Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανοίγουν σήμερα οι πόρτες της εντυπωσιακής Αγοράς της Λεμεσού!

Η Αγορά της Λεμεσού ανοίγει επίσημα τις πόρτες της για το κοινό στις 31 Αυγούστου 2020.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2020

Η Αγορά της Λεμεσού -ένα έργο του Prosperity Group- έχει επίσημα ολοκληρώσει τις βραδιές δοκιμαστικής λειτουργίας με φίλους και συνεργάτες της, με στόχο την τελειοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών, πριν το επίσημο άνοιγμα στις 31 Αυγούστου 2020 στις 5 το απόγευμα. Κατά τις δοκιμαστικές βραδιές, αλλά και στο επίσημο άνοιγμα της Αγοράς, ακολουθούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του COVID-19. 

Η Αγορά της Λεμεσού, που έβαλε σαν στόχο να αποτελέσει το πολιτιστικό κέντρο της Λεμεσού, έχει να προσφέρει κάτι σε όλους, προσφέροντας πληθώρα επιλογών για φαγητό, ψώνια, διασκέδαση, ειδικά διαμορφωμένο παιχνιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους, συνεδριακούς χώρους, ένα Μαροκινού ύφους bar άλλα και ένα πραγματικά υπέροχο rooftop lounge. 

Το 102 ετών κτίριο, που παλιά ήταν γνωστό ως το ‘Παντοπωλείο’, άνοιξε πρώτη φορά τις πόρτες του το 1918, και έχει φέτος μεταμορφωθεί στην πρώτη αστική αγορά της Κύπρου, στην καρδιά της Λεμεσού. Η αναβάθμιση και δημιουργία του έργου κράτησε 2 χρόνια και αποτελείται από 3000 τ.μ. γεμάτα από νέες εμπειρίες και χρώματα. Η 10η Ιουλίου 2020, σηματοδότησε την ιστορική αλλαγή, με την τοποθέτηση των νέων πινακίδων στις εισόδους της Αγοράς, συνδυάζοντας την παράδοση αλλά και την ιστορία που φέρει το ιστορικό κτίριο με την μοντέρνα αισθητική αλλά και τις ανάγκες του σήμερα. “Οι επισκέπτες θα βιώσουν ένα μοναδικό ταξίδι, γεμάτο γεύσεις, χρώματα και νέες εμπειρίες που θα ικανοποιήσουν τα γούστα του καθενός ξεχωριστά, κάτω από την ίδια σκέπη” ανέφερε ο Βάσος Κοιλάνης, Διευθυντής της Αγοράς. 

Ο κλιματιζόμενος χώρος, θα προσφέρει στους επισκέπτες μια πληθώρα επιλογών με κουζίνες από όλο τον κόσμο που θα συμπεριλαμβάνουν παραδοσιακά εδέσματα, πίτσα, μακαρονάδες, φαγητά σχάρας, λιβανέζικη και μεξικάνικη κουζίνα, σουβλάκι, σαλάτες, burgers αλλά και θαλασσινά.

Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν και τα ψώνια τους στα μαγαζιά θα βρίσκονται εντός της Αγοράς και περιλαμβάνουν παραδοσιακό αρτοποιείο, φρούτα και λαχανικά, gourmet popcorn, τυριά και αλλαντικά, παγωτό, κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά, ζαχαροπλαστείο, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, κρεοπωλείο, οπτικά, περίπτερο, χειροποίητα καλλυντικά αλλά και κατάστημα επιδιόρθωσης και πώλησης προϊόντων τεχνολογίας.

Οι εγκαταστάσεις της Αγοράς θα φιλοξενούν επίσης ινστιτούτο αισθητικής (νύχια, μαλλιά και θεραπείες σώματος), χώρο ψυχαγωγίας για του μικρούς μας φίλους και του γονείς τους, Bar με μπύρα και κρασί, καφετέρια, αλλά και χώρο ενοικίασης για ιδιωτικές εκδηλώσεις. Επίσης η Αγορά θα διοργανώνει μοναδικές παραστάσεις που στόχο θα έχουν την προσέλκυση επισκεπτών όλων των ηλικιών που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μουσική, τέχνη, δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα.

Ο Πάνος Αλεξάνδρου, ιδρυτής και CEO του Prosperity Group, δήλωσε, “Ήταν ένα φανταστικό αλλά και ανά διαστήματα απρόσμενο ταξίδι, ειδικά με την καθυστέρηση των τελευταίων μηνών λόγω της πανδημίας. Μιλώντας εκ μέρους της ομάδας μας, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν ακούραστα και αφοσιώθηκαν στο όραμα μας για την δημιουργία και αναβάθμιση του πολιτιστικού κέντρου της Λεμεσού, είμαστε πολύ περήφανοι που πετύχαμε αυτό που είχαμε ονειρευτεί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους πίστεψαν σε αυτό το έργο αλλά και το κοινό που αγκάλιασε την Αγορά πριν ακόμα ανοίξει, γιατί αυτό το έργο ανήκει σε όλους μας, σε όλη την κοινότητα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε κάτω από τις καμάρες της Αγοράς όλους εσάς, τους Κύπριους όλων των ηλικιών αλλά και τους τουρίστες που επισκέπτονται τον τόπο μας, για διασκέδαση ή δουλειά. Το ταξίδι μας χάρισε πολλά και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας.”     

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα περιεχόμενα αλλά και την Αγορά της Λεμεσού, παρακαλώ επισκεφθείτε την νέα μας ιστοσελίδα στο www.limassolagora.com αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης #limassolagora.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close