντά στη φύση και τα ζώα, γεμάτη διασκέδαση, πολλά παιχνίδια και απεριόριστο σαρακοστιανό μπουφέ με 30 επιλογές εδεσμάτων.
Όσον αφορά στα παραδοσιακά εδέσματα, υπάρχουν λαγάνες, κουλούρια, ταχινόπιτες, ελιόπιτες, λουβάνες, παντζάρια, ελιές πράσινες, ελιές μαύρες, καρότα, σέλινο, κουλούμπρα, ντομάτες, κουνουπίδι, κραμπί, αγγούρι, ραπανάκι, μαρούλι, ρόκα, κρεμμυδάκι φρέσκο, ξιδάτα - ταραμάς, ταχίνι, χούμους, πίκλα, νηστήσιμος χαλβάς, φρούτα εποχής καθώς και φρεσκοψημένοι τραγανοί λουκουμάδες και άφθονο κυπριακό κρασί!
Στη φάρμα Πετρίδης υπάρχουν πάρα πολλά ζώα φάρμας όπως πρόβατα, κατσίκες, παγώνια, γουρουνάκια, στρουθοκάμηλοι, γαλοπούλες, γαϊδουράκια, φραγκόκοτες, βελγικός λαγός, ορτύκια, πάπιες, χήνες, πόνυ, άλογα και άλλα, ένα ιδανικό μέρος για τα μικρά παιδάκια όπου θα μπορούν να κάνουν την βόλτα τους και να θαυμάσουν τα ζώα στη γύρω περιοχή.
Γενική Είσοδος: €15/ €10 για παιδιά κάτω των 12 ετών και παιδιά κάτω των δύο ετών δωρεάν.
Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 22 525255.
Σχετικά
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!
Το Kolla γίνεται για δύο μέρες μια μικρή πόλη της Άγριας Δύσης
Περισσότερα από 150 τοπικά brands και δημιουργοί, street food, cocktails, μουσική και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια στη Λεμεσό
Πού και πώς θα διασκεδάσεις την παραμονή της αργίας της 1ης Οκτωβρίου στην Κύπρο
Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γλυκερία, Μανώλης Μητσιάς και πολλά ακόμη ονόματα γεμίζουν με μουσική τις πόλεις και τα χωριά της Κύπρου
Week Agenda: 36 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συναυλίες, θέατρο, φεστιβάλ, παραδοσιακές γιορτές και δωρεάν εκδηλώσεις γεμίζουν την ατζέντα από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και την αργία της 1ης Οκτωβρίου